- 15 Temmuz 2016
- 7.962
- 13.336
Canım benim bı çok doktordan daha iyi tüp bebek bilgim var.Canım ne kadar çok bilgin var senin... ne güzel.
Doktorumdan duymadığım şeyleri senden duyuyorum. Hiç şöyle bir açıkşama yapılmıyor bana.
Ben hiç bilmiyorum, hiç de değerlerim söylenmedi bana. E2 nedir hiç bilmem. Estrofem, protestan valla ilk defa duyuyorum.
Bana tranfersen sonra e2 bakılmadı demişsin bı yorumda, bana da bakılmadı.
Ve bı çok insana bakılmamıştır emin ol.
Anlamadığım bı konu var, benim ki yorum sadece rahim hazır değil de ben zaten transferden sonra ilacı verdim transferden sonra degerlere bakar gerekirse ilacı yükseltirim mi diyorlar???
Acaba hangi doktor karısına bize verdiği gibi hormon verir???
Bu ilaçlar bir kere kanıtlı kanser riskini arttırıyor.
Zaten yumurta geliştirecekler diye ananızı ilaçlarla aglatiyorlar.
Bizim aldığımız bu hormonları normal bı kadın kaç ayda anca üretir bize daya babam daya.
Progestan vajinana sıktığın jel varya o cnm, progestanın jeli, fitili, hapı, iğnesi var cnm.
Doktor hangisi verirse.
İlk tedavimde iğnesini oldum, bu tedavimde jelini kullanıyorum.
Ya anlamadığım rahim incelmez rahim adet olunca incelir. Atılır döl yatağı parçalar gelir ya regl olduğunda onlar işte cnm.
Madem hastanın çok düşünüyorsun şu an bana yapıldıgini yap östrojen + progestan var.
Bu seferde herkese verilmez yorumları. Herkesin vücut yapısı farklıysa transferden sonra isterlerse beton döksünler rahime istediği ilacı versin, rahim tutarsa tutar tutmazsa tutmaz.
Rahmi beklenen kalınlıkta olmadan doğal yolla hamile kalan nice kadın var.
Tamam bizi riske atmak istemiyorlar ama hastalarının ileri hayatını düşünmeden dayıyorlar ilaç.
Ben hem jeli hem de estrofem 2 mg içiyorum.
Bende daha ne bilgiler var.
Yumuşak karnımızı bulmuşlar iste ne deseler yapıyoruz.