TÜP BEBEK yardım🥀

Anladım canım Allah nasip etmiş çok sevindim darısı bana ve tün isteyenlerin başına peki amh ve hormon testi kendisi yapmıyor mu eski değerlerimi istiyor
Ben raporlu gittim canım hep rapor üzerinden hareket ettik herhangi başka bi işlem test falan yapılmadı hepsini başka hastanede yeni yaptırmıştım onları da baz aldı sanırım

bende murat keskine gittim. iron butterfly'ı okuduktan sonra. benim eski değerlere baktı. ama tarihleri epey eski olduğu icin kan tahlili (tam hemogram, anti hiv) istedi, saglik ocaginda bile bu tahlilleri yaptirabilirsin dedi. yanimda rahim filmi yoktu onu getir dedi. raporlara bakip konusmak yerine filme bakıp konuşmayı tercih ederim dedi. nasipse bende adetimi bekliyorum tedaviye baslamak icin. görüşmeye gittigimizde hemen reçete yazdı, coraspin, omega ve d vitamine başladık hemen.
Cevabin için çok teşekkür ederim canım ben de temmuzda aşılama sonrasında tüp bebeğe murat hocaya geçiş yapacağım. İnşallah çok güzel geçer bu sürecin ve hersey dilediğin gibi olur peki sorun neydi tam olarak senin canim tüp bebeğe gecmende ki

bende murat keskine gittim. iron butterfly'ı okuduktan sonra. benim eski değerlere baktı. ama tarihleri epey eski olduğu icin kan tahlili (tam hemogram, anti hiv) istedi, saglik ocaginda bile bu tahlilleri yaptirabilirsin dedi. yanimda rahim filmi yoktu onu getir dedi. raporlara bakip konusmak yerine filme bakıp konuşmayı tercih ederim dedi. nasipse bende adetimi bekliyorum tedaviye baslamak icin. görüşmeye gittigimizde hemen reçete yazdı, coraspin, omega ve d vitamine başladık hemen.
İnşallah senin içinde en güzeli olur ilk deneme de başarı elde edersin bana çok iyi gelmişti doktor ilgisi olsun alakası olsun yaklasımı olsun. Çapa sonrası orası bana mükemmel geldi iyiki dedim

Rica ederim canım mevlam yormadan yorulmadan nasip etsin inşallah 🌺 ben yıllar öncesi de ona gitmek istedim nasip olmadı bu sene nasip oldu oda ilk deneme de tuttu darısı sizlere olsun inşallah 🌺 🌺 🌺
ALLAH EN DOGRU ZAMANDA NASIP ETMIS DEMEK ZAMANI BU ZAMANMIS AMİNN❤️❤️❤️

İnşallah senin içinde en güzeli olur ilk deneme de başarı elde edersin bana çok iyi gelmişti doktor ilgisi olsun alakası olsun yaklasımı olsun. Çapa sonrası orası bana mükemmel geldi iyiki dedim
ay insallah insallah. zaten hastanede söyledim boyle iken boyle kadinlar kulubunde bir bayani okudum da geldim diye :)) simdi hamileymis dedim :)) çarşamba günü gidip capadan evragimi aldim asilama yapildigina dair. evraklari toparliyorum simdi. insallah hayirlisiyla bende senin gibi iyiki derimm 😍 sana da coraspin, imom omega ve d vitamini verdi degil mi? folik asit demedi. ekstra icsem mi folik asit bilemedim. evde var bitmek üzere ama dedim. bitti ama yeniden vermedi.

ay insallah insallah. zaten hastanede söyledim boyle iken boyle kadinlar kulubunde bir bayani okudum da geldim diye :)) simdi hamileymis dedim :)) çarşamba günü gidip capadan evragimi aldim asilama yapildigina dair. evraklari toparliyorum simdi. insallah hayirlisiyla bende senin gibi iyiki derimm 😍 sana da coraspin, imom omega ve d vitamini verdi degil mi? folik asit demedi. ekstra icsem mi folik asit bilemedim. evde var bitmek üzere ama dedim. bitti ama yeniden vermedi.
Yok bana da sadece bu 3 ilaçtan verdi. Mesela çapa da benden 6 yumurta toplandı bu hastanede 13 tane ve 3 yumurta elde edildi folik asit çok az kullandım

