- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
Evet evet, mesela benim şuan 4+2'deki değerim 570 ti. Dış gebelikte 40. Gün 3000 çıkmıştı. Düzenli artış olsa 4+2 deki değerm 90 civarına tekabül ediyor. Sanırım düzenli olmamış artış o zaman. Takip edince süreç zorlu geçiyor doğru, ben 4 kere hcg testi yaptırdım mesela gerek yok 2 kez yeterli demelerine rağmen:) değerlerim opu sonrası 13. Günden itibaren 2 gün arayla 82-241-572-1220 çıktı. Umarım herkes için en hayırlısı olur çünkü psikolojik olarak yıpratıcı bi süreç.Sanirim duzensiz arttiginda oluyor yada duzenli artistan sonra dusus oldugunda iste insan bilemiyor neyin noldugunu kesesini gorsen kalp atislarini duyacak miyim diyorsun zor bir surec :)
Hayirli olsun tedavin insallah saglikli pozitif sonuclar olsunEylül ortasında olacak kısmetse :)
İnşallah seninledir rabbim kucağına almayı nasip etsin benim deSelam kızlar benim değerleri okuya okuya bıktınız :) bugün tekrarladım 626 çıktı.
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
Artık bebeğim benimle diyebilirmiyim
Bekle daha 2 gün olmamış yarın akşama doğru kan ver bakalım ne çıkacak 15 çıkarsa tamam o iş :)İnşallah seninledir rabbim kucağına almayı nasip etsin benim de
8. Gün 7,2
9.gün 8,71
Benim sonum ne olcak ya ..??
Test günüm çarşamba o güne kadar bekleyeyim diyorum ..Bekle daha 2 gün olmamış yarın akşama doğru kan ver bakalım ne çıkacak 15 çıkarsa tamam o iş :)
Kız bıkar mıyız :) ama insan bi yorum yapamıyor. Artış oranı çok düzenli, istikrarlı. Ama yorum yapacak olan dr. Bişey dedi mi, teste devam mı. İnşallah kese de görünür kalp atışı da duyulur. AminSelam kızlar benim değerleri okuya okuya bıktınız :) bugün tekrarladım 626 çıktı.
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
Artık bebeğim benimle diyebilirmiyim
2 günde bir beta hcg değerinize bakıldı mı? Bakıldıysa değerler nasıldıKizlar Çarşamba günü kese görmek için doktora gideceğim. (transferin 22. Gününde gideceğim) Şimdiden korku sardı. Sağ kasık bölgesinde bir kaç gündür batma-sanci var. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum. Bu durumda olup kese görebilen varmı?
2 günde bir beta hcg değerinize bakıldı mı? Bakıldıysa değerler nasıldı
Kız bıkar mıyız :) ama insan bi yorum yapamıyor. Artış oranı çok düzenli, istikrarlı. Ama yorum yapacak olan dr. Bişey dedi mi, teste devam mı. İnşallah kese de görünür kalp atışı da duyulur. Amin
Çok güzel değerler. İkiz mi acaba :)2. Gün embriyosuydu.
10. Gün: 55
12. Gün: 242
14. Gün: 550
16. Gün: 1808
Keseyi bir görsem rahatlayacagim. Ameliyatliyim zaten. Dış gebelikte ya ameliyat yapıyorlarmis yada ilaçla düşürüyorlar mis. Yapılan ilaç rezervi düşüyormus. Zaten çok az yumurtam var. Çok bunaldimÇok güzel değerler. İkiz mi acaba :)
Kasıkta batma sancı kısa ı kısa gayet normal. Stres gebelik için Bebek için çok zararlı sakin ol ve pozitif ol bir şey olmaz evvel Allah'ın izniyle.Kizlar Çarşamba günü kese görmek için doktora gideceğim. (transferin 22. Gününde gideceğim) Şimdiden korku sardı. Sağ kasık bölgesinde bir kaç gündür batma-sanci var. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum. Bu durumda olup kese görebilen varmı?
Ozaman sevinebiliriz :))) hcg 1000 i geçince kese görünüyormuş. Vajinal muayeneden bakılmasını istemezsen , hcg nin biraz daha artmasını bekliyormuşsun karından baktırmak istersen.Doktor artışı çok beğeniyor. Geç tutunmuş sanırım diyor. Sizler değeriniz kaçtayken gördünüz keseyi
Kasıkta batma sancı kısa ı kısa gayet normal. Stres gebelik için Bebek için çok zararlı sakin ol ve pozitif ol bir şey olmaz evvel Allah'ın izniyle.[/QUOTE
Sende de oluyormuydu? Sağ tarafta olunca yumurtalıkta yada tuplerde mi sıkıntı var acaba dedim. Dis gebelik olabilir mi diye. Bir kaç gündür hissetmeye basladim
Kaçıncı denemeniz?Keseyi bir görsem rahatlayacagim. Ameliyatliyim zaten. Dış gebelikte ya ameliyat yapıyorlarmis yada ilaçla düşürüyorlar mis. Yapılan ilaç rezervi düşüyormus. Zaten çok az yumurtam var. Çok bunaldim
Kaçıncı denemeniz?
Üzgünümİlk denemem. 7 ay önce 10 cm lik basit yumurta kisti oldu. Sağolsun doktor beni korkuttu ameliyat olmaya razı oldum. Halbuki ilaçla birkaç ayda kuculurmus. Bir de açık ameliyat yaptı. Hiç gebe kalmadan sezeryan kadar kesi var karnımda. Bir de rezervimin dibe vurmasına neden olmuş. Allah'a havale ediyorum.