- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovvvv nihayet :) hayirli olsun , kolay bekleyisler tam bayram zamani ogrenecen super :) 2 ay bekledin dimi epey olduKızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Hergun geri sayiyorum :) transferime 30 gun kaldi :) cok zor beklemek ; yarin 29 kalacak :)
Hic bi sekilde gecmiyor :) bayramda memlekete gitcem 3-4 gun de oyle gecer napayim :)Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Bacım öyle vakit mi geçer Allah kurtarsın bizi bu bekleme illetinden
Ben tedavi boyunca butun igneleri kendim yaptim, cevirmeli olani, karisim hazirlanani . Ama catlatmayi hastanede yaptirdim tedirgin oldum, aslinda o tedavi ignelerinden daha kolay sanirim ama adi catlatma ignesi olunca yapmadim kendim,Doktor perşembe yumurta toplama olacak dedi. Bir heyecan yaptım ben:)
Yarın gece koldan çatlatma iğnesi yapılacak. Sizler kendiniz mi yaptınız yoksa hastanede mi yaptırdınız ? Bir de acıtıyor mu acaba, hazırlıklı olayım.
Allah ıslah etsin o hastasına değer vermeyen, hastasını ayaklı nakit olarak gören dr lari.
Çok iyi drlarda var elinden geldiğince nazik ve anlayışlı, para hırsı olmadan yapan.
Canım benim Allah iyi doktorlarla karşılaştırın hepimizi.
Bak benim tüpümü alsalardı ben şu an yumurta veremeyecektim.
Ya o doktoru dinleseydim insanın bazen basireti bağlanıyor.
Ne olacaktı.
Aklıma geldikce sinirleniyorum.
Birde asistanı var sürekli arıyordu beni ne zaman ameliyatı yapacağız die.
Anlattım dedim rezerv düşer diyor sizin dışımızdaki tüp doktorlar sustu.
Diyor ki yapalım ameliyatı dedim ben böyle karar veremem.
Neyse gel zaman git zaman Allah razi olsun PROF FARUK BUYRU beni karşısına alıp dakikalarca aldırmamam gerektiği anlattı.
Karar verdim.
Tüpümü bağlatıcam.
İki hafta sonra doktorunda oldum ameliyatımi.
Bu doktor asistanı gene aradı beni ameliyat parasından 700 TL indirim yaptı.
Ama gene diyor ki Alican tüpü.
Dedim ben ameliyatımı oldum, tüpünü almadılar bağladılar, bunun dışında bir sürü müdahaleler yapıldı. Sustu. Geçmiş olsun dedi kapattik telefonu, aradan biraz geçti tekrar aradı.
Bu sefer kaça ameliyat oldun kim yaptı ameliyatını diyor.
Yani bazı kesim doktorlar bizi ne olarak görüyor anlamadım gitti.
Canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Hiç acımıyor. İğne ucu incecik zaten. Kendiniz çok rahat uygulayabilirsinizDoktor perşembe yumurta toplama olacak dedi. Bir heyecan yaptım ben:)
Yarın gece koldan çatlatma iğnesi yapılacak. Sizler kendiniz mi yaptınız yoksa hastanede mi yaptırdınız ? Bir de acıtıyor mu acaba, hazırlıklı olayım.
Hayırlı olsun.Kızlaaaaar bugün transfer olduum çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi. Hadi darısı bekleyenlere inşallah
Hayırlı olsun canım bak yapabilmişsin işte acıdı dimi biraz cesaretin kırılmasın diye acıyo demedim. Sana baya baya ilaç listesini vermişler. Bende yarın sabah gidiyorum kontrole bakalım ilaç eklicek mi, vee inşallah yine bi problem çıkmazsa 9 gün sonra transfer çok sabırsızlanıyorum ya
Yapabildim aynen ama azıcık acıyor, yaparken değil de sonradan acıdı şuan acıyor azcık :) opu yapıldığı gün bana kocaman ilaç şeması verdiler gün gün hangi ilaç ne kadar doz alınacak diye, transfer gününden sonra bile devam edeceğim ilaçlar var, transferden sonra test gününü, sonuç pozitif olursa kese gününü , kalp atışını dinleme gününü bile yazmışlar :) insanı heveslendiriyorlar. Senin bişey kalmamış ne güzel yaaa :)Hayırlı olsun canım bak yapabilmişsin işte acıdı dimi biraz cesaretin kırılmasın diye acıyo demedim. Sana baya baya ilaç listesini vermişler. Bende yarın sabah gidiyorum kontrole bakalım ilaç eklicek mi, vee inşallah yine bi problem çıkmazsa 9 gün sonra transfer çok sabırsızlanıyorum ya
Benim nisan ayında yumurta toplama oldu. ama ohss olduğu için embriyolar donduruldu. Dün de transfer oldum. 2 tane transfer edildi. Ikisi de çok iyi kalite dedi doktorum ve embriyolog. Inşallah Allah nasip eder. Isteyen herkesin inşallahHayırlı olsun.
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.
Nehira nasılsın canım. Baya ilerlemişsin maaşallah. Hadi inşallah emeklerimize değer hepimizin.
Sahol canım benim. Güzel olacağına inanıyorum inşallah. Bu arada doktor transferi yapınca film resimleri verdi. 2 beyaz pirinç tanesi gibi bir şey. onlarla bol bol konuş ve hamile gibi hisset kendini dedi. Ayrıca o film resmini meryem süresinin arasına koyacağım. Transferi pozitif olan 2 kişi bana böyle tavsiye etti. benim de size tavsiyem O fotoğrafı isteyin. Belki de bebişlerimin ilk fotoğrafı odur Allah nasip etmiştir ınşallah isteyen herkese nasip etsinCanım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım , ben ilerliyom da zaman ilerlemiyor :) inşalllahhh sonucumuza ulaşırız hepimizNehira nasılsın canım. Baya ilerlemişsin maaşallah. Hadi inşallah emeklerimize değer hepimizin.
İlerlemıyor gibi geliyor bekleyince ama sonraBi bakmışın bu günlerin hepsi bitmiş. Inşallah hayırlı sonuçlar alırızSağol canım , ben ilerliyom da zaman ilerlemiyor :) inşalllahhh sonucumuza ulaşırız hepimiz