- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Bugün kontrole gittim, 8.denemem 5. transferim cuma günü olacak. 2 adet dondurulmuş 5.gün sağlıklı ngs embriyosu. Rahim kalınlığı 10 mm. Ne hissettiğimi bilmiyorum artık :) hepinizin dualarını beklerim
Umarım umarımSüper, ikisi de sağlıklı 2 tane 5. Gün embriyosu Heyecanını hissedebiliyorum. Herşey dilediğin gibi olur inşallah
İyi çok şükür ,bende de 6 haftada başladı bulantım ve 6+3 duydum kalp atışıKizlar kalp atislarini kacinci hafta duydunuz ?ben bugun duydum cok sukur 6+1 deyiz:) Kesesinde yolk sac daha net gorduk cok sukur. Benim bu sabah mide bulantisi basladi ben daha olmaz diyordum ama :)
ben de 6+1'de duymuştum. tebrikler:)Kizlar kalp atislarini kacinci hafta duydunuz ?ben bugun duydum cok sukur 6+1 deyiz:) Kesesinde yolk sac daha net gorduk cok sukur. Benim bu sabah mide bulantisi basladi ben daha olmaz diyordum ama :)
Cok tesekkurler simdi sirada ne var acaba:) beni 10 gun sonra cagirdi yine kan tahlillerini falan tekrarlicakmisim.. mide bulantisindan uyumusum 5 saattir yatiyorumben de 6+1'de duymuştum. tebrikler:)
Dna hasar yüzdeniz kaç?Adet olabilirsem inşallah tüpe başlayacağız ama malesef olamıyorum. Birde tüp e başlarken motivasyon psikoloji önemliymiş ya ben çok iyi hissedemiyorum.sanırım birazda korkuyorum. İyi hissetmememin sebebi ise eşimin DNA hasarının düşmemiş olmasıDNA hasarı düşmeden tüp deneyip pozitif sonuç alan varmı acaba? Bir umut.....
Canım kötü düşünme hemen. Dün benim de 6+1 duyduk kalp atışlarını ama çok kısa dinletti banada belki iyi değildir ilk haftalarda uzun dinlenilmesi. Benim ilk kontrolüm olduğu için vajinaldı bundan sonra bikaç kontrolünde vajinal olacak dedi banaKizlar kalp atisini size doktor dinletti mi yoksa ekrandan mi gosterdi ? Ben 7+4 um ama hala dinleyemedim. 6+0 da ekranda gordum kalbinin attigini ama bana dinletmedi doktor. Dun gittim yine dinletmedi haftaya dinleteyim dedi. Neden boyle yapiyor acaba kalbinde Allah korusun bir sorun mu var ki boyle uzatiyor ?
Birde vajinal bakip mi dinletti yoksa karindan ultrasonla mi ?
Canım kötü düşünme hemen. Dün benim de 6+1 duyduk kalp atışlarını ama çok kısa dinletti banada belki iyi değildir ilk haftalarda uzun dinlenilmesi. Benim ilk kontrolüm olduğu için vajinaldı bundan sonra bikaç kontrolünde vajinal olacak dedi bana
Kalp atışları ileriki günlerde hızlanıyor. Kolları bacakları çıkmaya başlıyor.11. Haftadan sonra da ikili test var. Benim de saçma sapan zamanlarda bulantı gelip gidiyor.sonra tekrar geliyor. Ama hamile olmadığım üşüttüğüm zamanki bulantıya hiç benzemiyor. Durmadan uyuyorum ben de. Progestan ın da etkisi var sanırım bu uyku isteğinde. Bi de benim karaciğer enzimlerimden biri hafif yüksek çıktı. Alt:109 çıktı. Doktor takip ederiz, olabilir diyor ama ben daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım karaciğerimle ilgili. Tüp bebek merkezini aradım, progestan aldığım için olabilirmiş. Takip edelim iki hafta sonra tekrar bakalım dediler. Yani süreç baya meşakkatliymiş, insan herşey mükemmel gitsin istiyor ama olmayabiliyor:)Cok tesekkurler simdi sirada ne var acaba:) beni 10 gun sonra cagirdi yine kan tahlillerini falan tekrarlicakmisim.. mide bulantisindan uyumusum 5 saattir yatiyorum
Amin canım hepimize nasip etsin rabbim. Senin ayrıcalıklı durumun varmış doktorun tedbirli davranıyor olabilir. Sen içini ferah tut doktoruna güven hayırlısıyla geçer bu stresli günlerinde inşCanim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Benim 6 haftada iceride kanama alani oldugu icin kanama tamamen gecmeden vajinal bakmak istemiyor. 6+0 da ilk kalp atisini ekranda gormustum. 7+3 te yani dun de gordum ama hala dinletmeyince korkuyorum. Sanirim vajinal bakmak istemediginden bekletiyor insallah oyledir
