Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :) ilk deneme mi ? E2 nedir hiç baktı mı doktor bilmiyom , baktıysa da haberim yok :).
Benim transfer yapılmadı ya daha ondan bilmiyorum demek :) yoksa bilirdim en azından duyardım. Senin kini doktor mu baktı sen kendin mi baktırdın, neyi ölçüyor ki acabaHayır 3.denemem transfer sonrası ilk defa bakıyorlar digerlerin de bakmamışlardı çünkü bende bilmiyorum transfer sonrası neden bakılıyor e2 ye
Bebeğin tutup.tutmadigini bı değerle anlıyorlar drlar.eger değer düşük se iğne ve ilaç felan veriyorlarHayır 3.denemem transfer sonrası ilk defa bakıyorlar digerlerin de bakmamışlardı çünkü bende bilmiyorum transfer sonrası neden bakılıyor e2 ye
Benim transfer yapılmadı ya daha ondan bilmiyorum demek :) yoksa bilirdim en azından duyardım. Senin kini doktor mu baktı sen kendin mi baktırdın, neyi ölçüyor ki acaba
Bebeğin tutup.tutmadigini bı değerle anlıyorlar drlar.eger değer düşük se iğne ve ilaç felan veriyorlar
Hemen araştıralım ozaman :) bunu da öğrenelim :) ama önce yemek , yemekten sonra görüşürüzEvet doktor istedi kan verdim eve geldim hemşire aradı. Sonra ben sordum söyledi bende sabah beri araştırıyorum
Valla cnm benim 3.denememde istemişti Dr ama dwgerimi inan hatirlamiom zatn tutmadı şimdi 4.denemem olucak transfer bekliomGerçekten anlaşıyor mu e2 değeriyle benim sonucum nasıl var mı bir bilginiz
Hemen araştıralım ozaman :) bunu da öğrenelim :) ama önce yemek , yemekten sonra görüşürüz
Valla cnm benim 3.denememde istemişti Dr ama dwgerimi inan hatirlamiom zatn tutmadı şimdi 4.denemem olucak transfer bekliom
Amin cnm insalllahhhTamm afiyet olsun
Hayırlı olsun inşallah nasp olur sağlıkla sıhatle
Bol su iç canım bana öyle demişti doktorumKızlar ya, benim midem çok bulanıyor. Karnım hala şiş, bu şişlik beni çok sıkıyor 5-6 gündür. Nefes almam zor. başım ağrıyor. Normal değil mi?
İçiyorum aslında ama demek ki yetersiz. Daha çok içmem lazım. Sağol canım.Bol su iç canım bana öyle demişti doktorum
Haydi hayırlısı olsun canım, mutluluk, sağlıkla tutunsunlar :) benim 3. günüm bugün.Transferime 31 gun kaldi :)
Ohh seninkiler tutundu bile :))) benimkiler uyuyor daha :))))Haydi hayırlısı olsun canım, mutluluk, sağlıkla tutunsunlar :) benim 3. günüm bugün.
Canım benimkini hemşire yaptı ama neden bana yaptırtmadı bilmiyorum çünkü zaten digerleri gibi göbekten yaptı bence yapabilirsin kendin, sadece birazcık daha acıtıyor
Transfer 4 günü e2 baktırdınız mı benim e2 101 nasıl kızlar