Benim de öyle , 2 başarısız aşılama ( ocak ve şubatta)Hoşbuldum cok teşekkür ederim:) aynen Şükürler olsun bugüne zorda olsa geldik ahh o iğneler ve malesef daha uzun süre iğneler seninle olmaya devam edicek. 2 kez aşılama yaptık başarız oldu ilk tüp bebek denememiz heyecanla bekliyoruz. Denizli Yunus Aydın' a yaptırdık bakalım nasip ne gösterir.
Yumurta toplanırken biz anestezi alıyoruz o sırada eş sperm veriyo yumurta ve sperm incelenip olgun olan yumurta ile hareketli aktif sperm döllenmeye bırakılıyor sonrada embriyo takip ediliyor . Embriyolojog hergün arayıp bölünme hakkında bilgi veriyor. 5. Güne giden kaliteli embriyolar kadında progesteron ve e2 sonucu normalse taze transfer ediliyor. Hormonal sıkıntı varsa dondurulup sonraki aylarda rahim dinlendirilip ilaçla hazır hale geti:) benim yumurta toplanıyor, eşten sperm alınıyor, aynı gün dölleme yapılıyor, sonra hangileri döllenecek ve yaşamaya devam edecek bakılıyor dimi.
Eşim diyorki yumurtalar toplanacak, hangi yumurtalar yaşayacak bakılacak, yaşayanlar döllendirilecek diyor :) hangimizin doğru :)
Bütün iğne ve ilaçları biz yiyoz :) eşler rahat
Benim de öyle , 2 başarısız aşılama ( ocak ve şubatta)
Şimdi ilk tüp bebek denemesindeyiz bakalım. Tahmini 15 mayıs gibi bitecek tedavi.
Sizin sebebiniz neydi. Benim çikolata kisti ve normal yolla yada aşılamada engel teşkil edecek bişey. Ama tüp bebekte engel teşkil etmiyor dedi doktor ama bakalım. Bu arada ben de Antalya'da tedavi görüyorum
Canım çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için :) süper anladım :) çok sağol. Benim gittiğim merkez dondurup 1 ay dinlendiriyor. Olasılığı arttırıyormuş. İlaç ve iğnelerden rahim aşırı uyarıldığı için 1 aylık sürede rahim de normale dönüyormuş. Bakalım şans nasip kısmet :) olacaksa oluyor her türlü ama işte :)Yumurta toplanırken biz anestezi alıyoruz o sırada eş sperm veriyo yumurta ve sperm incelenip olgun olan yumurta ile hareketli aktif sperm döllenmeye bırakılıyor sonrada embriyo takip ediliyor . Embriyolojog hergün arayıp bölünme hakkında bilgi veriyor. 5. Güne giden kaliteli embriyolar kadında progesteron ve e2 sonucu normalse taze transfer ediliyor. Hormonal sıkıntı varsa dondurulup sonraki aylarda rahim dinlendirilip ilaçla hazır hale geti
Anladım canm seninde pek bişey kalmamış inşallah hemen gelir 15 mayıs ve hayırlı netice alırsın yoksa günler geçmek bilmiyor. Aslında bir sorun yok ama 5 yıl olmayınca bilinmeyen kısırlık dediler.Benim de öyle , 2 başarısız aşılama ( ocak ve şubatta)
Şimdi ilk tüp bebek denemesindeyiz bakalım. Tahmini 15 mayıs gibi bitecek tedavi.
Sizin sebebiniz neydi. Benim çikolata kisti ve normal yolla yada aşılamada engel teşkil edecek bişey. Ama tüp bebekte engel teşkil etmiyor dedi doktor ama bakalım. Bu arada ben de Antalya'da tedavi görüyorum
Aynen artık bekle bekle yoruldum :) aşılama yap bekle, bi daha dene bekle , şimdi aşılamaya göre tedavi daha uzun sürüyor . Yumurta toplancak , transfere beklenecek transferden sonra bekle oyyyy allahım zaman su gibi aksın inşallah :))) hepimiz için :)Anladım canm seninde pek bişey kalmamış inşallah hemen gelir 15 mayıs ve hayırlı netice alırsın yoksa günler geçmek bilmiyor. Aslında bir sorun yok ama 5 yıl olmayınca bilinmeyen kısırlık dediler.
Hayırlı olsun canım senin kaç yumurta toplandı kacı döllendi acabaHoşbuldum cok teşekkür ederim:) aynen Şükürler olsun bugüne zorda olsa geldik ahh o iğneler ve malesef daha uzun süre iğneler seninle olmaya devam edicek. 2 kez aşılama yaptık başarız oldu ilk tüp bebek denememiz heyecanla bekliyoruz. Denizli Yunus Aydın' a yaptırdık bakalım nasip ne gösterir.
