- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
- Konu Sahibi Prensssprensesss
İnşallahöyle canım hayırlısıı tabiki minnoşlarımızı kucağımıza aldığımız zaman unutucaz bugünleri inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahöyle canım hayırlısıı tabiki minnoşlarımızı kucağımıza aldığımız zaman unutucaz bugünleri inşallah
Sen iğne oldun muydu canım zor bı surec benimki iğne olmadı ama ben oldum tahmin edebiliyorum neler yaşadığını Allah sabırlar versin inşallah sonu güzel olacakBizimki hazirana kaldı kızlar doktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak çok morali bozuk bıktı iğne olmaktan
Ben iğne olmadım bana sadece hap vermişti onu yarım içiyorum eşim 7 ay olacak iğne olmaya başlayalı onu teselli etmeliyim delik deşik oldu adam inşallah Hayırlısı olsunSen iğne oldun muydu canım zor bı surec benimki iğne olmadı ama ben oldum tahmin edebiliyorum neler yaşadığını Allah sabırlar versin inşallah sonu güzel olacak
Merhaba doktor bu ilaçları neden verdi acaba sizeGörüştüm kuzum lucrin ve bı hap verdi 21 gün sonunda ilk beş gün içerisinde reglin gelecek o regliyle gel dedi yine bakıp kontrol edecek reglinden sonra 15. Gün transfer edecek yaklaşık 12-17 Haziran arasına karşılık geliyo bakalim
Lucrin kalan yumurtalar içindi sanırım hatirlamiom ama cy ile başlayan hap adet düzenleyici düzenli gelsin diye verdiMerhaba doktor bu ilaçları neden verdi acaba size
Canım transferin ne zamanLucrin kalan yumurtalar içindi sanırım hatirlamiom ama cy ile başlayan hap adet düzenleyici düzenli gelsin diye verdi
Ertelenecek sanırım canım regl gelecek on beş gün sonra da troitler sıkıntı çıkardı benimCanım transferin ne zaman
Yaaa ciddi misin troitlerinle ilgili daha önce bir sorun var mıydı . Neden böyle bir sorun olmuşErtelenecek sanırım canım regl gelecek on beş gün sonra da troitler sıkıntı çıkardı benim
Vardı da ilaç kullanıyordum duzeldiydi değerler sonradan yine yükseldi ilaç yetersiz gelmeye başladı muhtemelenYaaa ciddi misin troitlerinle ilgili daha önce bir sorun var mıydı . Neden böyle bir sorun olmuş
Peki bu gelecek adetinde tedaviye başlayacak mı doktor yani transferin olacak mı. Benimde adetim 14 gün kaldı 2. Günü doktora gidicem insallahVardı da ilaç kullanıyordum duzeldiydi değerler sonradan yine yükseldi ilaç yetersiz gelmeye başladı muhtemelen
Benimde öyle 15 gün sonra regl ile gidecem transfer öncesi yine troid değerlerine bakacak dusmediyse yapmayacak düştüyse transferi yapacakPeki bu gelecek adetinde tedaviye başlayacak mı doktor yani transferin olacak mı. Benimde adetim 14 gün kaldı 2. Günü doktora gidicem insallah
Eğer düşerse aşağı yukarı aynı dönemlerde transfer olcazPeki bu gelecek adetinde tedaviye başlayacak mı doktor yani transferin olacak mı. Benimde adetim 14 gün kaldı 2. Günü doktora gidicem insallah
Umarım düşer değerlerinEğer düşerse aşağı yukarı aynı dönemlerde transfer olcaz
Merhabalar bende medipol mega hastanesinde nadiye hanımla tedaviye başlamayı planlıyorum siz kimde tedavi görüyorsunuz tedaviniz devam ediyor mu yoksa sonuç aldınız mıİrenbe duymuştum baya eski iyi bir hastane. Bende ist medipol mega hastanesine gidiyorum
Kuzum naptinBana da aynı şekilde aynı ilaçları verdi . Bende kabızlık yok tam tersi açıkçası ishal oldu
Merhaba hala tedaviye devam ediyorum Gonca hocaya gidiyorum ben transfer icin opu oldum 1 ay beklemeye aldık adet olmayı bekliyorumMerhabalar bende medipol mega hastanesinde nadiye hanımla tedaviye başlamayı planlıyorum siz kimde tedavi görüyorsunuz tedaviniz devam ediyor mu yoksa sonuç aldınız mı
Merhaba tatlım adet olmayı bekliyorum daha olmadım sen ne durumdasın acabaKuzum naptin
Bende olmadım adeti bekliomMerhaba tatlım adet olmayı bekliyorum daha olmadım sen ne durumdasın acaba