Ya ben soru bile soramıyorum çekingenim baya neblymÇok haklısın.
Keşke arkadaşımın kk üyeliği olsa da sana kendini yazsa para için neler yapılıyor.
Kızın ilk tüp bebegini yaptılar, düşükle sonuclandi.
Kızı aradılar, diyorlar ki genetik test yaparız bu sefer, e kızda diyor ki neden bunu baştan soylemediniz baştan yapardık hiç bunlar yasanmazdi. Ses yok.
Bi önce yolalım mantığı.
Bir diğerinin de yumurtaları az ah canım arkadaşım çok ağladık yapilana.
Amh si o kadar düşük ki 2 yumurta zorla verdi biri dollendi. İkinci günde kıza sormadan dondurdular.
Neyse kız havuz yapacakti tekrar denedi yumurta çıkmadı.
Bı yumurtayı transfer ettiler. Tutmadı.
Kızı doktoru aradı ne dedi biliyormusun e sen bize söyleseydin bız ikinci gün dondurmaz ileri götürürdük yumurtayı.
Ve kız şu an regl olmuyor galiba menopoz a girdi.
Allah iyi doktor ve iyi merkezlerle de karşılaştırsın.
Ben biraz haddinden fazla disliyim.
Bunları önümde örnek görünce hastaneyi baya baya zorladım.
İlaç tedavisi sırasında 2 defa 2 ayrı embriyogla konuştum.
Elimdeki kağıtları salladım valla bu benim için bı umut bı hayal dedim.
Ona gore dedim. Doktorlarimla da aynı şekilde.
yumurtalıklar zarar verebildiğini duymustum. Korktum bays yaAma ben kan dolaşımından değilde tüpler çıkarılırken zarar verilebiliyor diye biliyorum öyle yada böyle çocuk olmadan tüpleri aldırmayı önermiyorlar yumurta rezervini azaltmamak için
:) 1.sayfayı bi incele bak faydalı olacaktır :)Arkadaşlar çok özel değilse tüp bebek sebebinizi ve kaçıncı denemeniz oldugunu hikayenizi merak ediyorum dogrusu farklı hikayeler dinlemek bilmek insana bilgi veriyor
Benim ilk hem benim tüpler kapalı hemde eşimde morfoloji sorunu var canımArkadaşlar çok özel değilse tüp bebek sebebinizi ve kaçıncı denemeniz oldugunu hikayenizi merak ediyorum dogrusu farklı hikayeler dinlemek bilmek insana bilgi veriyor
Canım bizim de sperm sayısı azlığı, morfoloji sorunu, ileri hızları düşük, bir de yerinde hareketleri düşük.Arkadaşlar çok özel değilse tüp bebek sebebinizi ve kaçıncı denemeniz oldugunu hikayenizi merak ediyorum dogrusu farklı hikayeler dinlemek bilmek insana bilgi veriyor
Havalar dan ve ilaçlardan oluyodur kötü düşünme sakinKızlar ya, benim midem çok bulanıyor. Karnım hala şiş, bu şişlik beni çok sıkıyor 5-6 gündür. Nefes almam zor. başım ağrıyor. Normal değil mi?
Bugün de klinikten aradı embriyolog. 1 tane embriyomuz kalmıştı. O 5. Güne gelince dondurulacaktı. Gelememiş 5. Güne. Gelişememiş. Dedim ki karnımdakiler de gelişemediyse.Havalar dan ve ilaçlardan oluyodur kötü düşünme sakin
İns gelisir cnm o ortam suni senin anne karnı inşallah sonu hayırlı olur Allah'ım emeğinin karşılığını versin.bugun kaçıncı gün seninBugün de klinikten aradı embriyolog. 1 tane embriyomuz kalmıştı. O 5. Güne gelince dondurulacaktı. Gelememiş 5. Güne. Gelişememiş. Dedim ki karnımdakiler de gelişemediyse.
Ama mide bulantım sabahtan beri var. Kussam rahatlıycam, kusamıyorum da..
Transferin 2. Günüİns gelisir cnm o ortam suni senin anne karnı inşallah sonu hayırlı olur Allah'ım emeğinin karşılığını versin.bugun kaçıncı gün senin
Anldm cnm komposto iç ve kraker ye bulantı için iyi gelirTransferin 2. Günü
Emeğine sağlık canım, çok güzel olmuş :) Benim 13.gün değerim 1983, daha sonra da yaptırmadımKızlaarrr 1.sayfaya bakınnnn uzun uğraşlar sonucu güzel bi tablo yaptım :)))) hamile arkadaşların beta hcg degerlerinden oluşturdum :)))
Transfer 4 günü e2 baktırdınız mı benim e2 101 nasıl kızlar
Maşallah tütütütü :) not aldım güncelleyince eklerim :) transferime 32 gün geri sayarsam geçer belki :)Emeğine sağlık canım, çok güzel olmuş :) Benim 13.gün değerim 1983, daha sonra da yaptırmadım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :) ilk deneme mi ? E2 nedir hiç baktı mı doktor bilmiyom , baktıysa da haberim yok :).E2 baktıran Yok sanırım Bende transfer yaptırdım sonuç bekliyorum 12 haziran inşalllah rabbim yüzümüzü güldürür