Valla öyle bı doktor var ki ama ne ünlü millet akın akın gidiyor.Evet canım çok iyi bir hekim her ihtimali düşünerek hareket ediyor çok şükür
Bende soyle biliyorum, 3 kere tüp bebek deneyen bı kadının tüp bebek tutma oranı %80 mis.
3 defa denedim tamam demek yok diyorlar tutmazsa da.
Maddiyatin varsa deneyin diyorlar.
Valla ben bu doktorları anlamadım gitti.
Biri başka diyor biri başka diyor.
İnşallah canımÜzülme demek boş allah en kısa zamanda hayorlısıyla verir inşallah canım
Canım ama ben bahçeci, euro Fertil, İstanbul tüp Bebek, Medicana, ile görüştüm.Nette araştırdığım birçok doktor
İlk 3 şans artıyor
Tutmuyorsa yada düşüyorsa normal değil
İyileşeceksin inşsllah.. allah tez zamanda şifanı versinŞuanda sadece yatıyorum
Kanamam çok yoğun
İyileşmek istiyorum
Evet bana yazmış arkadaslarda çok şaşırdım şuan ya doktorumu arıcam hemen yarınBmsbms , canım yanlış hatırlamıyorsam senin opu oldu, tüpler alındıktan sonra transfer yapılacak
Chickennova ve D Duygum___ , tüplerle ilgili operasyon geçirmişler , tüpler bağlatılmış sanırım. Tüplerin alınmasının olumsuz yanlarından bahsediyorlardı istersen bi oku, fazla giremiyorsan diye etiketledim
Sana da gecmis olsun..benim de ikinci aşılamada ohss oldu. Hep bir aksilik diyorum ya.. olsun buna da Şükür.. aynen evlatlarımıza kavuşalım da gerisi boşCanım benim hiç moralini bozma bende kasımdan beri testler ameliyat ohss falan derken kasımdan beri bekliyorum allahım sonumu hayır etsin inşallah insan evlat için nelere katlanmıyoki
Canım ama ben bahçeci, euro Fertil, İstanbul tüp Bebek, Medicana, ile görüştüm.
İsmini yazamayacagim en bilinenleri Aret Kamer, Cem Çelik gibi doktorlarla bende görüştüm arkadaşlarım şu an tedavi de.
Maddi imkânınız varsa sonuna kadar gidin diyor.
3 kere denedim deyip bırakmayın diyor.
Mesela ben ilk tüp bebeğimi problemlerin varken denedim tutmadı.
Şimdi ilk denemeyi satıyorum ben, çünkü doktorlar şansın çok duşuk ama ameliyat olmadan bı dene dediler. Bende denedim.
Bu denememi ilk deneme olarak kabul ediyorum.
Recai pabuçcuyu dinledim bugün ilaç etkisi bır ayda gidiyor, maddiyatiniz varsa deneyin diyor.
Açıkçası ben maddiyatim gidebildiği yere kadar gidip denemeyi düşünüyorum.
44 denemeyi duydum ya bu gün durmak yok yola devam diyorum :):):):):)
Valla öyle bı doktor var ki ama ne ünlü millet akın akın gidiyor.
Bana dedi ki aaaa tüpler alınınca rezerv düşmez.
Nasıl dusmez dedim.
Kan bağlantıları var. Hekimler aldırma die uyariyor dedim.
Bana verdiği cevap ne biliyorsun.
Yorum farkı var.
Dedim bu sağlık, saglikta yorum farkı olur mu?
Düşerse düşecektir, düşmezse düşmeyecektir.
Sağlığa yorum katan hekim dahi tanıdım ben.
Allah Kadının sağlığını düşünerek hareket eden hekimlerle karşılaştırın herkesi.
Evet bana yazmış arkadaslarda çok şaşırdım şuan ya doktorumu arıcam hemen yarınteşekkür edeeim
Sağol canım, bizde böyle sınanıyoruz heralde napalım sabırdan başka bişey gelmiyor elimizdenSana da gecmis olsun..benim de ikinci aşılamada ohss oldu. Hep bir aksilik diyorum ya.. olsun buna da Şükür.. aynen evlatlarımıza kavuşalım da gerisi boş
Çok zor cnm bnmde 4.denemem olcak transfer olmayı bekliom tahminen 20.25 Haziran'da olurm adet olucam bekliom 4.5 gün var olmamaSen ne aşamadasın
Ne zormuş bu işler
Çok haklısın.2 kez denemek bize 20 bin tl maloldu
Hastane pahalı ilaçlar pahalı
Git gel uzak bizim merkeze 2 saat
Elbette varımı yoğunu döküyoruz
Yeter ki olsun diye
Ama düşeceğini bile bile olması
Araştırılmaması beni kızdırdı üzdü
Ay canim benim ya bak görüyormusun işte.Sana şöyle söyleyeyim 2012 yılında ben daha 21 yaşındayken kist vardı ve doktorun biri sezeryan gibi açık emeliyatla alıcaz ve yumurtalıklarıda alcaz dedi iki gün sonraya gün verdi ben gitmedim direk ege üniversitesine gittim en azından hem kapalı ameliyat oldu hemde sağ yumurtalığım sağlam kaldı ve şuan tedavide tek yumurtalıktan 11 tane çıktı 5 i döllendi maalesef insan hayatıyla oynamak bukadar basit bazıları için şuan hiç yumurtam olmayabilirdi
Çok haklısın.
Keşke arkadaşımın kk üyeliği olsa da sana kendini yazsa para için neler yapılıyor.
Kızın ilk tüp bebegini yaptılar, düşükle sonuclandi.
Kızı aradılar, diyorlar ki genetik test yaparız bu sefer, e kızda diyor ki neden bunu baştan soylemediniz baştan yapardık hiç bunlar yasanmazdi. Ses yok.
Bi önce yolalım mantığı.
Bir diğerinin de yumurtaları az ah canım arkadaşım çok ağladık yapilana.
Amh si o kadar düşük ki 2 yumurta zorla verdi biri dollendi. İkinci günde kıza sormadan dondurdular.
Neyse kız havuz yapacakti tekrar denedi yumurta çıkmadı.
Bı yumurtayı transfer ettiler. Tutmadı.
Kızı doktoru aradı ne dedi biliyormusun e sen bize söyleseydin bız ikinci gün dondurmaz ileri götürürdük yumurtayı.
Ve kız şu an regl olmuyor galiba menopoz a girdi.
Allah iyi doktor ve iyi merkezlerle de karşılaştırsın.
Ben biraz haddinden fazla disliyim.
Bunları önümde örnek görünce hastaneyi baya baya zorladım.
İlaç tedavisi sırasında 2 defa 2 ayrı embriyogla konuştum.
Elimdeki kağıtları salladım valla bu benim için bı umut bı hayal dedim.
Ona gore dedim. Doktorlarimla da aynı şekilde.
İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canımÇok zor cnm bnmde 4.denemem olcak transfer olmayı bekliom tahminen 20.25 Haziran'da olurm adet olucam bekliom 4.5 gün var olmama
Ben şimdi yumurta verdim 12embryom var suan. inşaallah tek seferde tutarAma ben kan dolaşımından değilde tüpler çıkarılırken zarar verilebiliyor diye biliyorum öyle yada böyle çocuk olmadan tüpleri aldırmayı önermiyorlar yumurta rezervini azaltmamak için