- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
İnşallah öyledir canım, bir sıkıntı olmasın da
Tadını çıkar bence kafana takip ikizleri üzme bence. Hep korkuyoruz bişey olacak diye. Tamda korkunca oluyor rahat olmaya çalış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir canım, bir sıkıntı olmasın da
İns cnm ya kat kat artsin simsiki tutunsun minigim%60 ından fazla artmış iyi gibi duruyor. Tabi sadece okuduklarımdan çıkardığım bu :)
. Cok sukur cnm vermiyim artik bebisime lazim dogru diyorsunYükselme var kafana takma tam 2 katı olmasına gerek yok. Kan verip durma o kan bebise lazım
Doğru diyorsun, çok sağol canımTadını çıkar bence kafana takip ikizleri üzme bence. Hep korkuyoruz bişey olacak diye. Tamda korkunca oluyor rahat olmaya çalış
Canım dr un ile görüştün mü? Gözün aysın olsunKizlar ii aksamlar kan verdim tekrar 7.gun 36,54 cikti 9. Gun 60.82 cikti nasil deger sizce
Çok güzel süper hatta:) ben de şuan rahim dinlendiriyorumRahim dinlendirmedeydim şuan 5 tane donmuş yavrum var 2 si 3. Gün 3 ü 5. Gün bu adetle başlıcaz transfer sürecine 5 gün gecikti adetim o yüzden şuan çok mutluyum
17 toplandı , 10 elendi ilk günden, kalan 7 si takibe alındı, 5. Güne kadar geldiler ama 3 ü hücrelere bölünüp olgunlaştı, diğer 4 ü gelişim göstermeyince iptal oldu. Yani 3 tane donduruldu .Oh hadi hayırlısı olsun kaç tane toplandı
Benim dondurulmuş malesef yok 16 yumurtam toplandı 15i dollendi ama 5. Güne malesef 1 tane kaldı onunla gebe kaldım. Gebeliğin 6. Haftasında felan kanamalar başladı sıkıntılı bi gebelikte yani. Rahimin de büyük bir kanama alanı var di kesenin yanında o yüzden oldu diye düşünüyoruz inş Rabbim kimseye yasatmaz
Hoşgeldiniz , ben de ilk denememi yapacağım inşallah :) ne operasyonu kız :) yumurta mı toplanacak :) benim toplandı da işte transferi bekliyom , rahim dinlendirme var, inşallah ilk ve son denemelerimiz olur allahımMerhaba, ben de 4 yıllık evliyim...
Sorunumuz sperm sayısı azlığı, hareket azlığı, morfoloji. Yaşım 34.
İlk denememiz olacak. Yarın operasyon var. :/
Amin inş dediğin gibi korkular bitmedi ve korkulan başıma geldi17 toplandı , 10 elendi ilk günden, kalan 7 si takibe alındı, 5. Güne kadar geldiler ama 3 ü hücrelere bölünüp olgunlaştı, diğer 4 ü gelişim göstermeyince iptal oldu. Yani 3 tane donduruldu .
Kk da çok şey öğrendim çok iyi oluyor bilgi sahibi olmak ama bazen de insan tedirgin oluyor , eskiden hamile kaldın mı tamam zannederdim, ama şimdi hamile kalsam da sevinemeyecekmişim gibi , sağlıklı ilerler mi ilerlemez mi, ne zaman derin bi nefes alcaz acaba, hamile kalamamak ayrı zor, kalıp kaybetmek daha zor, geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın. Bu sefer inşallah sil baştan herşey daha güzel başlar ve biter
Ah canım inşallah, evet yumurta toplanacak... bakalım sonra ne olacak...Hoşgeldiniz , ben de ilk denememi yapacağım inşallah :) ne operasyonu kız :) yumurta mı toplanacak :) benim toplandı da işte transferi bekliyom , rahim dinlendirme var, inşallah ilk ve son denemelerimiz olur allahım
Gorusmedim yarin gorusecegim cnmCanım dr un ile görüştün mü? Gözün aysın olsun
Ayyy çok gergindim ve komiktim :):) burda okaadr bilgi okudum, internetten görsellerden baktım, buna rağmen kafamda oluşan o ilk algıyı yok edememişim ki çok gerildim, yumurta toplanırken ince bişey var onu sokuyorlar ordan çekiyorlar dimi benim kafama yerleşen algı neydi biliyor musun, orayı kocaman açacaklar bi aletle ayıracaklr doktor elini sokup yumurtayı eliyle alacak allahım diyom orayı okadar açarlarsa sonrasında kaç gün normale dönmez diyordum :) neyse opu oldu cumartesi günü, wc ye gidince bile oraya bakmıyordum ağzı yüzü dağılmıştır diye pazar geçti , pazartesi akşamı birden aaa dedim oraya ince bişey sokuyorlar ya dedim benim orası acımıyodur dedim :) ama o ana kadar psikolojik olarak orası acır ağrır modundaydım :) :)Ah canım inşallah, evet yumurta toplanacak... bakalım sonra ne olacak...
bugün ilk defa huysuz ve mutsuzdum. Sen nasıldın transfer öncesi?
Hadi ya :)Ayyy çok gergindim ve komiktim :):) burda okaadr bilgi okudum, internetten görsellerden baktım, buna rağmen kafamda oluşan o ilk algıyı yok edememişim ki çok gerildim, yumurta toplanırken ince bişey var onu sokuyorlar ordan çekiyorlar dimi benim kafama yerleşen algı neydi biliyor musun, orayı kocaman açacaklar bi aletle ayıracaklr doktor elini sokup yumurtayı eliyle alacak allahım diyom orayı okadar açarlarsa sonrasında kaç gün normale dönmez diyordum :) neyse opu oldu cumartesi günü, wc ye gidince bile oraya bakmıyordum ağzı yüzü dağılmıştır diye pazar geçti , pazartesi akşamı birden aaa dedim oraya ince bişey sokuyorlar ya dedim benim orası acımıyodur dedim :) ama o ana kadar psikolojik olarak orası acır ağrır modundaydım :) :)
Opu ne zaman olmuştu, rahim dinlendirme süresi ne kadar verdiler, benim 1,5 ay gibi bişey.Rahim dinlendirmedeydim şuan 5 tane donmuş yavrum var 2 si 3. Gün 3 ü 5. Gün bu adetle başlıcaz transfer sürecine 5 gün gecikti adetim o yüzden şuan çok mutluyum
Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahhÇok güzel süper hatta:) ben de şuan rahim dinlendiriyorum
Canım 18 nisanda toplandı ilk adetin 21. Günü bir iğne oldum ikinci adette başlıcaz dedi. Muhtemelen 3 hafta sonra falan olcak transfer toplam Yani 2 ay olduOpu ne zaman olmuştu, rahim dinlendirme süresi ne kadar verdiler, benim 1,5 ay gibi bişey.