- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Sağlıkla gelsin inşallah :) artık günler de verilemeye başlandı vallahi sona geldikDr bana gün verdi kizlar 15 eylül.
Beni sezeryan yapmayı planladığı için magnezyumu biraktirmamis. 10 günüm kaldı bebegime kavuşmaya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallah :) artık günler de verilemeye başlandı vallahi sona geldikDr bana gün verdi kizlar 15 eylül.
Beni sezeryan yapmayı planladığı için magnezyumu biraktirmamis. 10 günüm kaldı bebegime kavuşmaya.
Hadi gozunaydin cnm guzel haberler almissin, bende yarin gidecegim doktora.. insallah guzel haberler aliriz :)Bende bugün kontrole gittim benim hep bi kilo sorunu vardı ama çok şükür 2 kg geçmiş bizimde yemeye başladım cidden kilo aldı bebis ben normal istiyorum şuan da bir sorun görünmüyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı magnezyum bende kullanıyorum hala hiç birşey demedi doktorum nst de sancim çıkmadı bide bizim bebis de baş aşağı dönmüş artık Toto aşağı idi bakalım artık neler olacak
Hadi gozunaydin cnm guzel haberler almissin, bende yarin gidecegim doktora.. insallah guzel haberler aliriz :)Bende bugün kontrole gittim benim hep bi kilo sorunu vardı ama çok şükür 2 kg geçmiş bizimde yemeye başladım cidden kilo aldı bebis ben normal istiyorum şuan da bir sorun görünmüyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı magnezyum bende kullanıyorum hala hiç birşey demedi doktorum nst de sancim çıkmadı bide bizim bebis de baş aşağı dönmüş artık Toto aşağı idi bakalım artık neler olacak
Canim saglikla gelsin bebisin cok az kalmis :) benimde 15 eylulden itibaren bi gun verecek yarin bakalim bekliyorum merakla, belkide ayni gun olur.. ama sanirim benimki normal dogum olacak suni sanciylaDr bana gün verdi kizlar 15 eylül.
Canim saglikla gelsin bebisin cok az kalmis :) benimde 15 eylulden itibaren bi gun verecek yarin bakalim bekliyorum merakla, belkide ayni gun olur.. ama sanirim benimki normal dogum olacak suni sanciylaDr bana gün verdi kizlar 15 eylül.
Hayır canim bebeğin gelişimi önden gitmesi sezeryani erkene çekmiyorKızlar bişi sormak istiyorum ben kontrole gittiğimde bebeğin gelişimi 1 -2 hafta önde çıkmıştı haftaya gene kontrolum var şimdi bu 1 hafta erken sezeryan olacağım anlamınamı geliyo?kafam karıştı
Canım bence 38+5 erken olmuyor iki gün oynar arada artık 39. Hafta sayılıyor benim eltim tam 38 de oldu bir sorun olmadı ama sen yine sor için rahat etsin tabikiKizlar internette ünlü bazı doktorların makalelerini okudum.acil bir durum yoksa planlı sezeryanla rın beyin ve ciger gelişimi devam ettiği için 39+0 dan önce yapılmaması öneriliyor. Ben 38+5 oluyorum.yarın Drumu arayıp sorucam. Keşke bugün kontrole gitmeden önce okusaymisim sorardım.
Güzel haberlerle inşallah canım sende hayırlısı artık :) az kaldıHadi gozunaydin cnm guzel haberler almissin, bende yarin gidecegim doktora.. insallah guzel haberler aliriz :)
Canım merak etme bir sıkıntı olmaz. Bende 38+5te girmiştim doğuma. Çok şükür bir sıkıntımızda olmamıştı. 10 gün öncesiydi benimde.Kizlar internette ünlü bazı doktorların makalelerini okudum.acil bir durum yoksa planlı sezeryanla rın beyin ve ciger gelişimi devam ettiği için 39+0 dan önce yapılmaması öneriliyor. Ben 38+5 oluyorum.yarın Drumu arayıp sorucam. Keşke bugün kontrole gitmeden önce okusaymisim sorardım.
Bizde morfoloji bozuldu canim.ama diğerleri normal sayilirkizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu , eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
Bizim de morfoloji sıkıntılıydi biraz emodex kullandı eşim keçi boynuzu kürü yaptı buran okumuştum zaten tüp bebek bölümünde var ordan bulabilirsinizkizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu , eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
Canım bizde herşey sıfırdı. Kaan hocaya gitmiştik 2010da. Şükür çıkış oldu ve ilk tüp denemesinde kızım oldu. 6yaşında şimdi. Şuan yine hamileyim ikizlere. Tedavilerim genartta oldu. Doktorumda tıp fakültesinden bir prof. Eşinde yıkamadan sonra mutlaka hareketli çıkar ama zaten tüpte buna gerek yok. Sperm olsun ve morfoloji yerinde olsun yeterkizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu , eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
ne güzel Allah bağışlasın çocuklarini, masallah :) bizim sperm 7-8 milyon var ama morfoloji sifir, yikamadan sonra hareketlenenlerle tüp bebek yapildi ama 11 yumurtadan 5 tanesi döllendi, o 5in de 2 tanesi gelişmedi. Sanirim ben de önce kaan hocaya gitsem daha iyi olacak.Canım bizde herşey sıfırdı. Kaan hocaya gitmiştik 2010da. Şükür çıkış oldu ve ilk tüp denemesinde kızım oldu. 6yaşında şimdi. Şuan yine hamileyim ikizlere. Tedavilerim genartta oldu. Doktorumda tıp fakültesinden bir prof. Eşinde yıkamadan sonra mutlaka hareketli çıkar ama zaten tüpte buna gerek yok. Sperm olsun ve morfoloji yerinde olsun yeter
Canım bence vakit kaybetme. Kaan hoca çok iyi, iğne vs belki morfoloji düzelir. Sonrada tavsiye ettiği doktorla tüpü denersiniz.ne güzel Allah bağışlasın çocuklarini, masallah :) bizim sperm 7-8 milyon var ama morfoloji sifir, yikamadan sonra hareketlenenlerle tüp bebek yapildi ama 11 yumurtadan 5 tanesi döllendi, o 5in de 2 tanesi gelişmedi. Sanirim ben de önce kaan hocaya gitsem daha iyi olacak.
cok teşekkür ederim, siz tüpü nerede yaptirdiniz?Canım bence vakit kaybetme. Kaan hoca çok iyi, iğne vs belki morfoloji düzelir. Sonrada tavsiye ettiği doktorla tüpü denersiniz.
Masallahhh:)) Allahim esirgesin...anneli babali saglikli huzurlu ömurleri olsun insallah.İşte ikizlerim