- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Sedasyon anesteziye göre çok çok masum hafif uyku halinin sağlandığı kısa süreli işlemlerde tercih edilen bi uyutma tekniği. Damar yolu açılıp ordan ilaç uygulanacak uyuyup uyandığında işlemin bittiğine bile inanamayacaksın fakat biraz kasık ağrın olcak onun içinde bana hemşire sandviç yedirip ağrı kesici verdi opu dan çıkıp eve uğramadan pikniğe gittim. İlaç allerjisinin yan etkilerin en az olduğu yöntem merak etme korkma entübasyon olmadığı için öyle burun tıkanıklığı boğaz ağrısı omuz ağrısı olmuyo.heyecandan gece uyuyamamıştım çok iyi gelmişti o uyku.< Önceki12345
- Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim
Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla
Artan ilaçlarımi hastaneye verdim. Ihtiyaci olanlara kullansinlar diye. Siz de bu şekılde yapabilirsinizÜye
Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
Ayyy insallah böyle olur. Cok tsk Ederim inanin rahatladimSedasyon anesteziye göre çok çok masum hafif uyku halinin sağlandığı kısa süreli işlemlerde tercih edilen bi uyutma tekniği. Damar yolu açılıp ordan ilaç uygulanacak uyuyup uyandığında işlemin bittiğine bile inanamayacaksın fakat biraz kasık ağrın olcak onun içinde bana hemşire sandviç yedirip ağrı kesici verdi opu dan çıkıp eve uğramadan pikniğe gittim. İlaç allerjisinin yan etkilerin en az olduğu yöntem merak etme korkma entübasyon olmadığı için öyle burun tıkanıklığı boğaz ağrısı omuz ağrısı olmuyo.heyecandan gece uyuyamamıştım çok iyi gelmişti o uyku.
Rica ederim cidden gerilip stres yapacak bir şey yok hatta güzel bi uyuma hissi. Benim transferim bile sedasyon uygulanarak yapıldı. Hayırlısı olsunAyyy insallah böyle olur. Cok tsk Ederim inanin rahatladim
Üye
Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
Insallah artmistir degerin nasilsin var mi bir gelisme?Test günüm çarşamba o güne kadar bekleyeyim diyorum ..
Şuan derken, tedavinizin kaçıncı günü olduğunu bilmediğimiz için birşey söyleyen çıkmaz. Ama olgun yumurta başına 200 civarı olmadı gerekiyor stimülasyon ile tedavi sonunda.E2 değeri kaç olmalı şuan sonuç bekliyorum da
10 gündür iğne kullanıyorum 14 mm ve altı yumurta varmışŞuan derken, tedavinizin kaçıncı günü olduğunu bilmediğimiz için birşey söyleyen çıkmaz. Ama olgun yumurta başına 200 civarı olmadı gerekiyor stimülasyon ile tedavi sonunda.
14 mm ler opuya kadar olgunlaşır. kaç yumurta varmış toplamda. e2 değeriniz kaç çıktı.10 gündür iğne kullanıyorum 14 mm ve altı yumurta varmış
tebrikler:)Kizlar selam
Bugun keseyi gorduk cok sukur:) Kesenin yeri iyimis ancak uzerinde kucuk bi kanama alani var dedi doktorum, kilcal damarlara yakin oldugu icin normal endise etme dedi bakalim 2 hafta sonra kalp atislarini duyacagiz insallah..
E2 Değerim 310 çıkmış. 6 adet yumurtam varmış14 mm ler opuya kadar olgunlaşır. kaç yumurta varmış toplamda. e2 değeriniz kaç çıktı.
Cok tesekkurler kalp atislarini da duysak biraz daha rahatlayacagiz:)tebrikler:)
Evet evet, çaktırmıyorum ama aklım fikrim kalp atışını duyma gününde:) aslında hcg 10.000 üzerindeyse kalp atışı duyuluyormuş ama biraz daha geç çağırıyorlarCok tesekkurler kalp atislarini da duysak biraz daha rahatlayacagiz:)
Şuanki değere göre 2-3 tanesi olgun görünüyor canım. Seni yanıltmış olmayım ama yine de. doktoruna sordun mu sonucunu?E2 Değerim 310 çıkmış. 6 adet yumurtam varmış
Sordum ilaçlara devam dedi pek bi açıklama yapmadı bende e2 değerini bilmediğinden sorgulayamadımŞuanki değere göre 2-3 tanesi olgun görünüyor canım. Seni yanıltmış olmayım ama yine de. doktoruna sordun mu sonucunu?