Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebekde merak ettiğim
- Konu Sahibi DEROS1986
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 38
Embriyo transferinden sonra doktorun zaten bilgilendirecektir. Ama ilk 48 saat önemli eğer mümkünse hasta moduna girmeden ama ağır işlere kalkışmadan duş almadan gecirmek önemlidir. Sonraki günlerde kendini kollamayı öğreniyor insan. Tabi bu söylediklerim normal seyrinde ilerleyen bir gebelikti benimkisi. Risk grubunda iseniz (Allah korusun) O zaman doktorunuz bilgilendirecektir zaten.
- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
- 156
bi sorun yoksa arkadaşlarında dediği gibi ilk bikaç gün dikkat etmek önemli o da sürekli yatarak değil evin içinde dolaşarak ağır işler yapmayarak ve duş almayarak. rahme kan gitmesi açısından sürekli yatmak iyi değil ama ilk 5 gün uzanma ideal olan. sonrasında günlük hayatına dönebilirsin. inşallah tedaviye başlamadan mucizen gelir ama olmazsada inşallah ilk denemende kavuşursun yavruna..
Teşekkür ederim arkadaşım, aslında şu durumu da merak ediyorum eğer sorun kadında ise tutunma daha mı zor olur?
Bizde ki durum eşimin sperm hareketsizliği ve morfolojinin%1 oluşu.
Umarım sorularım sıkmaz sizi ama bu konuda yalnızım etrafımda sorabileceğim kimse yok.
merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun. Valla canım sorun kadında ise bu olur erkekte ise şu olur gibi bi genelleme yapmak çok zor. çünkü herkesin sorunu farklı farklıdır. ayrıca canım transferden sonra 2-3 yatmak önemli embriyonun tutunması için ama 9 ay yatmaya gerek yok :) tabiki dikkat etceksin ağır işler yapmıcaksın Allah korusun bebek zarar görür. Bu arada kaç yaşındasın canım, kaçıncı denemen ve nerede tedavi görüyosun?
Teşekkür ederim arkadaşım, aslında şu durumu da merak ediyorum eğer sorun kadında ise tutunma daha mı zor olur?
Bizde ki durum eşimin sperm hareketsizliği ve morfolojinin%1 oluşu.
Umarım sorularım sıkmaz sizi ama bu konuda yalnızım etrafımda sorabileceğim kimse yok.
bizdede aynı sorun var, eşimde hızlı ileri hareket hiç yok yavaş ileri hareket de 2 gibi çok düşük bir değer, baş anomalisi kuyruk anamolisi falan var, varikosel ameliyatı oldu, proceed diye bir ilaç kullandık, keçi boynuzu kürleri vs hiçbiri fayda etmedi, sonuç olarak tüp bebek merkezine gittik, benim yapılan incelemed herhangi bir sorunum çıkmadı çok şükür. 23 aralıkta tedaviye başladım 25 ocakta negatif sonucumu aldım neden olmadı diye sorabilirsin ama bunu bizde anlamadık, zaten imsi metodu ile en kaliteli spermi bulup yumurtaya mikroenjeksiyon yöntemi ile yerleştiriyorlar. 7 tane yumurta toplandı bunlardan 6 tanesi döllendi. ama dediğimi gibi negatif sonucu aldık malesef şimdi dondurulmuş embriyolar ile yeniden tedaviye başladık, hepimiz için hayırlısı artık. (buarada yaşım 31:)
Benim yaşım 26, eşim 29 biz de geçen haziran ayında varikosel ameliyatı olduk, proxsed plus , keçiboynuzu kürü uyguladık, nisan da doktor randevumuz var, zaten doktor bu ilaçlarla 6 ay içerisinde normal yollardan gebelik sağlanmamışsa zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçmemizi önerdi, eşim medicana ümraniye ye gidiyor, ama ben umut tüp bebek merkezini istiyorum, ama aslında bunun için bir araştırma yapmadım, yani yüz yüze görüşme olmadı, internetten araştırdığım kadari ile orası ve acıbadem ama umut daha yakın geldi.
Daha ilk denemem olacak, bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sizinle konuşunca kendimi iyi hissettim.
Daha ilk denemem olacak, bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sizinle konuşunca kendimi iyi hissettim.
bizdede aynı sorun var, eşimde hızlı ileri hareket hiç yok yavaş ileri hareket de 2 gibi çok düşük bir değer, baş anomalisi kuyruk anamolisi falan var, varikosel ameliyatı oldu, proceed diye bir ilaç kullandık, keçi boynuzu kürleri vs hiçbiri fayda etmedi, sonuç olarak tüp bebek merkezine gittik, benim yapılan incelemed herhangi bir sorunum çıkmadı çok şükür. 23 aralıkta tedaviye başladım 25 ocakta negatif sonucumu aldım neden olmadı diye sorabilirsin ama bunu bizde anlamadık, zaten imsi metodu ile en kaliteli spermi bulup yumurtaya mikroenjeksiyon yöntemi ile yerleştiriyorlar. 7 tane yumurta toplandı bunlardan 6 tanesi döllendi. ama dediğimi gibi negatif sonucu aldık malesef şimdi dondurulmuş embriyolar ile yeniden tedaviye başladık, hepimiz için hayırlısı artık. (buarada yaşım 31:)
çok geçmiş olsun, umarım bu kez bebişiniz sizinle olur, dua edicem.