Tüp bebek

Yumurta az yumurtlamıyorum peki bişey daha yumurta az veya yumurtlamayan kişi adet olur mu
Olur.
Yumurtan az ise ona gore farkli ilaclarla da buyuturler. Ben opu olurken o kadinin düşükover tanisi varmis. Yani yumurtasi azdı 3 yumurta gorunuyormus doktor 3unu de topladi. Tekrar 5. Gun gittigimizde onun 3u de dondurulmustu.

Olur.
Yumurtan az ise ona gore farkli ilaclarla da buyuturler. Ben opu olurken o kadinin düşükover tanisi varmis. Yani yumurtasi azdı 3 yumurta gorunuyormus doktor 3unu de topladi. Tekrar 5. Gun gittigimizde onun 3u de dondurulmustu.
Aaaa

Olur.
Mayıs ayında gidicem bakalım bende devlete

Mayıs ayında gidicem bakalım bende devlete
Tüp bebege gecmek icin 2 asilama olmak lazim. Ve daha farkli sartlar da var. Googleden arastirin isterseniz sgk tup bebek destegi diye.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende gecen sene 1 şubatta transfer oldum. Bebegim şuan 6 aylık sayılır:) Kolay bir sureç yok ama sonunda guzel haberi alinca insan hepsini unutuyor. Bolca sabır,umut gerekiyor.

Tüp bebege gecmek icin 2 asilama olmak lazim. Ve daha farkli sartlar da var. Googleden arastirin isterseniz sgk tup bebek destegi diye.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende gecen sene 1 şubatta transfer oldum. Bebegim şuan 6 aylık sayılır:) Kolay bir sureç yok ama sonunda guzel haberi alinca insan hepsini unutuyor. Bolca sabır,umut gerekiyor.
Aramışlardı hastaneden eğer sizin dediğiniz gibi derlerse mecburn2. Aşılamayı da yaptırırım belli mi olur Allah bu ya belki olur

Allah bağışlasın kız oğlan

Allah acısını göster misin ne kadar aradın ne kadarlık evlisin
Amin canim insallah tesekkur ederim.
6 yıllık evliyim, 3 yıl korunmadim. Biraz ugrastim olmadi biraz saldım sonra tedaviyle hamile kaldım. Adetlerim duzensizdi 3 ay olmadigim bile oldu

Bu evrak falan dedikleriniz aşılamada toplanan evraklar mı daha fazla farklı mı
Daha fazla evrak. 13 madde falandi bana verilen kagitta sanki zaten sizi bilgilendirirler. Siz once ikinci asilamayi olun. O asamaya henuz var:)

Daha fazla evrak. 13 madde falandi bana verilen kagitta sanki zaten sizi bilgilendirirler. Siz once ikinci asilamayi olun. O asamaya henuz var:)
Evet mayıs başında gidicem tekrar hastaneye bakalım dile getircem tüp bebeği yol hayır derlerse yine aşılamayı olur dönerim eve belki nasip olur bu sefer

Rahim dinlendirmesi demek bir kac adet beklemek demek.
Asilamada ve transferde sıkışık olmak gerekiyordu ama opuda da istediler mi bak suan bir tereddut ettim. Hepsinde istiyorlardi sanki ya. Idrara sıkışık durumu isteme nedenleri yumurtalari daha iyi görmek. O zaman gelince gerekli uyarilari yapiyorlar zaten. Narkoz etkisinde olduğun icin o an anlamiyorsun ama uyaninca ağrı oluyor illa ki. Hatta benim cok agrim oldu egilip kalkmada zorlanıyordum bir gun boyunca sürdü. Narkoz etkisi ise 2 gun surdu. Ağzım yara oldu midem ağrıdı. Herkeste ayni belirti olmuyor. Benimle ayni gun opu olan kizdan 3 yumurta almislardi o kadar agrisinin olmadigini söyledi.
Merhaba yumurta büyütme iğnesi vurulurken ilişki yasağı oluyormu doktor bana bu konu hakkında bilgi vermedi tereddüt de kaldım bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz?

Merhaba yumurta büyütme iğnesi vurulurken ilişki yasağı oluyormu doktor bana bu konu hakkında bilgi vermedi tereddüt de kaldım bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz?
Tedavi boyunca iliski yasaktir zaten belirtmis olmalari gerekirdi unuttular sanirim

Merhaba adetin 2.günü ilaçlı tedaviye başlanıyor,yumurta toplama işlemi ne zaman oluyor yaklasik kaç gün?

Back
X