Benimde Alt yuksek cikti :) 58 di sanirim. Doktorum kullandigin ilaclardan yuksek cikmasi normal dedi. Bana birde bi sure daha yolculuk yasak dedi bakalim bekleye bekleye gunler geciyor randevulari iple cekiyorum:)Kalp atışları ileriki günlerde hızlanıyor. Kolları bacakları çıkmaya başlıyor.11. Haftadan sonra da ikili test var. Benim de saçma sapan zamanlarda bulantı gelip gidiyor.sonra tekrar geliyor. Ama hamile olmadığım üşüttüğüm zamanki bulantıya hiç benzemiyor. Durmadan uyuyorum ben de. Progestan ın da etkisi var sanırım bu uyku isteğinde. Bi de benim karaciğer enzimlerimden biri hafif yüksek çıktı. Alt:109 çıktı. Doktor takip ederiz, olabilir diyor ama ben daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım karaciğerimle ilgili. Tüp bebek merkezini aradım, progestan aldığım için olabilirmiş. Takip edelim iki hafta sonra tekrar bakalım dediler. Yani süreç baya meşakkatliymiş, insan herşey mükemmel gitsin istiyor ama olmayabiliyor:)
Ultrasonda yani karindan kalp atisi daha gec duyuluyor ben dun vajinal bakildi az da olsa duydum 6+1 iken.Kizlar kalp atisini size doktor dinletti mi yoksa ekrandan mi gosterdi ? Ben 7+4 um ama hala dinleyemedim. 6+0 da ekranda gordum kalbinin attigini ama bana dinletmedi doktor. Dun gittim yine dinletmedi haftaya dinleteyim dedi. Neden boyle yapiyor acaba kalbinde Allah korusun bir sorun mu var ki boyle uzatiyor ?
Benimde Alt yuksek cikti :) 58 di sanirim. Doktorum kullandigin ilaclardan yuksek cikmasi normal dedi. Bana birde bi sure daha yolculuk yasak dedi bakalim bekleye bekleye gunler geciyor randevulari iple cekiyorum:)
ben 6+1 de karından baktırdığımda hem görmüştüm hem de duymuştum. Ama bu kişiden kişiye değişebiliyor.Ultrasonda yani karindan kalp atisi daha gec duyuluyor ben dun vajinal bakildi az da olsa duydum 6+1 iken.
10 gun sonra gel ultrasondan bakalim dedi
Hiç tedirgin olma boşuna evham yapma kalp atışını görmekle duymak arasında hiçbir fark yok. Niye dinletmezler sana söyleyeyim kullanılan cihazın kalitesi doktorun tercihi ile alakalı. Bi problem olunca hemen söyleniyor yavaş yada hızlı atıyor diye. Karından da vajinalde duyulur zaten dinletende üç beş saniye dinletir sana göre mucize olan o an doktora göre sıradan ekstra iş yükü demek. Atım olan yeri minik tırnak işareti gibi bi alanla yakalayıp sabit tutup dinletmek gerekiyor buda küçük gebeliklerde karın yumuşak jelin etkisiylede kaygan olunca doktora gereksiz yük geliyor. Sakin ol garanti ediyorum hiçbir sıkıntı yok sadece üşengeç bi doktorun varKizlar kalp atisini size doktor dinletti mi yoksa ekrandan mi gosterdi ? Ben 7+4 um ama hala dinleyemedim. 6+0 da ekranda gordum kalbinin attigini ama bana dinletmedi doktor. Dun gittim yine dinletmedi haftaya dinleteyim dedi. Neden boyle yapiyor acaba kalbinde Allah korusun bir sorun mu var ki boyle uzatiyor ?
Canım bnce sesini duymakla görmek aynı sonucta orada birşey yanıp sönüyor attıgı belli oluyor. Bir de kese icindeki kanama hic dısarı yani sana akıntı lekelenme gibi dönüyor mu? Neden olurmuş bu kan sulandırıcı mı kullanıyorsunCanim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Benim 6 haftada iceride kanama alani oldugu icin kanama tamamen gecmeden vajinal bakmak istemiyor. 6+0 da ilk kalp atisini ekranda gormustum. 7+3 te yani dun de gordum ama hala dinletmeyince korkuyorum. Sanirim vajinal bakmak istemediginden bekletiyor insallah oyledir