- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben keseme kendim bakmıştım doktora görünmemiştim direk kalp atışı görüldü yoğun bi kanamayla hastaneye gitmek zorunda kaldığımdan. Ama kendim baktığımda 5+1 dim yolk sac vardı çıktı vermiştir belli olur ordaben genel olarak bi tedirginim zaten:) hcg aslında normal artıyor. 2 günde 1220den 3200'ye yükselmişti.ama ben yine de en ufak bi batma hissetsem tedirgin oluyorum:)
abdominal ultrason ile baktı doktor. şu an 5+0 dayım. kese çapı 7-8mm dedi. olması gerektiği gibiymiş. kesenin içi dolu dedi. ama yolk sac den hiç bahsetmedi. sen ne zaman yolk sac i görmüştün, hatırlıyor musun?
Fazla yumurta oluştuysa ohss olmuş olabilir doktorla iletişime geçinMerhaba, pazartesi opu işlemi gerçekleşti benim, bugün 2. Günüm karnımda ve midemde şişlik hissediyorum, sanki içim gaz dolu, bu 3. Opum ama diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, yaşayan var mı buna benzer şeyler?
Igneler yumurtalari gelistirdigi icin bu donemde iliski yasak cunku yumurta sayilari artiyor ve bir ihtimal dogal yolla cogul gebelik yasama sansiniz var sagliksizda olabilir ayni zamanda doktoruna bir danis istersen ama bizde tedavimin basindan beri iliski olmadiİğne kullandığınız dönemde eşinizle birlikte olduktan sonra kanamanız oldu mu? ilişkiye girilmemeli mi?
Yok öyle fazla yumurta durumum da yok, şimdi doktorumla görüştüm regl olana kadar bu durumu yaşayacakmışım, bol su içecekmişim zaten reglimde beklenenden 5 gün kadar önce gelebilirmiş, teşekkürlerFazla yumurta oluştuysa ohss olmuş olabilir doktorla iletişime geçin
siz anlıyorsanız ultrason fotorafını göndersem yardımcı olur musunuz? kesenin içi dolu dedi doktor ama yolk kesesinden hiç bahsetmedi.Ben keseme kendim bakmıştım doktora görünmemiştim direk kalp atışı görüldü yoğun bi kanamayla hastaneye gitmek zorunda kaldığımdan. Ama kendim baktığımda 5+1 dim yolk sac vardı çıktı vermiştir belli olur orda
Gönderirsen anlarım ama senden ricam sakin relaks olman böyle böyle 40 hafta bitmez su akar yolunu bulur. Ee malum gebelik zor bir süreç. Haa bide malum rahat geniş insanların işi genelde rast gidersiz anlıyorsanız ultrason fotorafını göndersem yardımcı olur musunuz? kesenin içi dolu dedi doktor ama yolk kesesinden hiç bahsetmedi.
resmi yükledim.yaklaşınca içinde bişey var gibi ama tabi anladığım bi konu değil nedir ne değildir çözemedim.Gönderirsen anlarım ama senden ricam sakin relaks olman böyle böyle 40 hafta bitmez su akar yolunu bulur. Ee malum gebelik zor bir süreç. Haa bide malum rahat geniş insanların işi genelde rast gider
Evet oluşum var gayette güzel bi yere yerleşmiş. Yolk sac var anembriyonik değil kesenin şekli gayet düzgün hatları sınırları muntazam . Rahat ol rahat zaten üç beş haftaya bulantı kusma kabusun olcak şuan tadını çıkar ve doya doya yemek ye su iç. Yemeğin suyuna ekmek ban ye.resmi yükledim.yaklaşınca içinde bişey var gibi ama tabi anladığım bi konu değil nedir ne değildir çözemedim.
rahat olmayı o kadar istiyorum ki. ama aklımdan bir an bile çıkmıyor.
yaşasın. ya ne kadar teşekkür etsem az valla benim huyum çok kötü kendimin farkındayım da allahtan aşırıya kaçtığım zaman bi noktada durabiliyorum. evham yiyip bitiriyor insanı. şuan bu mutluluğun keyfini çıkarmak yerine kendi kendime doktorculuk oynuyorum haklısınız. kendi kendime daha rahat olmayı zorlıcam. yardımınız için ne kadar teşekkür etsem az, rahatladım sayenizde. doktor veya hemşiresiniz galiba?Evet oluşum var gayette güzel bi yere yerleşmiş. Yolk sac var anembriyonik değil kesenin şekli gayet düzgün hatları sınırları muntazam . Rahat ol rahat zaten üç beş haftaya bulantı kusma kabusun olcak şuan tadını çıkar ve doya doya yemek ye su iç. Yemeğin suyuna ekmek ban ye.
Rica ederim ebeyim ve hep kadın doğum hastanesinde çalıştım . Kadın doğum acillerde de ultrason baka baka konuşa tartışa bişeyler birikti. Kafanı boşalt tadını çıkar evham kötü şartları iyiye çevirmez ama halihazırda iyi olanı bozabilir.pozitif oluyoruz. Gönlünce olsun herşey...yaşasın. ya ne kadar teşekkür etsem az valla benim huyum çok kötü kendimin farkındayım da allahtan aşırıya kaçtığım zaman bi noktada durabiliyorum. evham yiyip bitiriyor insanı. şuan bu mutluluğun keyfini çıkarmak yerine kendi kendime doktorculuk oynuyorum haklısınız. kendi kendime daha rahat olmayı zorlıcam. yardımınız için ne kadar teşekkür etsem az, rahatladım sayenizde. doktor veya hemşiresiniz galiba?
hepimiz için en hayırlısı olsun. çok teşekkür ediyorum desteğiniz için tekrardanRica ederim ebeyim ve hep kadın doğum hastanesinde çalıştım . Kadın doğum acillerde de ultrason baka baka konuşa tartışa bişeyler birikti. Kafanı boşalt tadını çıkar evham kötü şartları iyiye çevirmez ama halihazırda iyi olanı bozabilir.pozitif oluyoruz. Gönlünce olsun herşey...
gebelik kesesinin içinde ufak bi kesecik yolk sac. kesenin embriyo içerdiğini gösteren bi yapı. sorulmadıkça doktorun bahsedeceğini sanmam. ben heyecandan sormayı unuttum, doktor da söylemedi. sadece kesenin içi dolu dedi. bir de herkes bu tip şeyleri takip etmediğinden daha anlaşılır konuşmak için de böyle söylüyor olabilirler.Kızlar merhaba ben de cumartesi kese görmeye gideceğim inş ve kesemizi görebiliriz şuan duam bu, okudumda yazdıklarınızı yolk sacı ne demek çok merak ettim iyi mi kötü mü ben ilk defa duydumda doktor bahsediyor mu bundan?
Maşallahkızlar ben bugün keseyi gördüm:)5 haftalık şuan:)
Ben opudan sonra 3 gun gaz sancisi cektim. Iki kere serum verdiler gun aşırı..normaldir endise etmeyin..cok yumurta toplanildigi icin oluyormus....Merhaba, pazartesi opu işlemi gerçekleşti benim, bugün 2. Günüm karnımda ve midemde şişlik hissediyorum, sanki içim gaz dolu, bu 3. Opum ama diğerlerinde hiç böyle olmamıştım, yaşayan var mı buna benzer şeyler?