- 15 Temmuz 2016
- 7.962
- 13.338
Canım benim bı çok doktordan daha iyi tüp bebek bilgim var.Canım ne kadar çok bilgin var senin... ne güzel.
Doktorumdan duymadığım şeyleri senden duyuyorum. Hiç şöyle bir açıkşama yapılmıyor bana.
Ben hiç bilmiyorum, hiç de değerlerim söylenmedi bana. E2 nedir hiç bilmem. Estrofem, protestan valla ilk defa duyuyorum.
Hoşbulduk canım kusura bakmayın ben Bayadır bakmamışım bildirimlere Sen rahim dinlendirme sürecindesin dimi öyle hatırlıyorum. Amin canım inşallah hepimiz pozitifleri görürüzSelam hoşgeldin aramıza :) inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın amin :) ben daha bekleyecem transferi 1 ay kadar benim de dondurulmuşum var :) ilk denemem ve inşallah son olur :)
Tamm inşallah bir bilğisi vardır
Doga Delisi , sen yaptirmistin heralde bu testten , yorumlar misin :)
Bi de tedavin nasil gidiyor , opu tarihi yaklasti mi
Canım ben 2012 de pko dan dolayı ameliyat oldum ozaman sol tüp kapandı sağda zamanla sıvı birikmiş şubatta onuda laparoskopiyle kapattılar ( eşimdede teratospermia yani şekil bozukluğu var) nisanda yumurtalar toplandı ohss riskine karşılık 2 ay beklicez dedi doktor. İlk adetten 21 gün say, 21. Gün iğne (Lucrin) yapcaz sonraki adette başlıcaz rahim kontrolüne dedi. Geçen hafta başladık şuan sadece estofem ve folik asit kullanıyorum salı tekrar kontrolüm var belki ozaman başka ilaçlarda ekleyebilir çünkü arefe günü olcak transferSenin tüp yaptırma sebebin neydi , bizim ilaçlar benziyor çünkü, lucrini ilk senden duydum , doktor sadece bana verdi zannediyordum kistten dolayı. Çünkü burda hiç yazan denk gelmemişti . Estrofemi de doktor dedi al 4 kutu dedi , zaten az dozla başlatacam çoğalıyor sonra. Senin kullanacakların arasında coraspin, crinone jel, elevit(vitamin) var mı. Bide puruloton iğne.
Canım ben adetimin 7. günü yaptırdım ( iğnelerin 4. Günü) yarın da yaptıracağım ( iğnelerin 8. Günü) transferden sonraki değerlerle ilgili pek bilgim yok ne desem yanlış olur
Aynı şeyi sana fitil olarak vermiş demek ki..
Kullandığım iğne de tromboza karşıymış. Kanı sulandırıyormuş. Genelde yatan hastalara veriyorlarmış sanırım kan akışları hızlı olmadığı için. Adı Fragmin. Ona da yakan iğne diycem
Amin canım.. sen hepsini iğne olarak kullanıyormuşsun.Bende oscapar die bi iğne daha kullanıyorum kan sulandırılırmış göbekden
Progestan dan kabadan iki iğne günde ikisi de yakıyor
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Evet haplarım içtiğim onları yazmadımAmin canım.. sen hepsini iğne olarak kullanıyormuşsun.
Hayır olsn cnm benimEvet haplarım içtiğim onları yazmadım
Dün gece bir sürü rüya gördüm Allahım hayra çıkarsın çok korkuyorum
yumurta rezervi nasıl azalıyormuş. rezerv zaten doğuştan sahip olduğumuz birşey değil mi? tüp alınınca neden azalsın?Canım benimde hidrosalpenks vardı benimde alınmadı kapatıldı sadece alınınca yumurtalık rezervi azalıyormuş
bi limonu ortadan kesip koklayabilirsin.dilinin ucuyla limondan da alabilirsin.nane koklayabilirsin. ikisi de iyi gelir. bir de nefes egzersizleri yapabilirsin.nefes alırken karın şişecek verirken karın inecek şekilde nefes almak gerekiyor.Mide bulantısı için ne yapabilirim?
Ne çayı iyi gelir? Bir de eşim çalışıyor. Yanımda moral verecek, hoş sohbet edecek kimsem yok. Yanlız hissediyorum kendimi. Türkiyedeki gibi arkadaşlarım daha olmadı burda.
Hayırdır, karışık mıydı?Evet haplarım içtiğim onları yazmadım
Dün gece bir sürü rüya gördüm Allahım hayra çıkarsın çok korkuyorum
Evet canım, hepimiz için zor bir süreç. Ya stresten, ya da iğnelerden.. papatya çayı içtim, çok iyi geldi bana.bi limonu ortadan kesip koklayabilirsin.dilinin ucuyla limondan da alabilirsin.nane koklayabilirsin. ikisi de iyi gelir. bir de nefes egzersizleri yapabilirsin.nefes alırken karın şişecek verirken karın inecek şekilde nefes almak gerekiyor.
mide bulantın ve nefes alma zorluğu stres kaynaklı olabilir. camı aç, düzgünce nefes almaya çalış yanına da bi limon al:) rahalamaya çalış arkadaşım, zor bi süreç ama iyi olmak zorundayız:)
Evet çok karışık dı kafama çok takıyorum ya ondanmıdır gelecek günlerin zorluğundanmıdırHayırdır, karışık mıydı?
Umarım, en kısa sürede başlarsın.. uzayınca da sıkıyor. Ne zaman başlayacak reglin?Selam kızlar yazdım mi hatırlamıyorum benim bu ay başlayacak olan tedavim sonraki reglime kaldı. Çok az regl oldum dr olmaz düzenli bir adet gerekir diye doğum kontrol ilacı verdi 15 gün kullanicam doğum kontrol ilacının 13. Günü lucrin e başlayacağım. Regl başlayınca tedavi için dr a gideceğim. Sürekli yalan oluyor benim tedavi böyle böyle 8,5 yıl bitiyor evliliğimde. Hayırlısı ile başlamak nasip olsun inşallah. Sonuç alma kısmına gelemedik başlama derdindeyim
Evet çok karışık dı kafama çok takıyorum ya ondanmıdır gelecek günlerin zorluğundanmıdır
Allahım güzel şeylerle karşılaştırsın inşallah
Selam kızlar yazdım mi hatırlamıyorum benim bu ay başlayacak olan tedavim sonraki reglime kaldı. Çok az regl oldum dr olmaz düzenli bir adet gerekir diye doğum kontrol ilacı verdi 15 gün kullanicam doğum kontrol ilacının 13. Günü lucrin e başlayacağım. Regl başlayınca tedavi için dr a gideceğim. Sürekli yalan oluyor benim tedavi böyle böyle 8,5 yıl bitiyor evliliğimde. Hayırlısı ile başlamak nasip olsun inşallah. Sonuç alma kısmına gelemedik başlama derdindeyim
Sıkıntını, rüyanla atmışsındır içinden çıkıp gitmiştir.