- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.846
- 33
Amin canım inşallah.İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah.İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin
Canım diğer adette mi başlamış olacaksın yaniRegl oldum. Bugünü 1. Gün sayarlarsa 19 mart gibi saizen büyüme hormonuna başlayacağız nasipse. Bu hafta randevumu alırım nasipse.
Evet balım önden bu iğne başlanıyor. Regl olunca da diğer iğneler ekleniyor.Canım diğer adette mi başlamış olacaksın yani
Rabbim yolunu kolaylaştırsın. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin INŞAALLAHEvet balım önden bu iğne başlanıyor. Regl olunca da diğer iğneler ekleniyor.
Amin çiçeğim. Bizi kendimize bırakmasın inşallah.Rabbim yolunu kolaylaştırsın. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin INŞAALLAH
Canım bu iğneyi ben ilk defa duydum inşallah senin için hayrlı bir tedavi olur doktorundan memnun musunEvet balım önden bu iğne başlanıyor. Regl olunca da diğer iğneler ekleniyor.
Memnunum canım. Bu iğne menapoza yakın olanlarda kullanılıyor. Benim de amhıma göre bile az çıkmıştı ya yumurtam bunu da ekleyeceğiz o yüzden. 40 yaş üstü tüp bebek topiği var ya ordakiler kullanıyor genelde.Canım bu iğneyi ben ilk defa duydum inşallah senin için hayrlı bir tedavi olur doktorundan memnun musun
Bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallahMemnunum canım. Bu iğne menapoza yakın olanlarda kullanılıyor. Benim de amhıma göre bile az çıkmıştı ya yumurtam bunu da ekleyeceğiz o yüzden. 40 yaş üstü tüp bebek topiği var ya ordakiler kullanıyor genelde.
Allah razı olsun cancağzım.Bol sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Iyim çok şükür başta sıkıntılar oldu düşük tehlike vardı ama şuan iyiz Bebiş de iyizzazu burası canım. Sen nasıksın? Bebişin keyfi yerinde mi inşallah?
Canm bana havuz yapılmadı ya sen benide unuttun iyiceCanım belki doktor yumurta sayıma göre havuz da önerebilir burda bi arkadaş vardıya takip delidünya ona havuz yapılmıştı
Canm bunu şmdi gördüm elimde yoktu benm CD şeklindydi ameliyat günü elden istediler uğraştırdılar beniHeey nerelerdesin?
Yanlış mı hatırladım canım o zman senin topiğinde birine havuz yapılmıştı sanki ya da karıştırıyorum. Unutmadım canım arada kafa gidiyor bazen ne konuşacağı mı bile unutuyorumCanm bana havuz yapılmadı ya sen benide unuttun iyice
Doktor bana önermişti onu ama ben istemedim transfer olmak geliyordu içimden kararımı bu şekilde vermiştim belki o aklında kalmıştır. Nasılsın nasıl gidiyorYanlış mı hatırladım canım o zman senin topiğinde birine havuz yapılmıştı sanki ya da karıştırıyorum. Unutmadım canım arada kafa gidiyor bazen ne konuşacağı mı bile unutuyorum
Senin şeklinde problem yokmuş ama o sıvı dağılma kısımlarını anlayamıyom ben tabi kiCanm bunu şmdi gördüm elimde yoktu benm CD şeklindydi ameliyat günü elden istediler uğraştırdılar beni
Oh çok şükür sağlıcakla da gelsin inşallah.Iyim çok şükür başta sıkıntılar oldu düşük tehlike vardı ama şuan iyiz Bebiş de iyi
Anladım canım. İyiyim canım çok şükür bu hafta muayneye gideceğim bakalım bebek ne alemde. Daha hareketlerini de hissetmiyorum sanırım tembel benım kızDoktor bana önermişti onu ama ben istemedim transfer olmak geliyordu içimden kararımı bu şekilde vermiştim belki o aklında kalmıştır. Nasılsın nasıl gidiyor
Gelişmeleri yaz bize deAnladım canım. İyiyim canım çok şükür bu hafta muayneye gideceğim bakalım bebek ne alemde. Daha hareketlerini de hissetmiyorum sanırım tembel benım kız