- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
Fark ettim canim :) tesekkurlerYanlis link vermisim canim dogrusu bu. O linkten hali ve lamba aldim.
https://www.instagram.com/twinkle_bright_letters/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark ettim canim :) tesekkurlerYanlis link vermisim canim dogrusu bu. O linkten hali ve lamba aldim.
https://www.instagram.com/twinkle_bright_letters/
41 kere masallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah...gecmis olsunbebisleri gorunce heyecan bastiİşte ikizlerim
Benim ne zaman inecek acaba yaBen 3 haftadır rahatım biraz aşağı indi rahat nefes alıyorum ana daha önce sen gibiyim kaburgalarima çok baskı yapiyordu
Maşallah sağlıklı gelsin bebisin canım. Ben kendim yapıcam çikolatayı İstanbul'da isen eminonunde Yücel şekerleme var uygun ve tadi çok güzel değilsen de Canim hacı şerif internetten diğerlerine göre uygun oluyor ben30 tane falan böyle yapıcam ama bunları 3tl ye falan satıyorlar ben kg usulü aldım kendime süsleyecegim 1.5 TL ye falan geldi ama az aldım bundan ince elit çikolatalarda üstü kaplı kg 40 TL 1 kg 120 tane gelir dedilerArkadaşlar bugun kontrolüm vardı 3.100 gr olmuşuz 22 eylüle gün verdi kızlar bebek çikolatası yaptırdınız mı
İstanbuldayım ama eminönüne gitmek şimdi bana eziyet gibi geliyor hep yatayım istiyor :) en iyi internetden sipariş valla ne güzel kendin becerebiliyorsunMaşallah sağlıklı gelsin bebisin canım. Ben kendim yapıcam çikolatayı İstanbul'da isen eminonunde Yücel şekerleme var uygun ve tadi çok güzel değilsen de Canim hacı şerif internetten diğerlerine göre uygun oluyor ben30 tane falan böyle yapıcam ama bunları 3tl ye falan satıyorlar ben kg usulü aldım kendime süsleyecegim 1.5 TL ye falan geldi ama az aldım bundan ince elit çikolatalarda üstü kaplı kg 40 TL 1 kg 120 tane gelir dediler
Vallahi oraya çok erken. Gideceksin ki öğlene kadar işini bitirip donebilesin sonrası resmen eziyet :) o yüzden ben erken gidiyorum rahat oluyor yoksa kalabalık zatenİstanbuldayım ama eminönüne gitmek şimdi bana eziyet gibi geliyor hep yatayım istiyor :) en iyi internetden sipariş valla ne güzel kendin becerebiliyorsun
canim allah anali babali buyutsun :)ikizlerden sira bende olsa gerek :)İşte ikizlerim
hayirli olsun canim. ben ilk gittigimde duymadim 6. haftadan sonra duyuluyor genelde :)Ben de ilk tüp bebek denememde bu basliktaydim negatif sonlaninca sessiz bi şekilde ayrilmistim burdan.Maşallah kimi doğum yapmış Allah bağışlasin kimi doğum bekliyor Allah bir çırpıda doğum yapmayı nasip etsin sağlıcakla insallah.
Şimdi ikinci denemem beta 30 ağustosta 3200 dü eylül beşte doktorum çağırdı.Bişeyi çok merak ediyorum gittiğimde kalp atışını ya da atislarini duyabilir miyim? yardimci olursaniz çok mutlu olurum.
