5. gün 2 mayıs oluyomuş canım şimdi embiriyolokla görüştüm ama bu arada kötü haber aldım maalesef 18 yumurtada sadece 4 tanesi bugüne gelebilmş çarşambaya kadar kaçı kalır bilmiyorumtatilde de çalışıyorlar canım benim bildiğim çünkü 23 nisanda ben gittim muayene oldum bi sor istersen bazı yerler açık genelde.
Çarşambaya çok bişey kalmadı canım 4 u de gider inşallah o güne. Transfer çarşamba mi çok heyecanlı bı surecmis ya5. gün 2 mayıs oluyomuş canım şimdi embiriyolokla görüştüm ama bu arada kötü haber aldım maalesef 18 yumurtada sadece 4 tanesi bugüne gelebilmş çarşambaya kadar kaçı kalır bilmiyorum
İnşallh canım bu mübarek günde dua et bana 4 de gitsin çünkü benm embriyolarıma pgt yapılcak kromozom problemim olduğundan ne kadar çok giderse sağlıklı çıkma şansı o kadar çok artar pgt ye gidicegi için dondurulacakÇarşambaya çok bişey kalmadı canım 4 u de gider inşallah o güne. Transfer çarşamba mi çok heyecanlı bı surecmis ya
benim 8 yumurtadan ne çıkar o zaman hiç bilmiyorum bir tane çıkar mı acaba :) neyse hakkımızdan hayırlısı çok da kafaya takmamak gerek no stres no panic:) benimde çarşamba toplama büyük ihtimal. çarşambalar önemli:)5. gün 2 mayıs oluyomuş canım şimdi embiriyolokla görüştüm ama bu arada kötü haber aldım maalesef 18 yumurtada sadece 4 tanesi bugüne gelebilmş çarşambaya kadar kaçı kalır bilmiyorum
İnşallh hepside 5. güne gelr senin canım belli olmuyo bu işler benm çokmş ama sağlıksızmş işte aynen çarşambalar bize şans getirir inşallh :)benim 8 yumurtadan ne çıkar o zaman hiç bilmiyorum bir tane çıkar mı acaba :) neyse hakkımızdan hayırlısı çok da kafaya takmamak gerek no stres no panic:) benimde çarşamba toplama büyük ihtimal. çarşambalar önemli:)
inşaallah canım ama içimde olmayacakmış gibi hisler var öylesine takılıyorum kendi kendime gibi. Ama stres falanda yok heyecanda yok. Ne biliyim hayırlısı.İnşallh hepside 5. güne gelr senin canım belli olmuyo bu işler benm çokmş ama sağlıksızmş işte aynen çarşambalar bize şans getirir inşallh :)
Pgt ne oluyor canım sen içini ferah tut her şey yolunda gider inşallahİnşallh canım bu mübarek günde dua et bana 4 de gitsin çünkü benm embriyolarıma pgt yapılcak kromozom problemim olduğundan ne kadar çok giderse sağlıklı çıkma şansı o kadar çok artar pgt ye gidicegi için dondurulacak
İnşallh canım embiriyoda genetik bir problem var mı die bakılıyor.. kromozom ve genetik bozuklukta başarısız tüp bebek denemelerinde ve tekrarlayan düşüklerde yapılyr geneldePgt ne oluyor canım sen içini ferah tut her şey yolunda gider inşallah
Aynen canm hakkımzda hayırlısıinşaallah canım ama içimde olmayacakmış gibi hisler var öylesine takılıyorum kendi kendime gibi. Ama stres falanda yok heyecanda yok. Ne biliyim hayırlısı.
Hayırlı olsun embriyoların canım :) bu kadar dayanan çarşambaya da kalır sağlamdır onlar :) transfer hemen yapılacak mı ? 1 ay dinlendirme var mı? Hangi şehirdesin bu arada il olarak ? Bide tüp bebek yaptırma sebebin neydi ? Ne çok soru sordum :) ben de şuan tedaviye devam ediyorum, ilk tüp denemem olacak bakalım5. gün 2 mayıs oluyomuş canım şimdi embiriyolokla görüştüm ama bu arada kötü haber aldım maalesef 18 yumurtada sadece 4 tanesi bugüne gelebilmş çarşambaya kadar kaçı kalır bilmiyorum
Başladım canım :) 12-15 mayıs gibi bitecek tedavim yaklaşık olarak :) tahmini. Ayyy çok heyecanlı :) inşallah sağlıklı yumurtalarım oluşur :)Nehira-27 canım nabersin ?tedaviye başladın mı sen ne durumdasın ?
