Tüp Bebek yolundaki hikayem

canım resmen beni anlatmışssın resmen ağladım diyebilirim sana bütün güzel dileklerim seninle umarım senin gibi bende bir an önce sağlıkla hamile kalabilirim senin adına cok sevindim gercekten

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah,20 bini buldu dediğiniz sadece iğneler ilaçlar mi toplam mi acaba

Çok severek okudum yasadiklarinizi ve cok sevindim olumlu sonuc almanizi. ALLAHIM sağlikla kucaginiza almayi da nasip etsin. Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin aminn

Bu bayram sizin en büyük bayramınız olsun inşallah
Sevgiler

Çok severek okudum yasadiklarinizi ve cok sevindim olumlu sonuc almanizi. ALLAHIM sağlikla kucaginiza almayi da nasip etsin. Rabbim isteyen herkese ve banada nasip etsin aminn
Eğer aynu şeyleri yaşıyorsak umut çok yüksek demektir yani ben tüp bebek surecine sadece tuplerimin alinmasi nedeniyle başladığım icin hep cok umutluydum umarım güzel sonuclar alirsiniz sizi cok yormadan bu surec

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Ben yaşamış olduğunuz imtihandan güzel sonuca varmanıza sevindim. Bugün aşilama oldum umarim güzel sonuc alirim. Banada dualarinizda yer verirseniz çok sevinirim. Saglikla kucaginiza alın evladınızı

Sonu mutlu bitmiş ya gerisi boş canım, evet yaşananları ancak yaşayan bilir , bende benzer şeyleri yaşadım yarında transferim var hayırlısıyla inş. sonucu da güzel olur Masraf olarak bizim çok çok fazla tuttu hangi hastanede tedavi gördün ?

Canim Cook teşekkür ederim umarim sende hayirla guzel sonuclar alir gerçekten bayram yaşarsın medicalpark izmirdeyim ben. Valla ilaç masrafi cok fazla onun hesabını tutamiyorum açıkçası

Canim Cook teşekkür ederim umarim sende hayirla guzel sonuclar alir gerçekten bayram yaşarsın medicalpark izmirdeyim ben. Valla ilaç masrafi cok fazla onun hesabını tutamiyorum açıkçası
Amiinn inş. Aynen öyle canım, ilaç masrafı iğneler serumlar, bu akşam da kalçadan iğnem var 3 günde bir vurulacakmışım, eğer sonrası pozitif görürsek inş. özel karışım bir serum var Salı günü de yaptırmıştım, Acıbadem Maslak hastanesi, İstanbul'dayım canım bende :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Merhaba sizi canı gönülden tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de 1 ay sonra tüp bebeğe başlamak istiyorum 2 ay önce bi anda çikolata kistim çıktı açıkçası etkiler mi süreci etkilemez mi bilemiyorum tüp bebek öncesi vitamin kullandığinız mı acaba siz ?

Merhaba çok teşekkür ederim umarım sureci hızlı saglikli ve basarili bir sekilde atlatir bebeginize kavusursunuz
Cikolata kistim benim erimisti bu nedenle nasil bir etki eder yorumlayamadim. Tup bebege baslamadan bir hafta önce doktorum bir probiyotik vermisti onu kullanmistim harici hicbisey kullanmadim.

Çikolata kisti eriyen bişey mi benim çok küçük 2 cm 3 ayrı doktora gösterdim ama tedavisi yok şeklinde konuştu nasıl erittiniz siz valla keşke benim de gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…