• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK

busraa1993

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
23
28
18
31
Merhaba hanimlar 30.08. de Transfer oldum 2. Transferim 5. gün Embriyosu ilk Transferde Kimyasal gebelikle sonuclandi.
Ara Ara Gögüs arilarim oluyor Pazartesi Kan aldircam bugün 7. Günüm sabir etmek istiyorum ama cok zor. Sizler ne durumdasiniz ? ilk Transferimde 6. Günümde tutunma lekesi gelmisti bu 2. Transferimde herhange lekelenme olmadi. Hayirlisi diyelim cok zor bir sürec allahim tüm bizimle ayni sürecten gecen emeklerini bosa cikarmasin. :KK39:

Merhaba hanimlar 30.08. de Transfer oldum 2. Transferim 5. gün Embriyosu ilk Transferde Kimyasal gebelikle sonuclandi.
Ara Ara Gögüs arilarim oluyor Pazartesi Kan aldircam bugün 7. Günüm sabir etmek istiyorum ama cok zor. Sizler ne durumdasiniz ? ilk Transferimde 6. Günümde tutunma lekesi gelmisti bu 2. Transferimde herhange lekelenme olmadi. Hayirlisi diyelim cok zor bir sürec allahim tüm bizimle ayni sürecten gecen emeklerini bosa cikarmasin. :KK39:
Benim transferim de 29.08. gerçeklesti ben de pazartesi kan verecegim. Gögüslerim çok hasas ama ilaçlardan da olabilir belki... sabirsizlikla bekliyorum... önceden test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi 😊 Rabbim yardimcmz olsun

Benim transferim de 29.08. gerçeklesti ben de pazartesi kan verecegim. Gögüslerim çok hasas ama ilaçlardan da olabilir belki... sabirsizlikla bekliyorum... önceden test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi 😊 Rabbim yardimcmz olsun
yaa canim hayirlisi olsun insallah, bende ayni sekilde asiri zor tutuyorum kendimi ve asiri gögüs agrim sislik var. Transfer sonrasi misafirim geldi hicte dinlenemedim evimde normal iste yaptim temizlik vs gibi bakalim :) ilkinde yapmamistim korkuma nasipte varsa hertürlü tutar.... senin kacinci denemen?

Fazla yatip dinlenmenin bir faydasi yok diyor doktorlar zaten. Ben de rutin hayatima döndüm tabi dikkat ede ede. Benim ilk denemem 5 gün embriyosu. Iki isterdim ama yasimdan dolayi izin vermediler. Nasip de varsa tutar dedigin gibi 😊

Fazla yatip dinlenmenin bir faydasi yok diyor doktorlar zaten. Ben de rutin hayatima döndüm tabi dikkat ede ede. Benim ilk denemem 5 gün embriyosu. Iki isterdim ama yasimdan dolayi izin vermediler. Nasip de varsa tutar dedigin gibi 😊
yasin kac sormasi ayip? hayirlisi olsun bende dedigim gibi yerde sildim ettim 10 bin adim attim yürüdüm cok bakalim.. ilkinde hic birsey yapmamistim :D

yasin kac sormasi ayip? hayirlisi olsun bende dedigim gibi yerde sildim ettim 10 bin adim attim yürüdüm cok bakalim.. ilkinde hic birsey yapmamistim :KK70:
26 yasindayim kasim da 27 olucam 😊 Ağır kaldirmak disinda herseyi yapiyorum neredeyse alisveris vs. 😀 sürekli yatinca hepten sknti basar insani. Çalisiyorum da zaten.

6D766CF6-9D59-4282-BF04-A051324A21A2.jpeg

Hanımlar merhaba bugün benim Transferin 9. Günü silik çizgi çıktı Pazartesi kan aldırcam inşallah hayırlı haberler alırız 🥹🥹🥲🥲

Back