Selam, iyiki sizi görmüşüm de cesaret alıp Murat hocaya gitmişim :)) tedavilere çok güzel başladık. Cumartesi günü yumurta toplama yapılacak, rahim içini biraz zayıf gördüğü için hoca bir sonraki ay transfer edebilirmiş. şimdilik herşey güzel ilerliyor. çok güler yüzlü hoca, çalışanlar da öyle. insallah sonucumuzu da sizinki gibi güzel aliriz :))
Iron Butterfly Iron Butterfly

Selam, iyiki sizi görmüşüm de cesaret alıp Murat hocaya gitmişim :)) tedavilere çok güzel başladık. Cumartesi günü yumurta toplama yapılacak, rahim içini biraz zayıf gördüğü için hoca bir sonraki ay transfer edebilirmiş. şimdilik herşey güzel ilerliyor. çok güler yüzlü hoca, çalışanlar da öyle. insallah sonucumuzu da sizinki gibi güzel aliriz :))
Iron Butterfly Iron Butterfly
Yaaaa ne mutlu bir haber bu böyle. Umarım daha güzel haberlerizi almak nasip olur çok çok amin 🤗🤗🤗🤗

Merhabalar bende murat hocaya gitmeyi düşünüyorum birdahaki ay ama rapor için neler gerekiyor acaba bilgi verir misiniz rica etsem

Merhabalar bende murat hocaya gitmeyi düşünüyorum birdahaki ay ama rapor için neler gerekiyor acaba bilgi verir misiniz rica etsem
Merhaba, öncelikle 2 kez başarisiz aşılama geçmişinizin olması lazım. Diger adimlari tamamladiniz mi acaba? Rapor için gereken evraklar kolay. genelde internet çıktısı ve fotokopi. bir de vesikalık resim.

*23 yaşi doldurmuş olmak, 40 yaşından gün almamak
*eşinin ya da senin en az 5 yil sigortalı olmak, 900 gün prim ödenmesi
*devlet hastanesinde 2 tane başarısız aşılama olmasi isteniyor.
evraklar ise:
*evlilik cüzdanı fotokopisi
*nüfus kayit örneği (e-devlet)
*kimlik fotokopisi
*her iki eşe ait 3 resim
*2 aşılama evragi
*sgk detayli hizmet dökümü

Merhaba, öncelikle 2 kez başarisiz aşılama geçmişinizin olması lazım. Diger adimlari tamamladiniz mi acaba? Rapor için gereken evraklar kolay. genelde internet çıktısı ve fotokopi. bir de vesikalık resim.
3 aşılamam var ikisi iğneli ama devlette değil özel muayenehane de yaptırdım. Emin değilim ama dokotrumun sgk anlaşması yok sanırım zaten özel muayenehanelerde olmaz diye düşünüyorum o zaman geçersiz mi oluyor rapor için

*23 yaşi doldurmuş olmak, 40 yaşından gün almamak
*eşinin ya da senin en az 5 yil sigortalı olmak, 900 gün prim ödenmesi
*devlet hastanesinde 2 tane başarısız aşılama olmasi isteniyor.
evraklar ise:
*evlilik cüzdanı fotokopisi
*nüfus kayit örneği (e-devlet)
*kimlik fotokopisi
*her iki eşe ait 3 resim
*2 aşılama evragi
*sgk detayli hizmet dökümü
Bunların hepsi tamam aşılama konusu hariç

Selam kızlar artık o kadar çok konu açtım ki yoruldum... 🥺🥺🥺
Yine yeniden bir sürece başlayacağım ve kafam çok dağınık bazen uzun uzun yazmak istiyorum buraya çünkü çevremdeki insanlar buradaki kadar anlamıyor hatta kimileri hiç anlamıyor anlamamakta da direniyor sanki çok yıpratıcı süreçler geçirdim hala da geçiriyorum ama yine de hamd olsun halimize 5 aşılama geçmişim 2 tüp bebek denemem var geçmişte ve hepsi negatif sonuçlandı şimdi özele geçiş yapmak istiyorum fiyatlardan bir haber olarak ve esasta Dr önceliği olarak sizlerden bilgi almak istiyorum ilk 2 negatif denemem devlette ;

Dr. Burçin Karamustafaoğlu Balcı (İst üniversitesi çapa tıp fakültesi) oldu.

