Ayyy söylemiştin ya :) yaşlılık işte unutuyom :)Aynen bir önceki msjda sormştm söylemştim denizli doc dr yunus aydın eşiniz haklı bencede yaptrn sonra pişman olmzsnz
Canım senin ilk kontrolum ne zaman ben akşam 8 de vurunuyodum uyuyakalmışım az önce vurundumAyyy söylemiştin ya :) yaşlılık işte unutuyom :)
Peşpeşe hamile kalırız inşallah :)
Amin inşallh:)Ayyy söylemiştin ya :) yaşlılık işte unutuyom :)
Peşpeşe hamile kalırız inşallah :)
Benim ilk kontrolüm cuma. Çok heyecanlı. Ben de bugün ilk iğnemİ vurdum. 16:00-19:00 arası vuruyom.Canım senin ilk kontrolum ne zaman ben akşam 8 de vurunuyodum uyuyakalmışım az önce vurundum
AA sen benden bı gün önce başlamıştın cuma geç değil mi kız ilk kontrol için benim ilk kontrol carsamba doktor 4+4 dedi. İkinci kontrolum cumartesi olacak 8. Gün pazara geldiği için başka kontrol yok sonra toplamaBenim ilk kontrolüm cuma. Çok heyecanlı. Ben de bugün ilk iğnemİ vurdum. 16:00-19:00 arası vuruyom.
Bilmiyom doktor öyle dedi, antalyada olsam doktor kendi hergün bakacaktı da dışardan gittiğim için ilk kontrol 1 hafta sonra dedi, sonrasında daha sık olacak.AA sen benden bı gün önce başlamıştın cuma geç değil mi kız ilk kontrol için benim ilk kontrol carsamba doktor 4+4 dedi. İkinci kontrolum cumartesi olacak 8. Gün pazara geldiği için başka kontrol yok sonra toplama
Nehira iğnelerini saat kaçta vuruyorsun tek iğnemi veriyorlarBilmiyom doktor öyle dedi, antalyada olsam doktor kendi hergün bakacaktı da dışardan gittiğim için ilk kontrol 1 hafta sonra dedi, sonrasında daha sık olacak.
Akşamüstü 4-7 arası, 2 iğnem var. Gonal-f , menapurNehira iğnelerini saat kaçta vuruyorsun tek iğnemi veriyorlar
Ben de il dışından gidiyorum ya bulunduğum yerde gidicem kontrole sonuçları hastaneye bildiricemBilmiyom doktor öyle dedi, antalyada olsam doktor kendi hergün bakacaktı da dışardan gittiğim için ilk kontrol 1 hafta sonra dedi, sonrasında daha sık olacak.
Bende de aynı durum. Burda bi doktor takip etcek anlaşmalı oldukları. O gelişmeleri oraya aktaracak.Ben de il dışından gidiyorum ya bulunduğum yerde gidicem kontrole sonuçları hastaneye bildiricem
Teşekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olsun evet zaten eş bi tek o gün lazım tüm yükü hatunlar sırtlanıyoHayırlı olsun canım. Profil resmin de çok güzelmiş :)
Ben de senin arkendan geliyorum :) tedaviye başladım . Bişey sormak istiyorum. Şimdi yumurtalar toplanıyor ya, eşten spermi de yumurta toplama günü mü alıyorlar?
Peki iğneler için falan bildiglendirme yapıyorlarmış öylemiAkşamüstü 4-7 arası, 2 iğnem var. Gonal-f , menapur
Aynen detaylı bilgilendiriyorlar hemşirelerPeki iğneler için falan bildiglendirme yapıyorlarmış öylemi
:) benim yumurta toplanıyor, eşten sperm alınıyor, aynı gün dölleme yapılıyor, sonra hangileri döllenecek ve yaşamaya devam edecek bakılıyor dimi.Teşekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olsun evet zaten eş bi tek o gün lazım tüm yükü hatunlar am sırtlanıyo
Merhaba hoşgeldin :) hem transferin hem de ilk yorumun hayırlı olsun :) zor süreci bitirmiş en heyecanlı kısma gelmişsin :) inşallah ben de kısa zamanda gelecem o aşamaya :)) şuan iğne dönemindeyim :) meşhur iğnelerMerhaba arkadaşlar ilk yorumum. Öncelikle hepinize bu uzun ve yorucu süreçte sabır dayanma gücü ve sağlık diliyorum. Tüp bebek tedavisinde transfer işlemim gecen hafta salı günü yapıldı pazar günü sonuç belli olucak merakla bekliyorum. Umarım bu süreci yaşayan herkes emeklerinin karşılığını en hayırlı şekilde alır.
Olgun ve iyi olan yumurtaları işleme alıyorlar ztn aynı gün spermle birleştiriliyo daha sonra kaçı döllendi haber veriyorlar:) benim yumurta toplanıyor, eşten sperm alınıyor, aynı gün dölleme yapılıyor, sonra hangileri döllenecek ve yaşamaya devam edecek bakılıyor dimi.
Eşim diyorki yumurtalar toplanacak, hangi yumurtalar yaşayacak bakılacak, yaşayanlar döllendirilecek diyor :) hangimizin doğru :)
Bütün iğne ve ilaçları biz yiyoz :) eşler rahat
Teşekkürler :) o günleri bi görsek allahımOlgun ve iyi olan yumurtaları işleme alıyorlar ztn aynı gün spermle birleştiriliyo daha sonra kaçı döllendi haber veriyorlar
Görürsn canm hiç merak etmeTeşekkürler :) o günleri bi görsek allahım
Hoşbuldum cok teşekkür ederim:) aynen Şükürler olsun bugüne zorda olsa geldik ahh o iğneler ve malesef daha uzun süre iğneler seninle olmaya devam edicek. 2 kez aşılama yaptık başarız oldu ilk tüp bebek denememiz heyecanla bekliyoruz. Denizli Yunus Aydın' a yaptırdık bakalım nasip ne gösterir.Merhaba hoşgeldin :) hem transferin hem de ilk yorumun hayırlı olsun :) zor süreci bitirmiş en heyecanlı kısma gelmişsin :) inşallah ben de kısa zamanda gelecem o aşamaya :)) şuan iğne dönemindeyim :) meşhur iğneler
Hangi şehirde yaptırdınız tedaviyi, ilk deneme mi ?