• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hakkında hayırlısı olsun canım ama 37. Haftadan sonra bebeğin genelde kilosuda iyi ise ki seninki iyi maşşallah solunumda pek sıkıntı olmuyor bence doktorun herşeyin olabilme ihtimali hakkında bilgi vermek için sana sorun yaşayabiliriz demiştir korkma, ki daha çatı muayenen olmamış doğum şeklini konuşmak için erken ama normal olabilecek olursa bence normal doğum için gününü bekle ama günü geldikten sonrada daha doğmadıysa geçirme sezeryan ol, başka sıkıntılar olmasın bebekte kakasını falan yutması gibi allah korusun
Evet cnim allah korusun. Salı günü netlesicek bakalim belirsizlikte yoruyo ama

Canım eğer normal istiyorsan son ana kadar bekle. Olmazsa hemen sezeryana alınırsın. Ama çokta gününü geçirme derim. Sezeryan olanlarda 38den sonra alınıyor ve solunum vs sıkıntısı yaşanmıyor. Kızımda 38+5 te sezeryana girdim. Çok şükür problem olmadı. Şimdide 37+1 de gircem Allah nasip ederse. Yani bence illa normal doğum diye diretme bazen sonu kötü bitebiliyor Allah korusun.
Evet malesed kuzenimin oyle oldu 20 gun hastanede yatti bebegi :( diretmek istemedim salı netlestiricem bakalim

Bende normal istiyorum bakalım kızlar benimde doktor normal ve sezeryan durumunu gayet güzel açıkladı ama bir sorun olmazsa normal için beklemeye devam dedi şuan çok şükür bişey yok 37 de çatı muayenesi yapacak bakalım her hafta nst ye giriyorum sancı yok bekliyoruz daha erken zaten de ama sanki benim kız 40 hafta beklemez gibi bugün de çikolatasini hediyeliklerini falan hallettim onlarda çıktı aradan

Bende normal istiyorum bakalım kızlar benimde doktor normal ve sezeryan durumunu gayet güzel açıkladı ama bir sorun olmazsa normal için beklemeye devam dedi şuan çok şükür bişey yok 37 de çatı muayenesi yapacak bakalım her hafta nst ye giriyorum sancı yok bekliyoruz daha erken zaten de ama sanki benim kız 40 hafta beklemez gibi bugün de çikolatasini hediyeliklerini falan hallettim onlarda çıktı aradan
Hepimiz bi bekleyiş içindeyiz kızlar hakkımızda hayırlısı olsun bebelerimiz en hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler inş.

Canım eğer normal istiyorsan son ana kadar bekle. Olmazsa hemen sezeryana alınırsın. Ama çokta gününü geçirme derim. Sezeryan olanlarda 38den sonra alınıyor ve solunum vs sıkıntısı yaşanmıyor. Kızımda 38+5 te sezeryana girdim. Çok şükür problem olmadı. Şimdide 37+1 de gircem Allah nasip ederse. Yani bence illa normal doğum diye diretme bazen sonu kötü bitebiliyor Allah korusun.
DaDLiShey DaDLiShey kizlar 37+1 de kismetse pazartesi doguma giriyorum bende :) rabbim hepimize yardim etsin. sezaryende lavman yapiliyor mu ve diren takiliyor mu bilginiz var mi?

DaDLiShey DaDLiShey kizlar 37+1 de kismetse pazartesi doguma giriyorum bende :) rabbim hepimize yardim etsin. sezaryende lavman yapiliyor mu ve diren takiliyor mu bilginiz var mi?
Ayy canımm Rabbim sağlıkla kavuştursun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Benim belden uyuşturduktan sonra sondayı taktılardı. Lavmanda yapmadılar hatırladığım kadarıyla. Zaten 1 gün öncesinden birşey yemiyorsun. Söylerler sanada. Bende 18inde 37+1 de gircem sanırım. Bu pazartesi belli olacak.

Ayy canımm Rabbim sağlıkla kavuştursun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Benim belden uyuşturduktan sonra sondayı taktılardı. Lavmanda yapmadılar hatırladığım kadarıyla. Zaten 1 gün öncesinden birşey yemiyorsun. Söylerler sanada. Bende 18inde 37+1 de gircem sanırım. Bu pazartesi belli olacak.
hadi insallah canim :) saglikla kucagimiza alalim insallah

benim genel anestezi olucak bu arada

Slm kızlar sabırsızca beklenen bir güne daha uyandım bugün çok hafifim sanki hamile değilim doğumu beklemiyorum, sançılar beklerken bu hafiflik niye anlamadım bebişimin tekmeleri olmasa bişiler ters gidiyo deyip telaşlanacağım ama şükür oğlum korkma anne ben burdayım der gibi

Slm kızlar sabırsızca beklenen bir güne daha uyandım bugün çok hafifim sanki hamile değilim doğumu beklemiyorum, sançılar beklerken bu hafiflik niye anlamadım bebişimin tekmeleri olmasa bişiler ters gidiyo deyip telaşlanacağım ama şükür oğlum korkma anne ben burdayım der gibi
Son haftalarda bir enerjiklik gelirmiş annelere..

Canlarim hepinizin rabbim kucaginiza almayi nasip etsin cocuklarinizi bende iki defa tup bebek yaptim olmadi ben hipo hipo hastasiyim acaba burda bu hastaliga sahip olupta gebe kalan var mi

O zaman sende önce takarlar. Çünkü genelde bebek etkilenmesin diye tüm hazırlıkları önce yapıyorlarmış canım. Sonda takılırken belki biraz acıyabilir, lavmanı sanmam yapsınlar
off en korktugum :( insallah sonra takilir. cikolata kisti ameliyatinda bayilttikyan sonra takmislardi

Back