Selam kızlar artık o kadar çok konu açtım ki yoruldum...
Yine yeniden bir sürece başlayacağım ve kafam çok dağınık bazen uzun uzun yazmak istiyorum buraya çünkü çevremdeki insanlar buradaki kadar anlamıyor hatta kimileri hiç anlamıyor anlamamakta da direniyor sanki çok yıpratıcı süreçler geçirdim hala da geçiriyorum ama yine de hamd olsun halimize 5 aşılama geçmişim 2
tüp bebek denemem var geçmişte ve hepsi negatif sonuçlandı şimdi özele geçiş yapmak istiyorum fiyatlardan bir haber olarak ve esasta Dr önceliği olarak sizlerden bilgi almak istiyorum ilk 2 negatif denemem devlette ;
Dr. Burçin Karamustafaoğlu Balcı (İst üniversitesi çapa tıp fakültesi) oldu.
Geçenlerden Özel Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde Dr. Murat Keskin'le
görüşmeye gittim elimde evraklarla baktı firak tüp bebek yapalım size yapılması gereken herşey yapılmış dedi fiyat bilgisi verdi şöyle böyle başka bir yorum yapmadı istersen hemen başlarız demekle yetindi sadece (kötü bir Dr değil ilgili idi) devletteki sürecimi anlsttim ilaçlar işlemler süreçler vs transfer yapılan yumoşlar 2.ci gün dedim güldü dalga geçer gibi ama sanki birşey eksik gibi hissettim ben o esna da...
Daha sonra Bağcılar Medipol mega üniversitesi Hastanesi'nde Dr Sevinç Özmen ile görüştüm çok ilgili geldi baya sorular sordu rahim filmi 5 yılı geçti diyerek yeni rahim filmi istedi bu zaman kadar ne gebelik ne düşük hiç birşey yaşamamışsın çok anormal dedi ve yeniden rahim filmi istedi eşim ve benden genetik testi istedi ayrıyeten eşimden benden yeniden kan tahlilleri istedi hepsi hazır görüşmek için genetikten sonuç bekliyoruz sadece... Devletteki süreci bu hocaya da anlattım oda Dr Murat Keskin gibi güldü madem 2.ci gün ikisinide keske transfer etselermiş böyle olmazdı falan dedi geçti...
İlk defa bu kadar uzun bir yazı yazdım...
Çünkü gerçekten çok yoruldum ruhen bedenen zihnen ve maddiyeten....
Bu anlattığım 2 Dr. Murat Keskin ve Dr Sevinç Özmen burda dursun....
Sizlerden başka Dr olarak
Dr Adet Kamar ve
Dr Mehmet Reşit Asoğlu Nani değer (MRA)
Ben bu iki Dr'la da görüşmek istiyorum açıkçası ne kadar Dr o kadar da kafam çok karışacak diye korkuyorum bana yardımcı olur musunuz fikir olarak düşünce olarak görüş ilgi alaka bilgili olarak lütfen....!!!
HAKKINIZI HELAL EDİN BENİM İÇİN CEVAPLARINIZ GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