Vallaha öyle, o zaman bol bol kullanayım ben şimdi :) tam zamanı.Crinone yine aşılamada kullanmıştım , şimdi transfer öncesi ve sonrası da kullancam :) tutunmaya yardımcı oluyormuş diye biliyorum , bak bunda daha bilinsel açıkladım :)
Benim de 12 haziran'da sonucum :)
:) ben de bilmiyom e2. Ama estrofemi biliyom onu söyleyem sana :) transferimden 20 gün önce kullanmaya başlayacam, hormonları bişey yapıyor ama ne yaptığını bilmiyom :) heralde hamileliğe hazırlıyor, kendiliğinden olanlar da vücut hamileliğe hazırlanmıyor da sanki bişey mi oluyor işte napcan :) doktor verdi kullanacaz :) ben asılama yaptırdım zamanlarda da vermişti doktor estrofem :) göğüsleri şişirtiyor
Aslında ben cuma günü transfer oldum. Arkadaş Salı günü olmuş ama niyeyse aynı gün kan vericez. Ayyy, aynı gün haber alıcaz... inşallah mükemmel haberlerimiz olur.
Gece gece iyi güldürdün :) kız bol bol kullanma , fazlası da zararlıdır belki , dediği kadar kullan :)Vallaha öyle, o zaman bol bol kullanayım ben şimdi :) tam zamanı.
Hangi iğne bende kullanıyorum evet çok yakıyor benim ki deNehira-27 ay, akşam akşam beni iyi güldürdün.. çok sağol.. keyfim yerine geldi. Gideyim de tutunmaya fayda eden şu jelimi kullanayım. İğnemi vurayım. Ay bu iğne de yaptıktan sonra acıtıyor baya.
Hahaha.. canım şaka yaptım, bol bol kullanır mıyım hiç. Ödüm patlıyo zaten doktorun dediğinden şaşıcam da yanlış bişey yapıcam diye. :)Gece gece iyi güldürdün :) kız bol bol kullanma , fazlası da zararlıdır belki , dediği kadar kullan :)
Ay ben ilk aşılama deneyeceğim zaman doktor anlattı şöyle şöyle yapıyoz diye. İçimden dedim çok iğne verse de bi sürü yumurta olsa biri olmazsa biri olur, doktor bunu niye düşünmüyor dediydim :) aklıma ikiz üçüz gelmiyor tabi cahillik :) yumurtadan biri döllenince diğerleri otomatikmen döllenmiyor zaneetmişim :) iyiki doktora dememişim sen çok akıllısın derdi bana :)
Beni de epey güldürdün :)) keyifli keyifli yap jelini ohhhh yarasın :)Nehira-27 ay, akşam akşam beni iyi güldürdün.. çok sağol.. keyfim yerine geldi. Gideyim de tutunmaya fayda eden şu jelimi kullanayım. İğnemi vurayım. Ay bu iğne de yaptıktan sonra acıtıyor baya.
Aynı şeyi sana fitil olarak vermiş demek ki..Daha önceki tüp bebeklerde ben krem gibi bir fitil kullanmıştım
Şimdi progestron fitil bide iğnesini kullanıuorum
Ay, çok açıklayıcı oldu bu.. teşekkürler. Bana verildi mi ki acaba.. sanırım verilmemiş gibi. Yani şuan almıyorum.Estofem vücudu gebeliğe hazırlıyor bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Normalde rahim kendi üretiyor ama bizim o dönemlerde bebişimiz dışarda geliştiği için vücutta üretmiyor doğal olarak bizde dışardan alıyoruz
O görevi görecek başka bişey verilmiştir belkiAy, çok açıklayıcı oldu bu.. teşekkürler. Bana verildi mi ki acaba.. sanırım verilmemiş gibi. Yani şuan almıyorum.
Çok mantıklı , teşekkürler açıklama için. Biz deEstofem vücudu gebeliğe hazırlıyor bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Normalde rahim kendi üretiyor ama bizim o dönemlerde bebişimiz dışarda geliştiği için vücutta üretmiyor doğal olarak bizde dışardan alıyoruz
O görevi görecek başka bişey verilmiştir belki
Transferden önceki hazırlık sürecinde veriyorlar uzun süre kullanılıyor bana dr 3-4 kutu al kullancan uzun süre dediAy, çok açıklayıcı oldu bu.. teşekkürler. Bana verildi mi ki acaba.. sanırım verilmemiş gibi. Yani şuan almıyorum.
2 farklı iğne yapıyodum transfer öncesi ama şimdi onları kullanmıyorum artık.Transferden önceki hazırlık sürecinde veriyorlar uzun süre kullanılıyor bana dr 3-4 kutu al kullancan uzun süre dedi
progesteronda bunun gibinormalde rahimden salgılanıyor. Ama estofemin göğüsleri şişirdiği kesin patlıcak çünkü benimde taş gibi oldularÇok mantıklı , teşekkürler açıklama için. Biz deyelek ile göğüsü şişiriyor diyorduk kendi aramızda :)
Senin tüp yaptırma sebebin neydi , bizim ilaçlar benziyor çünkü, lucrini ilk senden duydum , doktor sadece bana verdi zannediyordum kistten dolayı. Çünkü burda hiç yazan denk gelmemişti . Estrofemi de doktor dedi al 4 kutu dedi , zaten az dozla başlatacam çoğalıyor sonra. Senin kullanacakların arasında coraspin, crinone jel, elevit(vitamin) var mı. Bide puruloton iğne.Transferden önceki hazırlık sürecinde veriyorlar uzun süre kullanılıyor bana dr 3-4 kutu al kullancan uzun süre dedi