- 26 Temmuz 2018
- 131
- 167
- 39
Üzgünümumarım keseyi görür ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz. Güzel haberlerinizi bekliyorum..
Hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alalım inşallahKızlar dün ilk iğnelerimi oldum..
değerler gayet iyi görünüyor. dış gebelik ihtimali düşük gibi sanki. dış gebeliklerde genelde takiplerde belirti veriyor diye biliyorum, katlaması düzgün olmuyor. sizinki gayet iyi artmış:)2. Gün embriyosuydu.
10. Gün: 55
12. Gün: 242
14. Gün: 550
16. Gün: 1808
Çok teşekkür ederim:) inşallah güzel sonuçlanır.. yarın kontrolüm var inşallah sağlıklıca büyüyorlardır yumoşlarım:)) sen hangi aşamadasın?Hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alalım inşallah
Bende bugün kontrole gittim büyüyor yumoşlarım cuma tekrar kontrol var heycanla bekliyorumÇok teşekkür ederim:) inşallah güzel sonuçlanır.. yarın kontrolüm var inşallah sağlıklıca büyüyorlardır yumoşlarım:)) sen hangi aşamadasın?
Benimde iğnelerden sonra ilk kontrolüm yarın.. çok merak ediyorum kaç tane yumurta var diye.. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..Bende bugün kontrole gittim büyüyor yumoşlarım cuma tekrar kontrol var heycanla bekliyorum
Amin inşallahBenimde iğnelerden sonra ilk kontrolüm yarın.. çok merak ediyorum kaç tane yumurta var diye.. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..
Benim drum tüp bebek tedavisinde ilişkiyi yasaklıyor. Zaten yum toplamadan 2-3gün once eşin perhize girmesi gerekiyorİğne kullandığınız dönemde eşinizle birlikte olduktan sonra kanamanız oldu mu? ilişkiye girilmemeli mi?
Doğru söylüyorsun tatlım teşekkür ederim cevabın içinBenim drum tüp bebek tedavisinde ilişkiyi yasaklıyor. Zaten yum toplamadan 2-3gün once eşin perhize girmesi gerekiyor
Kanamayı bilmiyorum ama agrı olabilir yumurtalıklar buyudugu asırı uyarıldıgı için.. Yasaklama sebeplerinden biride enfeksiyonu onlemek..
Hadi hayırlısı sen hcg artışından biraz tedirgindin ama bak yolunda herşey devamıda gelcek inşallahkızlar ben bugün keseyi gördüm:)5 haftalık şuan:)
İğne kullandığınız dönemde eşinizle birlikte olduktan sonra kanamanız oldu mu? ilişkiye girilmemeli mi?
Gözünaydin masallah. Bende 2 gün sonra görecegim kismetse.. kalp atislari icin ne zamana cagirdilar?kızlar ben bugün keseyi gördüm:)5 haftalık şuan:)
ben genel olarak bi tedirginim zaten:) hcg aslında normal artıyor. 2 günde 1220den 3200'ye yükselmişti.ama ben yine de en ufak bi batma hissetsem tedirgin oluyorum:)Hadi hayırlısı sen hcg artışından biraz tedirgindin ama bak yolunda herşey devamıda gelcek inşallah
6 eylülde yani tam 6 haftalık ken çağırdı doktor. yusyuvarlak bozuk para gibi bişey:)Gözünaydin masallah. Bende 2 gün sonra görecegim kismetse.. kalp atislari icin ne zamana cagirdilar?
Yok canım kan sulandırıcı kullanmıyorum. gonal f+merional kullanıyorumKan cıvıltıcı iğne mi kullanıyorsunuz. Olabilir belkide dikkatli olun
Yok canım kan sulandırıcı kullanmıyorum. gonal f+merional kullanıyorum