Tüp Bebek Yardım

Hamilelik hormonlarının azalmasını bekliyoruz, reglde gideceğim o yüzden. Sen daha iyisin ki çıkarmışlar hastaneden diye düşündüm sen yazınca. Kontrolün ne zaman?

Allah inşAllah yüzün güldürür kucağını doldurur. Rapor almak nasıl olacak bende alayım rapor özel hastanelerde bana indirim yaparlarmı?
Amin canım benim hepimizin allah yüzünü güldürsün inş ... canım ben raporu özel hastanede kullandirdim. öncelikle yaptiracagin yerde geçerli mi onu sorman lazım. Gecerli olacak ise bircok şartı var. 3 yıllık evli olacaksın en az 2 asilama 1 tup bebek yaptirip olumsuz sonuc alman lazim gibi . Alabilirsen güzel ama galiba 1 hakkın var canim benim

Ben 4 yıllık Evliyim 25 yaşındayım ama bir aşılama oldu ozaman bana vermezler . Aşılama bana tutmayacak gibi geliyor bazen diyorum bir aşılama yaptırdım olmadı artık zaman kaybetmeyeyim tüp yaptırayım . Sonucunu öğrenince bana mutlaka haber ver . Dua edicem senin için tutmuş olsun bebek .

Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun senden , tabiki veririm haberini .rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu. Ben 2.asilamadan sonra doktor 3. Sünü yapacaktı artik biz istemedik. 2.si bile bosaydi inanki bana cok bile vakit kaybetmisim diyorun ben kendi adima. Gene senin yaşın bana göre daha iyi ben 31 yaşındayım bizde seneler günler o kadar değerli ki canım. Onun için vakit kaybetme derim eger sorun var ise ozellikle .

Bende sorun yok adetim düzenli rahim filmim temiz eşimin Ocak Ayında 55 milyon spermi vardı haziranda 18 milyona düşmüş .aşılama için yıkandı 11 milyona düştü . Üroloji doktoru neo fertil verdi eşime. Bazen diyorum bir aşılama daha yapalım bazen diyorum yeter artık tüp yapalım . Sanki tüp olursa içime olacak gibi doğuyor .

Benimde adetim düzenli idi rahim filmi çektirdik temiz çıktı, rahimden farklı bir film daha cektiler oda temiz çıktı. Ama esimin hızlı ilerisi çok az en önemlisi de bu zaten. Ama mesela bu tüp Bebeğim de doktor önce sende hiçbişey yok dedi. Sonra gobekten iğneler başlayınca baktı bukadar düzenli bir sonuc olmasina rağmen yumurtan yasina göre cok hızlı buyumuyor dedi mesela . Ama cok şükür 10 tane toplanmıştı. ( mesela ilk tup bebegim de 5 tane yumurta çıkmıştı ) bence hic bekleme derim canım tüp bebek yaptırın derim . Yine karar sizin tabiki . Rabbim sağlıklı sihat li kucağımıza versinde baska ne isteriz ...

Haklısın şimdilik yok diye biliyorum belki tüp bebek aşamasında bişeyler Çıkabilir . Aşılamada herşey yolunda gitti de ne oldu tutmadı .zaman geçtikçe daha iyi olmuyoruz ki ne bizler ne erkekler . Eşimde 27 Yaşında sperm değerleri ortada . 10 yıl sonra daha iyi olmayacak . Maximum belki bir aşılama daha yaparız ama benim kafam iyice tüp bebeğe gidiyor yavaş yavaş . Aşılama çok zor oldu hergün iğne falan ben tavsiye etmem kimseye gayet acılı bir operasyondu sonra hep yattım hareket etmedim ama tutmadı .prolaktin çok yükselmiş bu ay benim. Doktoru Aradım telefonda prolaktin 37 olmuş dedim aa hamilesin dedi . Hayır adet oldum dedim okadar ilgisiz . Şimdi senin için zaman Geçmek bilmez tahmin ediyorum geçen ay bende hep dakika saydım sonra adet oldum hep Ağladım . Allah senin yüzüne baksın inşAllah .

Aşılama bizim için zaman kaybı oldu açıkçası. Tutan insanlar varmış ama onların olacağı varmış herhalde diye düşünüyorum. Aynı iğneyi oluyorsun tüpte de, sıkıntısı aşağı yukarı aynı. Fiyat desen tutmayınca zaten iki aşılama bi tüp parası ediyor. Tabii ki herkes farklı düşünebilir, ama bi aşılama bi tüp tedavim var bana sorsan boşuna aşılama yapma derim

Tüp bebekte asilamanin aynısı igne tedavisi vs bir farki yok inan sadece asilamada yumurtlama döneminde spermi yerlestiriyorlar , tüp bebekte olgunlasan yumurtalarini sana anestezi vererek bayiltiyorlar topluyorlar ki hicbisey farketmiyorsun disarda dollendikten sonra 3 yada 5. Gun ( bazi durumlarda 2. Gundede veriliyordu ) asilamadaki ayni işlem gibi transfer ediyorlar canım sadece bu ilac süreci cok yorucu geciyor ama allahin izniyle kucagimiza sağlıklı bir sekilde alirsak herseyi unutacagiz inş. Bu arada güzel dileklerin icinde cok ama cok teşekkür ederim canım benim

Banada aşılama olacağı varda olmuş gibi geliyor çünkü doktorun yaptığı bişey yok . Zaman kaybı ayrıca vücudumun dengesi bozuldu prolaktin Yükseldi 2 ay yasak aşılama ve tüp . Zaman kaybı olduğu doğru .

Hergün iğne olmak o psikoloji çok yorucuydu . Tüp bebek eminim daha yorucu ve yıpratıcıdır . Klomen kist yaptı aşılama kistleri iç kanama yaptı tüp bebekte Başıma ne gelir Allah Kerim .2 ay yasak bana sonra önüme bakmak zorundayım aşılama çok Zayıf bir tedavi gibi geldi bana . Zaten benim yumurtlamam kendiliğinden oluyor çatlıyor dışardan etki olunca vücudum tepki veriyor . Süreç uzadıkça iyice düzenim bozulacak .

Okadar tanıdığım aşılama yaptırdı tek bir kişinin tuttu yani başarı oranı ne ozaman ? Herkes tüp

Hamilelik hormonlarının azalmasını bekliyoruz, reglde gideceğim o yüzden. Sen daha iyisin ki çıkarmışlar hastaneden diye düşündüm sen yazınca. Kontrolün ne zaman?
iyiyim dedim çıkmak için 4gece uykusuz geçirdim ama değişen bişey yok serum takıp durdular.haftaya kontrole çağırdı ama sadece sağmıyız diye bakıyor bunlar iyi Bi kadın doğumcu bulup ona gideceğiz yada ben kan kaybından öleceğim,kansızlıktan üşüme krizleri geçiriyorum artık.

günaydın canım..merak ettim.son durum ne oldu..inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız..

Psikolojini düzeltirmisin canım ? Bu şekilde düşünme bence . Hiç beklediğin bu kötüklerde olmayabilir , belkji doktorunun acizliğidir buda önemli bir faktör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…