Tüp bebek

gizmo3200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
25
13
3
27
Herkese Selaaam , 26 Mart itibari ile Tüp bebek tedavisine başladım. Kullanılan ilaçlar vs derken 6 nisan da yumurta toplamam gerçekleşti 14 adet toplanmış. bugün (7 Nisan ) Embriyolog aradı. 10 adet sağlıklı yumurtam varmış ve 3 tane en kalteli gördüklerini döllemişler kalan 7 taneyi bugün yarın içinde dölleyeceklermiiş. Sorum şu 14 taneden 10 tane sağlıklı çıkması iyi bişey mi ? Bir de buraya kdar ki süreç tamam sonrası süreç hakkında nasıl ilerleyeceğim Yaşayanlar bilgi verebilir miii ?

5.gun embriyosu 3.gun embriyosu olarak saklıyorlar belli olunca sizi arayıp bilgi veriyorlar panik olmayın bekleyin sağlıcakla insallah

5.gun embriyosu 3.gun embriyosu olarak saklıyorlar belli olunca sizi arayıp bilgi veriyorlar panik olmayın bekleyin sağlıcakla insallah
bi an arayıp 10 tane sağlıklı 3 ü hemen döllendi deyince çok sevindim Rabbim inşallah isteyen herkese bende dahil nasip etsin

Bende 30 toplanmıştı.
Beşinci güne 11 tane kaldı.
11in 4ünü pgtye yolladık, 2si bozuk çıktı kaldı 9.
O yumurtalar donduruldu.
Bir ay rahmim dinlendi.
1 nisanda bir tane embryo transferi oldu.

Bende 30 toplanmıştı.
Beşinci güne 11 tane kaldı.
11in 4ünü pgtye yolladık, 2si bozuk çıktı kaldı 9.
O yumurtalar donduruldu.
Bir ay rahmim dinlendi.
1 nisanda bir tane embryo transferi oldu.
Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin Benimde çikolata kistim olduğu için 2 ay bekleyeceğiz o sırada ilaç tedavisi görücem sonra transfer edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…