Tüp Bebek yolundaki hikayem

Gözlerim doldu ya, Rabbım sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin hayırlı anne baba olmayı hayirli evlat yetiştirmeyi nasip etsin darısı bize olsn

Gözlerim doldu ya, Rabbım sağ salim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin hayırlı anne baba olmayı hayirli evlat yetiştirmeyi nasip etsin darısı bize olsn
Merhaba cok teşekkür ederim 5 aylik oldu bile kizim darisi size hemde tum isteyenlere saglikla yasamak nasip olsun

Bugun 9. Gun hayir hala test yapmadim kan da vermedim salı günü dedi doktor salı günü direkt kan vericem. Çünkü kaset test yaparsam güvenemem hala progestan iğne ve fitil ve hap kullanıyorum çift çıkma ihtimali çok yüksek bu sebeple güvenemem o sonuçlara. Cikmazsa testte bu sefer çok üzülür takarım varsa da düşer müşer Allah korusun. En iyisi sakince bekleyip doktora kan vermek o sonucu bildirecek

Kendinizi en rahat huzurlu mutlu hissedeceginiz seçenek ne ise onu yapmaniz en guzeli ben transfer oldigumda teknik olarak hamile olduğuma inanmis ve hep oyle hissetmistim evet olumsuz olsa beni bu nedenle dahada cok uzerdi belki ama bana iyi gelmisti bu umarim guzel sonuc alirsiniz paylasirsaniz burada cok sevinirim

Merhaba,
Okuyunca ben yoruldum, seni tahmin bile edemiyorum, ama her şeyin başı kesinlikle Umut

Merhaba,
Okuyunca ben yoruldum, seni tahmin bile edemiyorum, ama her şeyin başı kesinlikle Umut
Tesekkur ediyorum bu yola girdikten sonra bende burada hikayeeleri okudukca kendime sukrede olmustum allahim kimseyi ne sagliyiyla ne cocuk ozlemiyle sinamasin

Sabrın sonu selamet dedikleri bu olsa gerek çok tebrik ederim allah yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Merhaba üzerinden cok zaman geçmiş suan tüp bebek forumlarını okurken gördum , yasadıklarımız okadar aynı kı yazıyı okurken sankı ben yazdım sandım, yasımız yasadıklarımjz kıstler sıkıntılı hsg tüplerde sıvı ve sonuc olarak ıkısınınde alınması, yıkıntı üzüntü kendımı gordum resmen… ılaclarımjz bıle aynı tek fark benım denemem tutmadı ve maalesef yedek embriyo yok herseye sıl bastan baslıcam cok üzgünüm cok agladım umut olsun dıye sureklı yazınızı okuyorum belki cok zaman gectı yazdıgımı göremeyeceksınız bıle ama banada dua edın benımde sızın gbı mutlu son olsun cunku maddıyat bulunuyor bı sekılde ama manevı olarak coktum rabbım tekrar tekrar ugrastırmasın sımdı kendımde guc bulunca sıl bastan baslayacagım sıze ve bebegınıze cok sevgıler…

Merhaba guzel arkadasim umudunu hic kaybetmemen ve dilegine kavusman icin duaci olacagim ne zaman istersen yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…