kesinlikle öle Allah sabır versin artık bende 5 gün sonra tahlil verip sonucu öğrencem ama sanki saatler bile gecmiyor:)Aynen artık bekle bekle yoruldum :) aşılama yap bekle, bi daha dene bekle , şimdi aşılamaya göre tedavi daha uzun sürüyor . Yumurta toplancak , transfere beklenecek transferden sonra bekle oyyyy allahım zaman su gibi aksın inşallah :))) hepimiz için :)
Canım selam senin transferin ne zaman yapıldı? Kaçıncı gün embriyosuydu?kesinlikle öle Allah sabır versin artık bende 5 gün sonra tahlil verip sonucu öğrencem ama sanki saatler bile gecmiyor:)
Çok saol canm. 21 yumurtam toplandı ve sadece 7 si döllendi.Hayırlı olsun canım senin kaç yumurta toplandı kacı döllendi acaba
Selam canm 21 yumurtam toplandı yumurta sayım çok oldugu için doktor 1 ay dinlenme önerdi saglıklı kalan 7 yumurtamı dondurdular. diğer ay kan degerlerim cok yüksek çıktı 1 ayda ilaç tedavisi gördüm derken 2 ay sonra felan transferim gerceklesti.Canım selam senin transferin ne zaman yapıldı? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Canım bana çok benziyor hikayen, bende de pcos var, 7 tane döllendi. 1 ay ara verdik, geçen cumartesi 5. Gün embriyosu transfer edildi. 9. Gün test istediler ama bana biraz erken geldi? Senden kaçıncı gün test istediler?Selam canm 21 yumurtam toplandı yumurta sayım çok oldugu için doktor 1 ay dinlenme önerdi saglıklı kalan 7 yumurtamı dondurdular. diğer ay kan degerlerim cok yüksek çıktı 1 ayda ilaç tedavisi gördüm derken 2 ay sonra felan transferim gerceklesti.
ahh canım umarım sonuçlarımızda aynı ve olumlu olur. evet biraz erken istemişler canm bana 12 gün sonra kan ver dediler.Canım bana çok benziyor hikayen, bende de pcos var, 7 tane döllendi. 1 ay ara verdik, geçen cumartesi 5. Gün embriyosu transfer edildi. 9. Gün test istediler ama bana biraz erken geldi? Senden kaçıncı gün test istediler?
Rica ederim ne demek ben ebe olduğum halde bazen sürece adapte olamayabiliyorum ama sağolsunlar merkezdeki çalışanlar sabırla dinleyip açıklama yapıyor. Kiii pozitif olduğum halde ciddi sıkıntılar atlattım ama umrumda değil yapı olarak sonuç odaklıyımCanım çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için :) süper anladım :) çok sağol. Benim gittiğim merkez dondurup 1 ay dinlendiriyor. Olasılığı arttırıyormuş. İlaç ve iğnelerden rahim aşırı uyarıldığı için 1 aylık sürede rahim de normale dönüyormuş. Bakalım şans nasip kısmet :) olacaksa oluyor her türlü ama işte :)
Ben aşırı stres yapıyorum, en kötü senaryalor aklıma geliyor ; stres bünyemi mahvediyor.aşılama yaptırdığımda olmazsa tüp yaparız umudu vardı şimdi tüp de olmazsa naparız diye düşünüp düşünüp kendimi mahvediyomRica ederim ne demek ben ebe olduğum halde bazen sürece adapte olamayabiliyorum ama sağolsunlar merkezdeki çalışanlar sabırla dinleyip açıklama yapıyor. Kiii pozitif olduğum halde ciddi sıkıntılar atlattım ama umrumda değil yapı olarak sonuç odaklıyım
Mesafe çokta uzak degil bence gitgel yapmada çok sıkıntı olmz problemnz neydi acaba neden tüp bebek yaptırıysnzMerhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'da tüp bebek tedavisi görmeyi planlıyorum. Yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok. İstanbul 3 saat uzaklıktayız. Kısmetse Haziran'da başlayacağız tedaviye. Bana Dr onerir misiniz? Bir de git gel sorun olur mu? Tedaviyi olumsuz etkiler mi? Dr Furkan Kayabaşoğlu ile görüştüm. Tamam dedim o. Sonra fulya tüp Bebek merkezi ile görüştüm dedim orasi. Sonra Bülent tiras ile görüştüm vazgectim o.. bu kafa karsiklikar ile yol alamayacağım galiba
Gidip gelmen sorun olmaz canım bende farklı ilde yaptırıyorum 2.5-3 saat mesafede kontrolleri bulunduğum yerde yaptiricam ki ilk kontrolum yarın burdaki gelişmeleri oraya aktaricaz. Opu ve transfere gidicem sadedeMerhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'da tüp bebek tedavisi görmeyi planlıyorum. Yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok. İstanbul 3 saat uzaklıktayız. Kısmetse Haziran'da başlayacağız tedaviye. Bana Dr onerir misiniz? Bir de git gel sorun olur mu? Tedaviyi olumsuz etkiler mi? Dr Furkan Kayabaşoğlu ile görüştüm. Tamam dedim o. Sonra fulya tüp Bebek merkezi ile görüştüm dedim orasi. Sonra Bülent tiras ile görüştüm vazgectim o.. bu kafa karsiklikar ile yol alamayacağım galiba
Merhaba hoşgeldin :) 1. Sayfada baktımMerhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'da tüp bebek tedavisi görmeyi planlıyorum. Yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok. İstanbul 3 saat uzaklıktayız. Kısmetse Haziran'da başlayacağız tedaviye. Bana Dr onerir misiniz? Bir de git gel sorun olur mu? Tedaviyi olumsuz etkiler mi? Dr Furkan Kayabaşoğlu ile görüştüm. Tamam dedim o. Sonra fulya tüp Bebek merkezi ile görüştüm dedim orasi. Sonra Bülent tiras ile görüştüm vazgectim o.. bu kafa karsiklikar ile yol alamayacağım galiba