• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum
Canım ikili testi ben 13. Hafta da yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı bildiğim kadarıyla ikiz gebelikte yapmak sağlıklı değil. Yani yine. Doktor boyutu falan kemik yapısına bakmışti ve kan almışlardı

Selam kızlar bende az önce geldim doktordan bebeğim 21+1 450gr 27 cm boyu olmuş yanlız doktorum bebeğin organları sağlık konusunda çok iyi ama benim bebeğin kordonumdan giden kan akımı çok iyi değilmiş oyüzden aspirin içmeye devam et ve 19 temmuzda birdaha organ Ultrasonu yapmam için gitmemi istedi oğlumdada aynı sorunla karşılaşmıştım ve oğlum erken doğdu bundada aynı sorun neden böyle oluyo anlamadım tek dileğim Rabbimden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim doktorum coraspin ,32 haftaya kadar kestirmiyorum dedi bana bende dün yaptım hatta doktor önce normal sırt üstü ultrason yaptı sonra çocuğu döndürmek için sol yana yatirdi 5 dk kadar ve o şekilde bı daha baktı sanırım çocuğun beslenmesi ile ilgiliymis plesanta vs çok iyi bir sorun yok dedi sağ ve sol tarafta da

Kızlar lutfen acıl cevap verrmısınız. Yarn dktra gtcem ıkılı tarama ıcın kafam karısık sız yaptrdınzmı yaptrmamak dahamı mantklı test sonucu yanls cıkabılıyormus hamılelıgımı zehr etmwk ıstemıyorum
Canım ben hiç birini yaptırmadım. Ense kalınlığı ve nazal burun kemiğine bakıldı. Zaten doktor aldırmayı düşünmüyorsan hiç gerek yok dedi.

Gözün aydın canım benimde bugün randevum vardı bebeğim çok şükür iyiydi ama bebeğime giden kan akımında bi sorun vardı inşallah içtiğim aspirin işe yararda birşey olmaz yavruma
İçini ferah tut canım,zaten olumsuz bisey olsa ek bir ilaç verirdi.Ben corasprin yanında clexanda kullaniyorum sabah aksam.Birde mumkun oldugunca sol tarafina yatmaya calis canim

Gözün aydın canım çok sevindim. Bende devlette kadın doğumda girdim 2 bebek 15 sürdü sürmedi. Yarın özeldeki doktoruma gitcem o bakıcak eğer onun bakışındanda hoşlanmazsam başka ilde araştırmada doçent randevuyla bakıyormuş ücretli ona gideceğim gelecek hafta
Allah içine sindirsin canim ben görüntüleme merkezinde radyologa yaptirdim memnunda kaldım,birde bunları araştır istersen

Ben girdim şükür bisi cikmadi ama detaylı ultrasonu perinatalog yapmadi kendi doktorum yapti bazilari perinatolog yapmaliydi diyo ama ben doktoruma guveniyorum, hayirlisi artik
Canım bugün benimde kendi doktorum baktı ayrıca 2 defa devlette radyoloğ baktı. Doktorum bugün dedi, zaten her geldiğinde ben tüm organları kontrol ediyorum. Sordum diğer ilde gideyimmi gerek yok dedi. Bişey olsa çıkardı şimdiye kadar söylerlerdi

Haftaya şeker yüklemesi yaptırıyorum.Randevu aldım.kararsız kaldım bazıları yaptırmıyormus
Bende yaptıracağım canim farkedilmeyen gebelik sekeri bebekte körlükten karaciger bobrek hasarina kadar kötü sonuclara neden olabiliyor, bu zaman kadar nice testleri olduk bi ONdan mi korkacagiz hayirlisi artik rabbim saglikla hayirla versin bebelerimizi

Canım bugün benimde kendi doktorum baktı ayrıca 2 defa devlette radyoloğ baktı. Doktorum bugün dedi, zaten her geldiğinde ben tüm organları kontrol ediyorum. Sordum diğer ilde gideyimmi gerek yok dedi. Bişey olsa çıkardı şimdiye kadar söylerlerdi
Aynen canim benim doktorumda sagolsun her gittigimde datayli usg gibi tum organlara bakiyor bebegimin tüp bebek onca ugrasla olan bi bebek oldugunuda biliyor biseyi göz ardi edecegini sanmiyorum hayirlisi artik fetal eko yaptirmadim ama kalpde de bisi yok şükür

Ben girdim şükür bisi cikmadi ama detaylı ultrasonu perinatalog yapmadi kendi doktorum yapti bazilari perinatolog yapmaliydi diyo ama ben doktoruma guveniyorum, hayirlisi artik
gözünaydın canım. bende bugün yaptırdım. şükürler olsun bebeğim sağlıklı. fetal ekoda yaptırdım. oda temiz çıktı

Cnim benim doktorumda kendisi bakmıştı tek fark rapor veremiyoruz demisti. Insallah sorun cikmaz cnim

gözünaydın canım. bende bugün yaptırdım. şükürler olsun bebeğim sağlıklı. fetal ekoda yaptırdım. oda temiz çıktı
Cok sukur cnim cok sevindim. Allahin izniyle korkacak biseyimiz kalmiyo artik tadını çıkarma vakti :) bnimde 12sinde fetal eko insallah temiz çıkarda bende bi oh derim

Cok sukur cnim cok sevindim. Allahin izniyle korkacak biseyimiz kalmiyo artik tadını çıkarma vakti :) bnimde 12sinde fetal eko insallah temiz çıkarda bende bi oh derim
ondan korkma ben çektirdim ve iyiki çektirmişim. bebeğin kalbe giden bütün damarları kalp kapakçıkları hepsi detaylı inceleniyor. kan akışına kadar baktı. uzun sürmez 10-15dk.

kızlar merhaba. bende ramazan'ın 3.haftsında şeker yüklemesi yaptıracağım ama o kadar uzun süre aç kalıp sonrasında o şekerli suyu içip tekrar 1 saat nasıl dayanacağım inanın şimdiden düşünüyorum. açlığa hiç tahammülüm olmuyor, bebiş de karnım doyunca canlanıyor zaten hemen tekmeler bişeyler :)

kızlar merhaba. bende ramazan'ın 3.haftsında şeker yüklemesi yaptıracağım ama o kadar uzun süre aç kalıp sonrasında o şekerli suyu içip tekrar 1 saat nasıl dayanacağım inanın şimdiden düşünüyorum. açlığa hiç tahammülüm olmuyor, bebiş de karnım doyunca canlanıyor zaten hemen tekmeler bişeyler :)
bende 30 haziranda yaptıracağım. aynı şeyi düşünüyorum

Nasıl yapiliyor tam olarak canim seker yüklemesi

Back