- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Ne güzel ya maşallahYa aslında hcg si çok yüksek olup 6. Hafta da kalp atışlarını duyamayanlar da varmış. Biraz da gebeliğin seyriyle alakalı galiba. Kişiden kişiye 3-5 gün değişiklik olabiliyor. 6. Haftada kalp atışını duyamayabiliyormuşsun ama ekranda kırmızıdan maviye dönen renkler kalp atışından dolayı olduğunu gösteriyormuş. Yani ekrandan kalbin attığını öğrenebilirmişiz:) duymak için biraz daha süre gerekliymiş. Ben de yarın sabah gidiyorum kalp atışı için. Çok heyecanlıyım:) inşallah ikimiz de öğreniriz kalplerinin attığını :)
İnşallahNe güzel ya maşallahUmarım ben de bu günleri göreceğim :)
Ense kalınlığı olunca down sendromlu oluyor sanırım benım ark ya oldu bu şekilde İzmir’de test falan yapıldı temiz çıktı sonucu çok tatlı bi kızı var sımdıMerhaba arkadaşlar tüp bebekte pozitif sonuç alıp ense kalınlığı sorunu yaşayan var mı? Bide kanda yapılan kromozon testlerinden yaptıran oldu mu yurt dışına yollanıyor (nifty harmony trinscreen
Tüp bebek miydi onunda cnmEnse kalınlığı olunca down sendromlu oluyor sanırım benım ark ya oldu bu şekilde İzmir’de test falan yapıldı temiz çıktı sonucu çok tatlı bi kızı var sımdı
Yok cnm istedikleri anda oldu :)Tüp bebek miydi onunda cnm
Periferik kanda kromozom testi yaptırdık biz.Merhaba arkadaşlar tüp bebekte pozitif sonuç alıp ense kalınlığı sorunu yaşayan var mı? Bide kanda yapılan kromozon testlerinden yaptıran oldu mu yurt dışına yollanıyor (nifty harmony trinscreen
Aaaa hemen öyle ertesi gün transfer mi oluyorsun.. benim birazdan opu var transfer 1.5-2 ay sonra olucak..Dün opu oldum. Yarın da transferim olucak inşallah..
Hayırlısı olsun hakkımızda.. benim hemen olucak bi problem olmazsaAaaa hemen öyle ertesi gün transfer mi oluyorsun.. benim birazdan opu var transfer 1.5-2 ay sonra olucak..
Oh şükürler olsun :)Ben kalp atışını hem gördüm hem duydum bugün:) çok mutluyum dakikada 110 defa atıyormuş:)
Teşekkür ederim darısı başınıza en yakın zamandaOh şükürler olsun :)
Cok sevindim hadi gozun aydin.. masallah diyelim :) darisi basimizaBen kalp atışını hem gördüm hem duydum bugün:) çok mutluyum dakikada 110 defa atıyormuş:)
canım hakkında hayırlısı keşke olsaymışHayırlı cumalar kızlar benim transfer iptal edildi döllenme olmamış
Öyle tabi nasipten ötesi Yok da ben çok beklemek istemiyorum tekrar denemek istiyorum.ne kadar beklemem lazım acabacanım hakkında hayırlısı keşke olsaymış
ama takdirden öteye gidilmiyor
benimde sadece tek yumurtam olgunlaştı ve döllendi
ama o da tutunmadı
nasipten ötesi yok ben gündemimden çıkardım şuan bu çocuk işini
2. deneyeceğiz ama ne zaman deneriz bilmiyorum
şuan planlarım arasında yok 3 aya kadar
Allah nasip ederse tatile çıkıyoruz 2 hafta izne ayrıldım
sende kafanı boşalt biraz canım kolay bir süreç değil yaşadığımız ama güçlü olmak şart