Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane düşünüyoz canım allahım ilk ve son olur inşallahAa senin transfer ayin basindaymis ozaman
Benim transfer zamani inş güzel sonuc aldigini okuruz burdan
Okudum hikaye ni simdi ilk sayfa da
5. Gun olmasi cok guzel tutunma sanci yüksek
Kac tane transfer olacak belli mi ?
Ayyy hamile mi dedin? Bize, bana da mı? Öyle miyim ki ?
Benim var daha canim . 5 temmuz gibi regli olurum büyük ihtimal .. regliden sonra neler oluyor asamalr nelerdir yaşayarak öğrenmek istiyorum. Tedavi dışında özel beslenme düzeni var mı merak ediyorum .selam :) daha dün profilini inceledim acaba transfer oldun mu diye :) canım ben de dondurulmuş embriyomun transferi için bekliyom , 11 gün kaldı, özel bişey yapmıyorum özel bişey yiyip içmiyorum , bu rahatlık iyi mi kötü mü bilmem :) ama kendimi toparlayıp o moda girmem lazım artık :) ne yiyip içsek iyi gelir acaba :) senin yaklaşık kaç günün kaldı adetine , inşallah beraber oluruz yoldaş lazım :)
Teskkur ederim canim... yeşillik ve meyve çok severim . Özellikle dikkat edeceğim ins ..Canim Ananas ve kavrulmamis kabak cekirdegi
Avakado da iyi diye biliyorum
Düzenli saglikli beslen bol meyve yeşillik
hayırlı olur tedaviniz inşallah. güzel şeylerin yanında olumsuz şeyler de oluyor bazen malesef inşallah hiçbirimiz yaşamayız, sağlıklı beslenme ve stresten uzak durma, pozitif olmak, umutlu olmak inanmak çok önemli , gerisini Allaha ve doktorlara bırakacaz. tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaçtı.Kizlar merhaba, ben de bu ay doktor onaylarsa tedaviye baslayacagim.ilk denemem olacak.internette yazilanlar cok moralimi bozdu eve canli cocuk goturme orani falan bu nedir? Hamile kalinsa bile bebegin olme ihtimali mi oluyor?
hayırlı olur tedaviniz inşallah. güzel şeylerin yanında olumsuz şeyler de oluyor bazen malesef inşallah hiçbirimiz yaşamayız, sağlıklı beslenme ve stresten uzak durma, pozitif olmak, umutlu olmak inanmak çok önemli , gerisini Allaha ve doktorlara bırakacaz. tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi ve yaşınız kaçtı.
:) öyle değil misin , ben de beklemedeyim 11 gün var canımAyyy hamile mi dedin? Bize, bana da mı? Öyle miyim ki ?
Senin nasıl gidiyor canım?
Evt carsamba günü transfer olucam.opu 27martta olmuştu genetik için bekledm evetG Gulsah8488 , nasılsın, haziran sonu transferin vardı yaklaştı mı günün? senin opu ne zaman olmuştu, genetik için mi beklemiştin ?
Genetik dediginiz su genetik merkezlerine hem kadin hem erkek icin yaptirdiklari test mi?Evt carsamba günü transfer olucam.opu 27martta olmuştu genetik için bekledm evet
Yok ben embriyoyu yurt dışına yolladım ama ayrıca ben ve eşim genetik test te yaptırdık şükür temiz çıktı o daGenetik dediginiz su genetik merkezlerine hem kadin hem erkek icin yaptirdiklari test mi?
Ah, çok az kalmış artık.. taaa ne zamandan gün saydığını hatırlıyorum canım. Çoğu gitmiş azı kalmış. Mutlu bakıyosun gör bak güzel bitecek :):) öyle değil misin , ben de beklemedeyim 11 gün var canım
Allah yardımcın olsun cnm ins o günlerde gelir Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahAh, çok az kalmış artık.. taaa ne zamandan gün saydığını hatırlıyorum canım. Çoğu gitmiş azı kalmış. Mutlu bakıyosun gör bak güzel bitecek :)
Ya ne bileyim.. kan değerim düşük geliyor bana. Korkuyorum ultrason gününe kadar bişey olur da değer yükselmez diye.. bi yandan da seviniyorum, negatif demediler, değer de hep arttı diye.
Kesesini görsem, kalp atışını bi duysam keşke.
adet öncesi mi sonrası mı oluyor transer ben onu bile bilmiyorum ben opudan sonra adet oldum, adetin 3.günüBenim var daha canim . 5 temmuz gibi regli olurum büyük ihtimal .. regliden sonra neler oluyor asamalr nelerdir yaşayarak öğrenmek istiyorum. Tedavi dışında özel beslenme düzeni var mı merak ediyorum .
1 tane düşünüyoz canım allahım ilk ve son olur inşallah
Böyle seylerle aklini kurcalama simdiden gebe kal hayirlisi ile devami gelir insKizlar merhaba, ben de bu ay doktor onaylarsa tedaviye baslayacagim.ilk denemem olacak.internette yazilanlar cok moralimi bozdu eve canli cocuk goturme orani falan bu nedir? Hamile kalinsa bile bebegin olme ihtimali mi oluyor?
adet öncesi mi sonrası mı oluyor transer ben onu bile bilmiyorum ben opudan sonra adet oldum, adetin 3.günü
(22 mayıs) doğum kontrol hapına başladım. 12 haziranda bıraktım. 14 haziran adet oldum.
tekrar 9 temmuzda adet olmam lazım, ama 5 temmuz transfer günüm. kaç günde bir adet oluyorsun demediler bana, neye göre ayarladılar acaba transfer gününü? transferden 3 gün önce proluton diye bi iğne vurcam acaba o adet olmamı engelleyecek bişey mi ?
Benimde transferim 20.gun olucak dondurulmuş embriyoCanim eminmisin benim bildigim adet döngüsünün ortasinda transfer olmuyor mu ? Adetten 3 gun once olmasi tuhafima gitti
ben Antalyada tüp bebek merkezine gittim, internetten yorumlara bakmıştım. gitmeden önce telefonla görüştüm, pozitif hissettim, görüşmeye gittiğimde doktorun konuşmalarına baktım, adam durum neyse onu söyledi, benim durumuma göre nasıl ilerleyecez anlattı, aceleci değil emin ve sağlam ilerliyor, kafamıza yattı başladık.Hepimiz icin hayirli olsun insallah.Yasim 34.Benim sebebim esimde sayi hareket dusuklugu morfolijde sorun var.benim hormonlarimda bi sorun cikmadi.sanirim bu adetimle baslayacagiz tedaviye.ama ben daha tedaviye baslamadan strese basladim.yapmamam gerektigini bildigim halde endiseliyim.Ankara da centriumda deneyecegim.siz hangi sehirdesiniz hangi merkez?merkezi secerken nelere dikkat ettiniz?