- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
Histereskopi rahim filmi gibi bişey sanırım. Anestezili oluyomus rahime bakiyolarmis fark bısey var mı falan diye bı de çizik atıyorlarmis rahme o tutunmayı kolaylaştırıyormus ama yaptırmıcam sanırım. Benim 6 embriyom vardı ya 3er 3er dondurmuslar, yani iki şansım var onları çözdürunce 1 gün bekletiyolarmis en iyi iki taneyi transfer ediyorlarmıs. Ben de o kadar beklemem sanirim doktor ısrarla kendiliğinden olabileceğini söylüyor 1.5 yıldır olmadı anlamıyorum. İki adet geçtikten sonra denerim heraldeHistereskopi ne oluyor ki?
1 ay dinlendirsin neden yaz boyu dinlendiriyor ki ? Embriyon coktu senin, bayramdan sonra bi daha denese ya, kendiliginden olma durumu varsa 2.deneme de olabilir, gerci insan bilemiyor, sen ne dusunuyorsun
Canım tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Allah razı olsun hepinizdrn kızlar umarım katlanır hepimizinki
Allah razı olsun canım :) Rabbim hepimize nasip etsinCanım tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Canım 3 er 3 er niye dondurmuş normalde 2 şer 2 şer donduruluyor. Öyle olsaydı 3 hakkın olurdu. Anlamıyorum neye göre karar veriyolar buna bana kalırsa sormalılar hstaya. tek tek bile dondurabilmeliler belki ben 2 tanede istemiycem. Şansı azaltıyolar. Histeroskopiyi tüp bebek öncesi isteyenler bile var tedbir amaçlı Soruna yönelik bişeyler yapmaları güzel aslında. Kendiliğinden de kalabilirsin böylece. Ki ben sana çok inanıyorum hiç sıkma canını boşuna eminim olacak Allahın izniyle bazen aksilikler olabilir bu seni umutsuzluğa itmesin hemen. En güzeli kendiliğinden kalmak ne olursa olsun. Hiç belli olmaz kalabilirsin bak. Bu ay biraz dinlen canım hem fiziksel hem psikolojik olarak kafanı topla.Histereskopi rahim filmi gibi bişey sanırım. Anestezili oluyomus rahime bakiyolarmis fark bısey var mı falan diye bı de çizik atıyorlarmis rahme o tutunmayı kolaylaştırıyormus ama yaptırmıcam sanırım. Benim 6 embriyom vardı ya 3er 3er dondurmuslar, yani iki şansım var onları çözdürunce 1 gün bekletiyolarmis en iyi iki taneyi transfer ediyorlarmıs. Ben de o kadar beklemem sanirim doktor ısrarla kendiliğinden olabileceğini söylüyor 1.5 yıldır olmadı anlamıyorum. İki adet geçtikten sonra denerim heralde
Bir güzel haber daha, çok sevindim :)Allah razı olsun canım :) Rabbim hepimize nasip etsin
Kızlar doktorumla görüştüm, %80 gebelik bekliyoduk olmaması ilginç, istersen histereskopi yapalım sonrasında yazı dinlenerek geçir sonbaharda tekrar deneyelim, histereskopi tutunmayı kolaylaştırıyor bu işlemden sonra kendiliğinden de gebe kalabilirsin eşinin sperm sayısı 54 milyon bu değerlerle normal yollardan da gebe kalırsın zaten dedi. Ben de eşimle görüşüp dönüş yapayım dedim ne yapsam bilemiyorum hic
Canım 3 er 3 er niye dondurmuş normalde 2 şer 2 şer donduruluyor. Öyle olsaydı 3 hakkın olurdu. Anlamıyorum neye göre karar veriyolar buna bana kalırsa sormalılar hstaya. tek tek bile dondurabilmeliler belki ben 2 tanede istemiycem. Şansı azaltıyolar. Histeroskopiyi tüp bebek öncesi isteyenler bile var tedbir amaçlı Soruna yönelik bişeyler yapmaları güzel aslında. Kendiliğinden de kalabilirsin böylece. Ki ben sana çok inanıyorum hiç sıkma canını boşuna eminim olacak Allahın izniyle bazen aksilikler olabilir bu seni umutsuzluğa itmesin hemen. En güzeli kendiliğinden kalmak ne olursa olsun. Hiç belli olmaz kalabilirsin bak. Bu ay biraz dinlen canım hem fiziksel hem psikolojik olarak kafanı topla.
