• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım bana zinhar aç olacaksın dediler. aç karnıma o iğrenç şeyi içtim benim günahım neymiş? sonucum 188 çıktı sanırım öyle kalmış aklımda ama senin değerlerin çok değişik ya. senin tokluk dediğin benim açlık şekerimden düşük..

Eşimde diyor canım sende şeker falan yok tok karnına yapıldı değerin 78 'di üstüne birde şeker yüklediler diyor , şimdi değerlerimde normal çıkıyor kafam karışıyor bu saatten sonra yapabileceğim tek şey takip etmek ,başkada yükleme yaptırmak istemiyorum, doktorum açlık tokluk önemli değil dediği için tok gittim .

Aldıklarım bunlar, bayramdan sonra da biberon, emzik o tür şeyleri hallederim.
sağlıkla kullan canım

Çok şükür kızlar diyetin etkisi oldu galiba. Temiz cıktı sonuclar. Gerci doktora öğleden sonra gostericem.
gözün aydın canım

Insallah cnim benim. Bana 75 mg lik yükleme yapıldı neye göre değişiyor acaba
benim doktorum direk 75mg lık istedi

Kızlar canıma tak etti saçlarımı boyatıcam artik doktorada sormadan :KK43:
bayram öncesi ben doktorun önerdiği organik bir boya ile boyattım canım

iyi geceler kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. bayramdan 1 hafta öncesi eşim izin aldı ankaraya kayınvalideme gittim. 10 gün orada nete giremedim. nasılsınız inşallah iyisinizdir. bende çarşamba günü doktora gittim. 75.lik şeker yüklemesi yapıldı 84-85-76 çıktı sonucum. 3 kez kan alındı benden. kaslarımda kasılma oluyor diye doktor magnezyum verdi. bebeğim büyümüş. 23+5 de gittim 656gr boyu 30cm olmuştu

iyi geceler kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. bayramdan 1 hafta öncesi eşim izin aldı ankaraya kayınvalideme gittim. 10 gün orada nete giremedim. nasılsınız inşallah iyisinizdir. bende çarşamba günü doktora gittim. 75.lik şeker yüklemesi yapıldı 84-85-76 çıktı sonucum. 3 kez kan alındı benden. kaslarımda kasılma oluyor diye doktor magnezyum verdi. bebeğim büyümüş. 23+5 de gittim 656gr boyu 30cm olmuştu
Maşallah canımmm tosuncuk büyüyor. Saglikla gelsinler insallah

Bende yarın gidicem çok heyecanliyim 1 ay zor dayandim doktora gitmemek için. Bakalım bizim oğlan ne kadar büyümüş olacak

kızlar kuzucukların iyi olmasına sevindim. benimde 10 gün içinde kontrole gitmem gerekiyor ama henüz tarih belli değil. yesim.a yesim.a korkma canım diyetle çabuk toparlarsın.

günaydın kızlar evde şeker ölçmü nasıl yapıcam aç karına yaptıkdan sonra kahvaltı yapıpı 2 saat sonra tekrar mı ölçücem

günaydın kızlar evde şeker ölçmü nasıl yapıcam aç karına yaptıkdan sonra kahvaltı yapıpı 2 saat sonra tekrar mı ölçücem
günaydın tatlım. önce aç karnınayken ölçüm yap. sonra kahvaltıya başladıktan tam 1 saat sonra ölçüm yapacaksın. normal insanlarda 2 saat ama hamileler tokluk şekerini 1 saat sonra ölçüyormuş

Kızlar selam dün detaylı filmimiz vardı çok şükür bi sorun çıkmadı. Dr tatile gittiği için bu haftalara kalmıştı. biri 25+3 791 gr diğeri 24+6 726 gr rahim ağzıma baktı kapalı sıkıntı görünmüyor Dedi şükürler olsun yine mağnezyum vermedi newcal d3 e devam Dedi. Bebişlerimin ikisi de kızmış kesinleşti. Sıcaklar ile başım dertte gece acayip sıkıntı veriyor uykularım bölük pörçük.