Canım senin gün belli oldumu? Ben artık dayanamıyorum çok sancı oluyor. Geçiyor ama yürümek, bir taraftan bir tarafa dönmek işkence gibi. 2 hafta dursunlar istiyorum ama çok zor bugün daha 35+1 oldum. En azından 37 leri görseydikcanim allah anali babali buyutsun :)ikizlerden sira bende olsa gerek :)
36+2 yim canim. bugun kontrolumuz var gun verecek sanirim. senin de ikizdi dimi. ayni durumdayim gece 10 kere en az donuyorum her donusumde feryat. wc ye gitmek de ayri bir toren zaten banyoda uyuyacagim yakinda. insallah dururlar hepsi. benimkiler dogum yapan arkadas kadar iri bebekler degil kuveze girerler mi bilmiyorum. elini her ikisinin de uzerine koyup her ikisi icin de ayri ayri ASR suresini oku uyumadan. ben ikiz oldugunu ogrendigimden beri bunu yapiyorum sabirli olurlarmis :)Canım senin gün belli oldumu? Ben artık dayanamıyorum çok sancı oluyor. Geçiyor ama yürümek, bir taraftan bir tarafa dönmek işkence gibi. 2 hafta dursunlar istiyorum ama çok zor bugün daha 35+1 oldum. En azından 37 leri görseydik
oy maşallah. rabbim nazarlardan korusun.İşte ikizlerim
Doktoruna sor bizlede paylaş canım bende merak etttim ve bende hala magnezyum kullanıyorumBende bugun ogleden sonra gidicem hastaneye 37+2 oldum bakalım ne diyecek.kizlar içinizde hala magnezyuma devam eden var mı? Magnezyum kasilmalari önledigi için normal doğumu zorlaştırıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.bugün. Dr a sorucam
Evet canım ikiz. Tamam okuyayım :) bende hep inşirah suresini okuyorum. Benimkilerde kilolu değil. Erkeğin karın çevresi en son 2 hafta geriydi. Kilolarıda 2019 a 2154 demişti. Ama doğumla baya fark ediyo galiba. DaDLiShey canım senin ultrasonda kilolar daha fazlaydı galiba değilmi? Bizimkiler de 2 doğar inşAllah.36+2 yim canim. bugun kontrolumuz var gun verecek sanirim. senin de ikizdi dimi. ayni durumdayim gece 10 kere en az donuyorum her donusumde feryat. wc ye gitmek de ayri bir toren zaten banyoda uyuyacagim yakinda. insallah dururlar hepsi. benimkiler dogum yapan arkadas kadar iri bebekler degil kuveze girerler mi bilmiyorum. elini her ikisinin de uzerine koyup her ikisi icin de ayri ayri ASR suresini oku uyumadan. ben ikiz oldugunu ogrendigimden beri bunu yapiyorum sabirli olurlarmis :)
Canım ben alıyorum progestan ve magnezyum. Hatta magnezyumu 2 almaya başladım son günlerde. Yarın sorarım artık devam edeyimmi diye. Benim normal doğum olmayacağı için belki devam et der.Bende bugun ogleden sonra gidicem hastaneye 37+2 oldum bakalım ne diyecek.kizlar içinizde hala magnezyuma devam eden var mı? Magnezyum kasilmalari önledigi için normal doğumu zorlaştırıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.bugün. Dr a sorucam
Bn doğuma kadar kullandım magnezyum.ultrasonda kilo çok görünüyordu. Kilonun önemi yok kızlar 1600 olup girmeyende var küveze. Ciğer önemli solunum .işallah problemsiz olur herşey. Çok güzel ..hepinizin yolu hayırla sonlanandan olsun.minnacıklar kucagina almaya korkarsın ama isde can olunca cesur oluyorsun.Evet canım ikiz. Tamam okuyayım :) bende hep inşirah suresini okuyorum. Benimkilerde kilolu değil. Erkeğin karın çevresi en son 2 hafta geriydi. Kilolarıda 2019 a 2154 demişti. Ama doğumla baya fark ediyo galiba. DaDLiShey canım senin ultrasonda kilolar daha fazlaydı galiba değilmi? Bizimkiler de 2 doğar inşAllah.
Canım ben alıyorum progestan ve magnezyum. Hatta magnezyumu 2 almaya başladım son günlerde. Yarın sorarım artık devam edeyimmi diye. Benim normal doğum olmayacağı için belki devam et der.
Hadi hayırlısı olsun canım. Gayet iyi bence tarih. Zaten beklenenden 10gün önce falan alınıyor sezeryane. Bende heyecanlıyım, yarın akşam belki benimde belli olur doğum tatihimDr bana gün verdi kizlar 15 eylül.
Beni sezeryan yapmayı planladığı için magnezyumu biraktirmamis. 10 günüm kaldı bebegime kavuşmaya.
Canım bence 36 yeterCanım senin gün belli oldumu? Ben artık dayanamıyorum çok sancı oluyor. Geçiyor ama yürümek, bir taraftan bir tarafa dönmek işkence gibi. 2 hafta dursunlar istiyorum ama çok zor bugün daha 35+1 oldum. En azından 37 leri görseydik