Canım 3 er 3 er niye dondurmuş normalde 2 şer 2 şer donduruluyor. Öyle olsaydı 3 hakkın olurdu. Anlamıyorum neye göre karar veriyolar buna bana kalırsa sormalılar hstaya. tek tek bile dondurabilmeliler belki ben 2 tanede istemiycem. Şansı azaltıyolar. Histeroskopiyi tüp bebek öncesi isteyenler bile var tedbir amaçlı Soruna yönelik bişeyler yapmaları güzel aslında. Kendiliğinden de kalabilirsin böylece. Ki ben sana çok inanıyorum hiç sıkma canını boşuna eminim olacak Allahın izniyle bazen aksilikler olabilir bu seni umutsuzluğa itmesin hemen. En güzeli kendiliğinden kalmak ne olursa olsun. Hiç belli olmaz kalabilirsin bak. Bu ay biraz dinlen canım hem fiziksel hem psikolojik olarak kafanı topla.
Kararı neye göre veriyolar ben de anlamış değilim ama şansı artırmak için 3 er 3 er yapmış sanırım çünkü cozdurunce bı gün bekletiyomus ya en iyi iki taneyi koyacakmis. Histereskopi konusunda çok kararsızım hsg de de yaptırınca 3 ay içinde kendiliğinden kalırsın falan dediler yaptırdım ne rahimde tuplerde falan sorun çıktı ne de hamile kalabildimMerhaba ofis histereskopi yaptırdıktan sonra hamile kalmıştım 6 yılda bir kez olan bir durumdu 12 haftalık kaybettim o ayrı down sendromlu imis bebeğim genetik incelemesi yapılınca anlaşıldı.
Usg de gorunmeyen bazı şeyler ofiste kolayca görülüyor ve anında müdahale ediyorlar benim rahim de hafif çatal varmış açtı dr ve hiç bilmediğim bir polip çıktı onu da aldılar. Hatta bazı sorunlar nedeniyle üç kez girdim.
Sen bilirsin ama sonuçta.
Yani :) ? Tedaviye başlıyorsun mu demek :) geç mi adet oluyorsunHastalandım sonunda çok şükür
Hayırlı olsun inşallah, geçen seneden donmuş embriyo var mıydı, baştan tedavi mi göreceksiniz? Tüp yaptırma sebebiniz neydi doktor dedi mi neden büyümesi durmuş olabilir diye ,Mrb hanımlar herkezin tedavisi inş güzel sonuçlanır. Bende geçen sene kasımda tüp bebekle gebe kaldım. 3 aylıkken malesef büyümesi durdu ve sonra kalp atışları gitti. Ben şimdi temmuz da ikinci denemeye başlayacağım
%60 ından fazla artmış iyi gibi duruyor. Tabi sadece okuduklarımdan çıkardığım bu :)Kizlar ii aksamlar kan verdim tekrar 7.gun 36,54 cikti 9. Gun 60.82 cikti nasil deger sizce
Rahim dinlendirmedeydim şuan 5 tane donmuş yavrum var 2 si 3. Gün 3 ü 5. Gün bu adetle başlıcaz transfer sürecine 5 gün gecikti adetim o yüzden şuan çok mutluyumYani :) ? Tedaviye başlıyorsun mu demek :) geç mi adet oluyorsun
Hayırlı olsun inşallah, geçen seneden donmuş embriyo var mıydı, baştan tedavi mi göreceksiniz? Tüp yaptırma sebebiniz neydi doktor dedi mi neden büyümesi durmuş olabilir diye ,
Ben de opu yapıldı , transfer bekliyorum yaklaşık 1 ay var beklemek çok sıkıcı :) ilk denemem olacak
Kizlar ii aksamlar kan verdim tekrar 7.gun 36,54 cikti 9. Gun 60.82 cikti nasil deger sizce
13. Gün için değerin baya yüksek çıkmış canımMerhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
İnşallah öyledir canım, bir sıkıntı olmasın da13. Gün için değerin baya yüksek çıkmış canım
Bence ikiside tutunmuş annesine