Pozitiften ne kdr sonra kese ve kalp atisina gün vermisler?Yapabildim aynen ama azıcık acıyor, yaparken değil de sonradan acıdı şuan acıyor azcık :) opu yapıldığı gün bana kocaman ilaç şeması verdiler gün gün hangi ilaç ne kadar doz alınacak diye, transfer gününden sonra bile devam edeceğim ilaçlar var, transferden sonra test gününü, sonuç pozitif olursa kese gününü , kalp atışını dinleme gününü bile yazmışlar :) insanı heveslendiriyorlar. Senin bişey kalmamış ne güzel yaaa :)
Canim hayirli olsun.keseyi gördün mu?Kızlar rabbim inş en kısa zamanda nasip eder heycanlı bekleyişiinizi çok ii anlıyorum hyrlısıyla güzel hberler verin bize :)
HAYIR YARIN GİDECEĞİM DOKTORA İNŞ KESE GÖRÜNÜR :)Canim hayirli olsun.keseyi gördün mu?
Doktora gittim bende 7 mm olmuş rahim daha şimdiden çok iyi dedi ama ilaç eklemedi sadece folik asit ve estofeme devam cuma tekrar çağırdıYapabildim aynen ama azıcık acıyor, yaparken değil de sonradan acıdı şuan acıyor azcık :) opu yapıldığı gün bana kocaman ilaç şeması verdiler gün gün hangi ilaç ne kadar doz alınacak diye, transfer gününden sonra bile devam edeceğim ilaçlar var, transferden sonra test gününü, sonuç pozitif olursa kese gününü , kalp atışını dinleme gününü bile yazmışlar :) insanı heveslendiriyorlar. Senin bişey kalmamış ne güzel yaaa :)
YARIN 5+4 OLUYOR CANIM KESE GÖRÜNÜR BNM İNTERNETTE YAZIYORDUKac günlük oluyo yarin?4+5 benim bugün.doktora gitcem.gorunmez mi?
Evetttt :))))) su gibi geçer dimi , 1 ay ne ki :) hiçNehira-27 1 ayımız kaldı tam
Şöyle yazayım ben sanaPozitiften ne kdr sonra kese ve kalp atisina gün vermisler?
Kız nasılsın değerlerin nasıl gidiyor :) ilk sayfada tablomuz var oraya yazacam değerleri :) gün gün yaz bakim sonra kendimiz de transfer olunca değerlerimiz nasılmış diye eskilerle karşılaştırırız normal miyiz değil miyiz diyeKızlar rabbim inş en kısa zamanda nasip eder heycanlı bekleyişiinizi çok ii anlıyorum hyrlısıyla güzel hberler verin bize :)
Kusura bakmayın canım aslında okuyorum çoğunlukla yazdıklarınızı ama gğndüzleri çok uyuyorum bu aralar. Dün test yaptırdım 2400 çıktı değerim. Cuma günü dr kontrole çağırmıştı zaten. Şuan sık idrara çıkma dışında bi belirtim yok. Bir de adet olacakmış gibi hisler var tabi. Seninde az kaldı sayılır kuzu inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte sana da nasip edereerciyes_34 , nasılsın taze anne :) hamile kalan bizi unutuyor :) devam eden değerlerin nasıl , yazar mısın? 1. Sayfada tablo var ona işleyecem de cnım sonrakiler de yararlansın :) mesela ben :)
Teşekkürler :)Kusura bakmayın canım aslında okuyorum çoğunlukla yazdıklarınızı ama gğndüzleri çok uyuyorum bu aralar. Dün test yaptırdım 2400 çıktı değerim. Cuma günü dr kontrole çağırmıştı zaten. Şuan sık idrara çıkma dışında bi belirtim yok. Bir de adet olacakmış gibi hisler var tabi. Seninde az kaldı sayılır kuzu inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte sana da nasip eder
Hayırlı olsun canımKızlaaaaar bugün transfer olduumçok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Kac günlük oluyo yarin?4+5 benim bugün.doktora gitcem.gorunmez mi?
Ah canım, sen hamilesin.. 4 hafta 5 günlük yazmışsın... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım seninki de mi 4. gün embriyosu?
Benimki 4. gün. bir de benim de 5. günüm.
Aynı gün mü transfer olmuşuz biz yoksa
Ah canım, sen hamilesin.. 4 hafta 5 günlük yazmışsın... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben de öyle boş boş soruyorum rakamlar benim tçrakamlara benziyor diye
Kaçıncı gün embriyosu, kaç transferdi? Ne zaman öğrendin?
Hayırlı olsun canımsımsıkı tutunsun anneciğine inşallah..