Estrofem dışında bişey var mı ?Canım anca girebildim siteye lucrinin bi saati yok beklemede olduğum için başka bi ilaç kullanmadım. Amaaa adet oldum ve kontrole gittim rahim temiz çıktı başlıyoruz transfer sürecine dün estofeme başladım 2 tane içiyorum
Canım ben şöyle yanıt vereyim.Benim doktorum rahim dinlendirme yapmadan yapılacak transferlerin riskli olacağını söyledi.Artık bunu bütün tüp bebek merkezlerinin yaptığını söyledi.Bende o yüzden beklemeye karar verdim.1 ay geç olsun güzel olsun dimiN nbbn , nasılsın bişey sormak istiyorum, senin transferin 1 ay bekleme sebebi rahim dinlendirme miydi ? Sen hangi şehirde tedavi görüyordun? Benim antalyada gittiğim merkez rahim dinlendirme uyguluyor da bu uygulama yaygın mı değil mi merak ediyorum , bide pgt diye bişeyden bahsetti mi sana doktorun ?
Sağol canım , senin izmirdi dimi, benim doktor da bu dinlendirme olayının yeni yeni yaygınlaşmaya başladığını, çünkü olumlu sonuç olasılığını arttırdığını söyledi. Tedavide rahim iyice uyarılıyor dedi, dinlendirme yaparsak iğneler hem vücuttan atılıyor hem de rahim eski haline dönmüş oluyor ve embriyonun tutunma olasılığı artıyor dedi. Aynen geç olsun güç olmasın :)Canım ben şöyle yanıt vereyim.Benim doktorum rahim dinlendirme yapmadan yapılacak transferlerin riskli olacağını söyledi.Artık bunu bütün tüp bebek merkezlerinin yaptığını söyledi.Bende o yüzden beklemeye karar verdim.1 ay geç olsun güzel olsun dimi
Evet canım izmirdeyim.İzmirdeki her merkez uygulamaya başlamış bunuSağol canım , senin izmirdi dimi, benim doktor da bu dinlendirme olayının yeni yeni yaygınlaşmaya başladığını, çünkü olumlu sonuç olasılığını arttırdığını söyledi. Tedavide rahim iyice uyarılıyor dedi, dinlendirme yaparsak iğneler hem vücuttan atılıyor hem de rahim eski haline dönmüş oluyor ve embriyonun tutunma olasılığı artıyor dedi. Aynen geç olsun güç olmasın :)
D Duygum___ cnm bişey sorcam .Yaaa benimde enfeksiyondan aynı hale geldim 2012 de bütün organlarım yapışmıştı bağırsaklarımı tek tek temizlemişler 2 günü yoğunbakımda olmak üzere 1 hafta hastanede kaldım; sonuç sol tüp kapanmış sağda sıvı birikmiş şubatta da laparoskopi oldum
Kızlar siz izmirde hangi merkeze gidiyorsunuz doktorunuz kimEvet canım izmirdeyim.İzmirdeki her merkez uygulamaya başlamış bunu
Bu şekilde olan bi arkadaşı biliyorum , 1.sayfada listede ismi varKızlar 4 haziranda tranferim vardı progesteron hormonu yüksek çıktığı için iptal edildi hiç başına gelen oldu mu
Bende aynı durum olmuştu. Ocak sonu adetimle tedaviye başladım, şubatta olması gereken transferim progesteron yüksek olduğu için 2 adet dönemi sonraya ertelendi. Hatta sonra 1 ay da kist var diye bekledim. Mayıs ayını buldu yani transferim, çok şükür pozitif sonuç aldık :) Geç olsun, güç olmasınKızlar 4 haziranda tranferim vardı progesteron hormonu yüksek çıktığı için iptal edildi hiç başına gelen oldu mu
Canım benim transfer durumum yarın sabahki doktor kontrolümde belli olacak. Ben hemen yarın olsun istiyordum ama sizin yazışmalarınızı okuyunca rahim dinlendirme çok mantıklı geldi. Arınmış bir vücut mantıklı geldi.yelek , transferin yapılacak mı yarın belli oldu mu ?
mavisorkide , senin temmuzda yapılacaktı sanırım. 1 ay kadar bekleme var, Doktor rahim dinlendirme mi yapacaz dedi ?
Tebrik ederim canım:) bak ne güzel hamile kalmışsın. Geç olmuş güç olmamış :) sağlıcakla kucağına da al inşallah. Darısı başımıza :)Bende aynı durum olmuştu. Ocak sonu adetimle tedaviye başladım, şubatta olması gereken transferim progesteron yüksek olduğu için 2 adet dönemi sonraya ertelendi. Hatta sonra 1 ay da kist var diye bekledim. Mayıs ayını buldu yani transferim, çok şükür pozitif sonuç aldık :) Geç olsun, güç olmasın
Teşekkür ederim canım, hayırlısıyla kese ve kalp atışını da atlatırsak tam anlamıyla sevinebileceğim :) Hep dilimde dua, Allah isteyen herkese nasip etsin, benim gibi mutlu haberi alanlara da kucağına sağlıkla almak nasip olsunTebrik ederim canım:) bak ne güzel hamile kalmışsın. Geç olmuş güç olmamış :) sağlıcakla kucağına da al inşallah. Darısı başımıza :)
İnşallah bende senin gibi olumlu sonuçlar alırım bakalım artık benim ne kadar ertelenecek bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah senin adına çok sevindimBende aynı durum olmuştu. Ocak sonu adetimle tedaviye başladım, şubatta olması gereken transferim progesteron yüksek olduğu için 2 adet dönemi sonraya ertelendi. Hatta sonra 1 ay da kist var diye bekledim. Mayıs ayını buldu yani transferim, çok şükür pozitif sonuç aldık :) Geç olsun, güç olmasın
Amin inşallah canım :) Beklemek çok zor ama senin bekleyişinin sonu da güzel olsun inşallahİnşallah bende senin gibi olumlu sonuçlar alırım bakalım artık benim ne kadar ertelenecek bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah senin adına çok sevindim
İnşallah canım Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsinAmin inşallah canım :) Beklemek çok zor ama senin bekleyişinin sonu da güzel olsun inşallah
ĞYRahim dinlendirme ile ilgili dün edindigim bilgi, e2 3000 üzerinde olduğunda, 20 nin üzerinde yumurta alındığında ve rahim kalınlığının çok ince yada çok kalın olduğu durumlarda önerildiğini söylediler. Benim en son yapılan teste e2 2300 dün ve rahim kalınlığıda 8.8 oldugu için bekleme transferini yaptır dediler.
Acaba bende mi bekleseydim.
canom beklemediğin iyi olmuş. Bence illa da gereken bir şey değil. Ben de beklemem inşallah.. sende herşey güzelmiş. Rahim dinlendirmede ulaşılmak istenen duruma sen zaten sahipmişsin :)Rahim dinlendirme ile ilgili dün edindigim bilgi, e2 3000 üzerinde olduğunda, 20 nin üzerinde yumurta alındığında ve rahim kalınlığının çok ince yada çok kalın olduğu durumlarda önerildiğini söylediler. Benim en son yapılan teste e2 2300 dün ve rahim kalınlığıda 8.8 oldugu için bekleme transferini yaptır dediler.
Acaba bende mi bekleseydim.