Kızlar selam dün detaylı filmimiz vardı çok şükür bi sorun çıkmadı. Dr tatile gittiği için bu haftalara kalmıştı. biri 25+3 791 gr diğeri 24+6 726 gr rahim ağzıma baktı kapalı sıkıntı görünmüyor Dedi şükürler olsun yine mağnezyum vermedi newcal d3 e devam Dedi. Bebişlerimin ikisi de kızmış kesinleşti. Sıcaklar ile başım dertte gece acayip sıkıntı veriyor uykularım bölük pörçük.
gözün aydın canım. bu arada artık takı-toka için para biriktirmeye başla bence ;)

sıcağa bende dayanamıyorum. gece rahat ettiğim pozisyonu bulmaya çalışırken epey yastık kullanıyorum. bacaklarının arasına yastık koymayı dene derim..

gözün aydın canım. bu arada artık takı-toka için para biriktirmeye başla bence :KK66:

sıcağa bende dayanamıyorum. gece rahat ettiğim pozisyonu bulmaya çalışırken epey yastık kullanıyorum. bacaklarının arasına yastık koymayı dene derim..
Teşekkür ederim canım. Haklısın evde 3 bayan olucaz inş takı kıyafet çok para lazım:) eşim düşünsün artık. Bacak arama yastık koymayı denicem bu gece. Bebişler için genelde soluma yatıyorum o tarafta eşim yatıyor ve o taraf daha da sıcak mecburen arada sağıma dönüyorum diğer odanın camından esinti geliyor.

Selam kızlar...Bugüm şeker yüklememiz vardı,açlık 90 tokluk 151 çıktı.Doktor çok yüksek değil ama takip edelim dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Ayrıca seker ölçüm cihazı aldırdı,günde 3 kez ölçeceğim 15 gün sonra kontrole çağırdı.Oğlum 1200 gr boyu 36 cm imis.Çok sükür iyi haftasının biraz önünde...Diyetisyenin verdiği listede masallah resmen sevdiğim hicbisi yok :) bu arada icirdikleri sekerli su çok güzeldi çilek aromalıydı...ve yine oģlum yüzünü göstermedi :)

Selam kızlar...Bugüm şeker yüklememiz vardı,açlık 90 tokluk 151 çıktı.Doktor çok yüksek değil ama takip edelim dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Ayrıca seker ölçüm cihazı aldırdı,günde 3 kez ölçeceğim 15 gün sonra kontrole çağırdı.Oğlum 1200 gr boyu 36 cm imis.Çok sükür iyi haftasının biraz önünde...Diyetisyenin verdiği listede masallah resmen sevdiğim hicbisi yok :) bu arada icirdikleri sekerli su çok güzeldi çilek aromalıydı...ve yine oģlum yüzünü göstermedi :)
canım geçmiş olsun, ben ilk hafta günde 6 kere ölçmüştüm hem açlık hem tokluk. insan tiksiniyor artık.
benim oğlumda yüzünü göstermiyor ama her gittiğimizde o pipi mutlaka çok net görünüyor, bacaklar hep açık. göster oğlum teyzelere pipiyi muhabbeti var ya onun ultrason boyutunu yaşıyoruz :)

günaydın tatlım. önce aç karnınayken ölçüm yap. sonra kahvaltıya başladıktan tam 1 saat sonra ölçüm yapacaksın. normal insanlarda 2 saat ama hamileler tokluk şekerini 1 saat sonra ölçüyormuş
Kahvaltiya basladiktan sonra degil canim kahvaltiyi bitirdin son lokmayi yedin saate bak bir saat sonrası olcum yapilacak

Kızlar bizimde kontrolümüz vardi. 27+3 üm 30+1 görünüyor en büyük ölçümü. 1450 olmuş kilomuz boyumuzda 40 cm. Iri bebek sezeryan olcak gibi görünüyor dedi. Şeker yuklememizin sonucuda temizdi niye böyle iri bilmiyorum. Hem kilo hem boy çok uzun dedi

Back