Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ayy cnim ya çok şükür :) bak iceride yolunda gitmese biseyler keseler cogalirmiydi hic. Cok ama cook sevindim ohh be artik ni doktor sorun yok dedi nihayet valla bi oh cektim
ultrasonda bakicak ya bi ter bosaldi benden bi aglamam geldi kotu bisey derse diye cok korktum zaten hep iki tane kese goruyorum cok guzel ama neden iskence cektiriyosun kendinede banada dedi birak bakalim 2 dk vajinal merakun gitsin dedi ohhhh dedim kotu bisey demede ben gec gormeye raxiyim Allahim kimsenin umutlarini bos cevirmesin bi dahaki sefere de kalp atisini duyariz insallah

Valla benre sabrina hayranım :) nekadar oldunuz şimdi

ilaclar yapiyor canim

Kizzzlarrrr keselerim 2 tane olmuss iclerinde kipirti var ama kalp atisi duyulmadi hala kucuk diyo doktorum sorun yok dedi cok sukur vajinal bakmadigim icin bundan fazlasini goremem dedi cok sevindim bunada sukurler olsunn
Canım gözün aydın sevindim adınıza. Yalnız 10 haftalık olmuşsun nasıl karından göremiyor adam? Bebek sonuçta kocaman oluyor. Ben olsam bi doktora daha giderdim. Cihazı falan mı iyi değil acaba?

Kizzzlarrrr keselerim 2 tane olmuss iclerinde kipirti var ama kalp atisi duyulmadi hala kucuk diyo doktorum sorun yok dedi cok sukur vajinal bakmadigim icin bundan fazlasini goremem dedi cok sevindim bunada sukurler olsunn
Canım çok çok gözlerin aydın bence gittiğin doktorun aleti fazla iyi değil yoksa görünürdü kalp atışları ama sonuçta bi sorunda yok yoksa doktor söylerdi sen artık içini ferah tut bu Arada ikizlerin için belki bu rahatsızlığından kurtulabilirsin hani kalp atışlarını duymak için belki kendine bi şans ver yapabilirsin psikolojik destek gör ne bileyim bu rahatsızlığı atlatan çok insan var gerçekten senin için söylüyorum biliyorum hepimiz gibi sende çok merak ediyorsun kalp atışlarını Rabbim ikisinide sana bağışlasın canım

arkadaşlar bugun çok fazla kasık sag kasık agrım oluyor bazen bacagımada vuruyor cuma günü doktora g,tcem acaba normal midir ama agrı sanki damar damar üstüne gelmiş bişey sıkışmış gibi bazende sızı şekl,nde

Aminnnn agzina saglik canim hepimizin yavrusunu bagislasin insallah dag saglim kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin
Canim ben ilk bebegimde herseyi goze alip vajinal baktirdim 5 haftamda kalkar kalkmaz pespembe kan bosaldi haftasinada kalmadi canlanmadi bi daha bebegim belki olcagi vardi ama ikinci bi kez asla cesaret etmem edemem

Canım gözün aydın sevindim adınıza. Yalnız 10 haftalık olmuşsun nasıl karından göremiyor adam? Bebek sonuçta kocaman oluyor. Ben olsam bi doktora daha giderdim. Cihazı falan mı iyi değil acaba?
Bilmiyorumki canim normalmi gorunmemesi dedim normal tabi kucuk daha dedi hafta falan da soylemedi bende transfer tarihinden hesaplayip kendimi teselli ediyorum iste biraz buyusun gorunur diye insallah goruruz bizde

Bilmiyorumki canim normalmi gorunmemesi dedim normal tabi kucuk daha dedi hafta falan da soylemedi bende transfer tarihinden hesaplayip kendimi teselli ediyorum iste biraz buyusun gorunur diye insallah goruruz bizde
İnşAllah canımcım, sorun yok dediğine göre Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah.. ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inş..bidaha ne zamana gideceksin?
Kızlar kontrollere ne zaman gidiyorsunuz? Beni 3 haftada bir çağırıyor. Haftaya perşembe gideceğim inşAllah

Merhabalar canim. Bir sey diyecektim sen doktoruna tarih vermedin mi?

Tatlim bnimkide 3 haftada bi çağırıyodu ama bnim sorunlu oluyo diye haftada 1 cagiriyo. Bide doktor degistiricem persembe baska bi doktora gidicem bakalim o bnim konuyla ilgili ne dicek

H hanzadex Denizatidenizyildizi na katiliyorum. Benim transfer 7 subatta oldu ben 6 haftalikken karindan ultrasonla kalp atisinu duydum iki hafta once de bebegi gördüm... baska doktora gitmelisin hem de aciklamalisin durumunu.. o doktor bana pek guven vermedi. Insan boyut hafta vs ile ilgili konusmaz mi

Benim 1 nisan Can'ım

Benim kese muayenesinden sonra hep karından baktı. 9+4 oldum kalp atışını bırakın kollarının oynadığını dahi gördüm. Bence de bir gariplik var.ultrason eski model olabilir

Canım benim doktorum 4 haftada bir çağırıyor artık okadar bunaldımki bana çok uzun geliyo günler geçmiyo haftaya pazartesi randevum burda başka doktora gitmek istesen seni almaz der git kendi doktoruna yada sadece hafta sonu yada geceleri hastaneye gidebilirsin ha bu arada öyle bebeğimi merak ettim dersen hiç bakmazlar ancak karnım çok ağrıyo kanamam var diyecen yani anlayacağın çok zalim bi yer bu Almanya kurban olayım tütkiyeme Rabbim burdan inşallah tez zamanda rızkımızı kaldırır diyorum

Kızlar çok kötüyüm idrar yollarından enfeksiyon kapmistim bel ağrısı cabasi dün akşamdan beride ayıptır söylemesi ishal oldum ne yesem tuvalet akşama doğru çorba ve biraz birşeyler yedim ama şuanda onları çıkardım ama ne çıkarma nefes alamadım yarın doktora gidicem çok halsiz kaldım .. inşallah bebekte bir sorun yoktur

Cnm hem alttan hem üstten çıkarıyorsun dediğine göre yrn bekleme git serum takılsın direncsiz kalma

Patates haşlayıp ye ishale iyi gelir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…