- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
Ben de kızlar transfer oldum yazmak istiyorum :) Umut kadar :) nasılsın nasıl geçiyorKızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kızlar transfer oldum yazmak istiyorum :) Umut kadar :) nasılsın nasıl geçiyorKızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Çatlatma iğneni oldun mu dün akşam , inşallah yarın da yumurta toplanır mis gibi :) telşalı kısmı biter bekleme kısmına geçersin artık :)Doktor perşembe yumurta toplama olacak dedi. Bir heyecan yaptım ben:)
Yarın gece koldan çatlatma iğnesi yapılacak. Sizler kendiniz mi yaptınız yoksa hastanede mi yaptırdınız ? Bir de acıtıyor mu acaba, hazırlıklı olayım.
Ayyy bugün mü transfer olsun canım. Hagi hayırlısı inşallah. Çok güzel geçiyor. Bol bol konuşuyorum miniklerimle. Ha bi de benim hormonlar tavan yaptı içimde tarifsiz bir mutluluk var ama her şeye ağlıyorum ben yaaaBen de kızlar transfer oldum yazmak istiyorum :) Umut kadar :) nasılsın nasıl geçiyor
Transferden sonra kaç gün geçmiş oluyor ?Kac günlük oluyo yarin?4+5 benim bugün.doktora gitcem.gorunmez mi?
Doktor perşembe yumurta toplama olacak dedi. Bir heyecan yaptım ben:)
Yarın gece koldan çatlatma iğnesi yapılacak. Sizler kendiniz mi yaptınız yoksa hastanede mi yaptırdınız ? Bir de acıtıyor mu acaba, hazırlıklı
Kız deli :) bigün ben de yazmak istiyorum trnsfer oldum diye dedim :) mutluluk senin kafana vurmuş allah bozmasın mutluluğunu daim etsin, benim transfere 28 gün var daha of fofAyyy bugün mü transfer olsun canım. Hagi hayırlısı inşallah. Çok güzel geçiyor. Bol bol konuşuyorum miniklerimle. Ha bi de benim hormonlar tavan yaptı içimde tarifsiz bir mutluluk var ama her şeye ağlıyorum ben yaaa
Haftasonları çabuk geçiyor eşimle geziyorum kafam dağılıyor.Ama o haftaiçi geçmek bilmiyor.Adetimi hiç bukadar dört gözle beklememiştim :))))Kızlar transfere 28 gün kaldı zaman geçmiyor çok sıkıldım S Smyrnam3509
Nehira super gidio cnm bugun tekrar kan verdim ultrasonla bakacaklar cnm cok ii dusunmussun degerlerimi yazayim Transferin 7 gunu 36 / 9 gunu 60 / 12 gun 420 / 14 gun 1115 / 19 gun 5071 yani bugun ins ultrasonla bakacaklar vede not olarak sunu ekle cnm kesinlikle belirti aramasinlar bnm suan hic belirtim yok kasigim bile sızlamadı cok sukurKız nasılsın değerlerin nasıl gidiyor :) ilk sayfada tablomuz var oraya yazacam değerleri :) gün gün yaz bakim sonra kendimiz de transfer olunca değerlerimiz nasılmış diye eskilerle karşılaştırırız normal miyiz değil miyiz diye
Teşekkürler canım :) maşallah böyle devam etsin inşallah :) darısı başımıza aminNehira super gidio cnm bugun tekrar kan verdim ultrasonla bakacaklar cnm cok ii dusunmussun degerlerimi yazayim Transferin 7 gunu 36 / 9 gunu 60 / 12 gun 420 / 14 gun 1115 / 19 gun 5071 yani bugun ins ultrasonla bakacaklar vede not olarak sunu ekle cnm kesinlikle belirti aramasinlar bnm suan hic belirtim yok kasigim bile sızlamadı cok sukur
Dualarimdasiniz cnm sizinde guzel haberinizi alacagimTeşekkürler canım :) maşallah böyle devam etsin inşallah :) darısı başımıza amin
İşte kafa mafa kalmadı kiyelek ya yelek ya çok tatlısın, yerim seni.
Cnm sana 4. Gün embriyosu transfer ettiler ya.İşte kafa mafa kalmadı ki
Çatlatma iğneni oldun mu dün akşam , inşallah yarın da yumurta toplanır mis gibi :) telşalı kısmı biter bekleme kısmına geçersin artık :)
[/QUOTE]doğa delisi nasılsın? Iğne hiç açtırmıyor ama geç gördüm geç yazdım. Hepsi geçiyor unutuluyor . Inşallah güzel haberler alırsın
Ya burda da aslında 3 ya da 5 transfer ediyorlar. 5. gün haftasonuna denk geliyor, doktor çalışmıyor diye 4. gün transfer ettiler. Ona biraz takıldım ben de aslında.Cnm sana 4. Gün embriyosu transfer ettiler ya.
Türkiye deki tüp bebek merkezleri ya 3. Gün embriyosu yada 5.gün embriyosu transfer ediyorlar.
4. Gün embriyosu transferi az.
İnan ne 2 ne 3 ne 4 ne 5 hiç fark etmez.
O tuttuktan sonra hepsi hikaye.
Çok güzel embriyo diye anlatıp anlatıp duruyorlar.
O zaman hepimizi hamile bıraksınlar.
Ya evet, neden o anlattıkları çok güzel embriyolar tutmuyor? sebepler neler? Sana da 4. gün embriyosu transfer edilmişti demi? Şimdi 7. günün olması lazım diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor?Cnm sana 4. Gün embriyosu transfer ettiler ya.
Türkiye deki tüp bebek merkezleri ya 3. Gün embriyosu yada 5.gün embriyosu transfer ediyorlar.
4. Gün embriyosu transferi az.
İnan ne 2 ne 3 ne 4 ne 5 hiç fark etmez.
O tuttuktan sonra hepsi hikaye.
Çok güzel embriyo diye anlatıp anlatıp duruyorlar.
O zaman hepimizi hamile bıraksınlar.
Yok cnm 5. Gün embriyosu benimkiler.Ya evet, neden o anlattıkları çok güzel embriyolar tutmuyor? sebepler neler? Sana da 4. gün embriyosu transfer edilmişti demi? Şimdi 7. günün olması lazım diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor?
Ben de olmamıştı :) hatta o gün hatırlıyom akşama kadar gezmiştim manyak gibi :)Evet 2.45 de hastanede yaptırdım. Yarın toplama olacak inşallah . Bugün yumurtaların çatladığına ilişkin ağrım sızım olur mu acaba ?