Oo süper hayırlısı inşallah canımBaşladım canım :) 12-15 mayıs gibi bitecek tedavim yaklaşık olarak :) tahmini. Ayyy çok heyecanlı :) inşallah sağlıklı yumurtalarım oluşur :)
İnşallah canım sağolOo süper hayırlısı inşallah canım
Saolsın canım hayır transferm hemen olmycak denizlide doc. dr yunus aydın doktrm benim embriyolrm genetige gidecegi için dondurulacak tüp bebek yapmamın tek sebebi kromozom problemimin olması maalesef çünkü sürekli düşük yapıyorm sağlam embriyo aranacak.. senin tedavinde hayırlı olsun canım inşallh mutlu sona erişrsinHayırlı olsun embriyoların canım :) bu kadar dayanan çarşambaya da kalır sağlamdır onlar :) transfer hemen yapılacak mı ? 1 ay dinlendirme var mı? Hangi şehirdesin bu arada il olarak ? Bide tüp bebek yaptırma sebebin neydi ? Ne çok soru sordum :) ben de şuan tedaviye devam ediyorum, ilk tüp denemem olacak bakalım
Genetiğe gidip dönmesi ne kadar sürer yaklaşık. Benim doktor dediki, embriyolardan 1'ine ptg yaptırmanızı öneririm ve bunu ilk transferde kullanırız dedi, diğerlerini dondururuz dedi. Zaten yumurta toplandıktan sonra 1 ay dinlendirme olacak bende, o 1 aylık süreçte pgt hallolur mu yoksa transfer süresi daha da ötelenmiş mi olur acaba?Saolsın canım hayır transferm hemen olmycak denizlide doc. dr yunus aydın doktrm benim embriyolrm genetige gidecegi için dondurulacak tüp bebek yapmamın tek sebebi kromozom problemimin olması maalesef çünkü sürekli düşük yapıyorm sağlam embriyo aranacak.. senin tedavinde hayırlı olsun canım inşallh mutlu sona erişrsin
1 ayı bulmaz canım 20 günde çıkar yaptırmanda fayda var çünkü anne babada sıkıntı olmasada embiriyo oluşurken problem oluşablymş pgt yaptırırsan tutnma şansı daha çok artar sen nerde tedavi oluyosunGenetiğe gidip dönmesi ne kadar sürer yaklaşık. Benim doktor dediki, embriyolardan 1'ine ptg yaptırmanızı öneririm ve bunu ilk transferde kullanırız dedi, diğerlerini dondururuz dedi. Zaten yumurta toplandıktan sonra 1 ay dinlendirme olacak bende, o 1 aylık süreçte pgt hallolur mu yoksa transfer süresi daha da ötelenmiş mi olur acaba?
Antalyada canım. Eşim de diyor 1 tanesine yaptıralım, zaten 1 ay rahim dinlendirme yapıyor benim gittiğim yer , o süreçte de pgt yapılmış olur, doktorun dediğine göre en sağlamın en sağlamını transfer etmiş olur olasılığı arttırız diyor. Sen hangi şehirdesin sormuş muydum karıştırıyorum bazen :)1 ayı bulmaz canım 20 günde çıkar yaptırmanda fayda var çünkü anne babada sıkıntı olmasada embiriyo oluşurken problem oluşablymş pgt yaptırırsan tutnma şansı daha çok artar sen nerde tedavi oluyosun
Birde sizde yaş faktörü var sanırm Bülent tıraş 40 yaşndaki birine pgt yaptgmzda 30 yaşındaki bir bayanla eşit şartlarda olmuş oluyor demiştiGenetiğe gidip dönmesi ne kadar sürer yaklaşık. Benim doktor dediki, embriyolardan 1'ine ptg yaptırmanızı öneririm ve bunu ilk transferde kullanırız dedi, diğerlerini dondururuz dedi. Zaten yumurta toplandıktan sonra 1 ay dinlendirme olacak bende, o 1 aylık süreçte pgt hallolur mu yoksa transfer süresi daha da ötelenmiş mi olur acaba?
Aynen bir önceki msjda sormştm söylemştim denizli doc dr yunus aydın eşiniz haklı bencede yaptrn sonra pişman olmzsnzAntalyada canım. Eşim de diyor 1 tanesine yaptıralım, zaten 1 ay rahim dinlendirme yapıyor benim gittiğim yer , o süreçte de pgt yapılmış olur, doktorun dediğine göre en sağlamın en sağlamını transfer etmiş olur olasılığı arttırız diyor. Sen hangi şehirdesin sormuş muydum karıştırıyorum bazen :)