Geçenlerden Özel Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde Dr. Murat Keskin'le
görüşmeye gittim elimde evraklarla baktı firak tüp bebek yapalım size yapılması gereken herşey yapılmış dedi fiyat bilgisi verdi şöyle böyle başka bir yorum yapmadı istersen hemen başlarız demekle yetindi sadece (kötü bir Dr değil ilgili idi) devletteki sürecimi anlsttim ilaçlar işlemler süreçler vs transfer yapılan yumoşlar 2.ci gün dedim güldü dalga geçer gibi ama sanki birşey eksik gibi hissettim ben o esna da...

Daha sonra Bağcılar Medipol mega üniversitesi Hastanesi'nde Dr Sevinç Özmen ile görüştüm çok ilgili geldi baya sorular sordu rahim filmi 5 yılı geçti diyerek yeni rahim filmi istedi bu zaman kadar ne gebelik ne düşük hiç birşey yaşamamışsın çok anormal dedi ve yeniden rahim filmi istedi eşim ve benden genetik testi istedi ayrıyeten eşimden benden yeniden kan tahlilleri istedi hepsi hazır görüşmek için genetikten sonuç bekliyoruz sadece... Devletteki süreci bu hocaya da anlattım oda Dr Murat Keskin gibi güldü madem 2.ci gün ikisinide keske transfer etselermiş böyle olmazdı falan dedi geçti...

İlk defa bu kadar uzun bir yazı yazdım...
Çünkü gerçekten çok yoruldum ruhen bedenen zihnen ve maddiyeten....
Bu anlattığım 2 Dr. Murat Keskin ve Dr Sevinç Özmen burda dursun....
Sizlerden başka Dr olarak
Dr Adet Kamar ve
Dr Mehmet Reşit Asoğlu Nani değer (MRA)

Ben bu iki Dr'la da görüşmek istiyorum açıkçası ne kadar Dr o kadar da kafam çok karışacak diye korkuyorum bana yardımcı olur musunuz fikir olarak düşünce olarak görüş ilgi alaka bilgili olarak lütfen....!!!

HAKKINIZI HELAL EDİN BENİM İÇİN CEVAPLARINIZ GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ ☺️☺️☺️☺️☺️
Kaç yaşındasiniz ve belirli bir sorun tespit edildi mi. Ne kadar çok Dr ile görüşüseniz o kadar kafanız karışabilir bence de. Tedavi şekilleri ilaçlar aşağı yukarı aynı veriliyor. İlgili Dr bulmak çok zor çünkü sanki herkes tedavi ile çocuk sahibi oluyor gibi bir döneme girdik hepimizin çevresinde ben de dahil tüp bebek tedavisi gören insanlar var. Beslenme düzeni, stres, herşey süreci etkiliyor. Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla bir evlat nasip etsin.🌸

3 aşılamam var ikisi iğneli ama devlette değil özel muayenehane de yaptırdım. Emin değilim ama dokotrumun sgk anlaşması yok sanırım zaten özel muayenehanelerde olmaz diye düşünüyorum o zaman geçersiz mi oluyor rapor için
ya o kadarını bilmiyorum ben :KK43: özelde yaptırdığın sayılır mı sormak lazım. ama zaten doktorunun SGK anlaşması yoksa eger onda tup bebek yaptiracaksan yüksek ücretten tedavin olur. (sgk bir kısmını karşılıyor devlet desteğinde. mesela toplamda 15 kutu iğneye 7bin tl verdim) eger gop tüp bebek düşünüyorsan hastaneyi ara sor canım, anlat böyle böyle özelde aşılama oldu devlet desteğinden faydalanabiliyor muyum diye bilgi edin. simdi ne dersem yanlış olur

ya o kadarını bilmiyorum ben :KK43: özelde yaptırdığın sayılır mı sormak lazım. ama zaten doktorunun SGK anlaşması yoksa eger onda tup bebek yaptiracaksan yüksek ücretten tedavin olur. (sgk bir kısmını karşılıyor devlet desteğinde. mesela toplamda 15 kutu iğneye 7bin tl verdim) eger gop tüp bebek düşünüyorsan hastaneyi ara sor canım, anlat böyle böyle özelde aşılama oldu devlet desteğinden faydalanabiliyor muyum diye bilgi edin. simdi ne dersem yanlış olur
Teşekkür ederim. Araştırdığım kadarıyla geçersiz sayılıyormuş klinikteki doktorun verdiği belge sgk onaylı olmadığı için. Neyse artık 3 e5 e bakmayacağız olsun da yeterki napalım

X