• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Kızlar bana 2 embriyo yüklenmişti kanamam başladı ve doktora gittik kese görüldü
Doktor tek kese olduğunu gördü beta hcg değerimde 3 katı artmıştı ,doktor keseyi gördükten sonra kanama ile birlikte ertesi gün ağrı oldu ve parça düşürdüm düşük yaptığımı anladım size sorum haftasonu olduğu için kimseye soramıyorum da
2 embriyodan ikisi tutup biri düşmüş olabilir mi acaba yani 2 embriyo yükleyenler düşük yapanlar bilir bende kafama takıldı

Kızlar bana 2 embriyo yüklenmişti kanamam başladı ve doktora gittik kese görüldü
Doktor tek kese olduğunu gördü beta hcg değerimde 3 katı artmıştı ,doktor keseyi gördükten sonra kanama ile birlikte ertesi gün ağrı oldu ve parça düşürdüm düşük yaptığımı anladım size sorum haftasonu olduğu için kimseye soramıyorum da
2 embriyodan ikisi tutup biri düşmüş olabilir mi acaba yani 2 embriyo yükleyenler düşük yapanlar bilir bende kafama takıldı
Canım doktora niye gitmedin acile git baksınlar niye duruyorsun hala

Maddi durumunda sıkıntı yoksa şu an özel hastaneye gidebilirsin,Olmadı acile... Belki düşük belki başka bişey buradan bakarak kimse senin ne durumda olduğunu anlayamaz. Hayatını tehlikeye atma.

Belki 3 gündür acile gidiyorum birşey yapmadı hayır yani biri tutup diğeri düşmüş olabilir mi baktıracam zaten
Acile gittim iğne ve hap verdiler onları kullandım kanamam durmadı dün 6 saat sancı çektim 5 haftalık hamile idim ve düştü doktor baktığında alttan üsten baktı kese gözüküyor dedi
Kesenin etrafında kanama var ,yada bozuk kesede demedi kese aşağıda da demedi sadece ilaçları yazarken düşük riskin var dedi o kadar kanamam da durmadı sonuç hüsran bende bunu merak ettim 2 embriyo yüklenenlerde biri tutunca diğerine ne oluyor diye

Kadın doğum acil in olduğu bir hastaneye gideceksiniz. İstanbul daysanız araştırma hastaneleri olabilir. Neden evdesiniz

Belki 3 gündür acile gidiyorum birşey yapmadı hayır yani biri tutup diğeri düşmüş olabilir mi baktıracam zaten
Acile gittim iğne ve hap verdiler onları kullandım kanamam durmadı dün 6 saat sancı çektim 5 haftalık hamile idim ve düştü doktor baktığında alttan üsten baktı kese gözüküyor dedi
Kesenin etrafında kanama var ,yada bozuk kesede demedi kese aşağıda da demedi sadece ilaçları yazarken düşük riskin var dedi o kadar kanamam da durmadı sonuç hüsran bende bunu merak ettim 2 embriyo yüklenenlerde biri tutunca diğerine ne oluyor diye
Doktorun nerde ara öyle şeymi olur belki başka bir durum var

Çok rahatsın şaşırıyorum gerçekten. Kanama var ağrı var ve sen hala evde ? Acilde müdahale etmiyorlarsa o zaman kadın doğuma gideceksin ne var bunda bu kdr beklenecek ?

tüp bebek hemde nasıl bu kadar rahatsın hemen acile git yapılacak birsey vardır belki ins düşük değildir
Işte bende bunu anlamadım kaç zaman beklemissin olmuş böyle birseyde beklenir mi arkadaş git özele doktor mu kalmadı üniversite kaynıyor her yer

Canim beta hgcnin 3 kat artmasi 2 embriyonunda tutunduğu anlamına gelmez.bana 3 embriyo transfer edildi .12 günlük betahgc 618 14 günlük 2000~ li bi rakamdı ve tek embriyo vardi. Diğer 2 sine ne oldu nasil düştüler hic bi fikrim yok...cok zor kazanılan bir gebelik acil dra gitmelisin Allah yardımcın olsun

Doktorunu ara hemen...dünyanın parasını alıyorlar.telefonda arayınca yanıtlamak zorunda

Ya anlamıyorsun kızlar ilk kanama olunca gittim kadın doğuma bana bebek küçük olduğunu göremeyeceğini söyledi
İkinci gün kanamam devam edince başka hastaneye gittim kadın baktı alttan üsten kese var dedi eve sevinçli geldim ve sabahında düştü gecede ağrıdan uyudum ve parça düştü zaten gideceğim zaten doktorlar birşey yapamıyorlar maalesef

Ya anlamıyorsun kızlar ilk kanama olunca gittim kadın doğuma bana bebek küçük olduğunu göremeyeceğini söyledi
İkinci gün kanamam devam edince başka hastaneye gittim kadın baktı alttan üsten kese var dedi eve sevinçli geldim ve sabahında düştü gecede ağrıdan uyudum ve parça düştü zaten gideceğim zaten doktorlar birşey yapamıyorlar maalesef
yapman gereken transfer yapılan yere gidiceksin dün kanama oldu ama gece parça düştü diyeceksin

Biir düştüğünde diğeri yaşar mı bilmiyorum ama bu ihtimal varsa, en azından bakar, diğer embriyo yaşıyorsa, tutunması için iğne ilaç verebilirler. Eğer ikisi de düşmüşse yine kanaman açılabilir aniden. Dün gitmiş olsan da git yine.

Back