Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Masallah canim saglikla büyüsun bebegin

Ben ekmegi kesemedin canim ekmeksiz doymuyorum bide tuzsuz yiyorum ama ayaklarim yinede sismeye basladi, 34 numara benim ayagim cocuk reyonundan giyinirim normalde esim memnun en azindan 36 olur ayakkabi bulmakta zorlanmayiz diyo
Ahahhah adam zevk almaya bakmis bu durumdan :))

Dönüyordur muhakkak canim. Ben gecen gittigimde kafasi soldaydi. Dun saga gecmis :))

canım tatlıların yanında yoğurt veya ayranı ben genelde yapıyorum. ama ne kadar dikkat etsek bile şeker bazen diyetle halledilemiyor. bende yarını merakla bekliyorum. inşallah diyetle hallederiz tatlım..

Bende dahiliye randevumu pazartesiye aldim bende de buyuk ihtimal cikar hem pikoluyum hem gebelik oncesi zaten insulin direncim yüksekti hayirlisi artik canim
Amin cnim cümlemiz için. Bebislerimiz icin dayanıyoruz herseye insallah gebelik sonrasinda kalıcı olmadan atlatiriz

Selam Kızlar...Bebek odasını yapmaya başlayan var mı acaba?Yatak konusunda karar verebildiniz mi?
Benim nerdeyse bitmek üzere canım. Sepet beşik çok yakın arkadaşımda vardı onu aldim ilk 6 ay yatsın yanimizda diye. Bide montesorri yatak yaptiriyorum ölçüsünüde baya büyük tuttum ki gerektiginde( uykuya alisma hastalık diş vs) yaninda ben veya babasi yatabilsin diye. Bide uzun süre kullanisli olsun diye. Ha deyince degistirilmez sonucta. Bakalim insallah memnun kaliriz

Kızlar ne güzel halletmişsiniz. Ben daha 1 çorap bile almadım, bu sefer niye böyleyim bende bilmiyorum. Bayramdan sonra almaya başlamam lazım.. Biberon ne kullanacaksınız? Ben kızımda önce Brown gaz için önerileni kullanmıştım sonra chicconun geniş ağızlısına geçmiştik. Yine mi öyle yapsam acaba?

ben avent anne memesi ile uyumlu cam olandan alacağım canım

o konuda bende rahat edicem beşik açıldığında 80*180 boyunda tek kişilik yatağa dönüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…