Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdaki herkes ist da oturuyor sanırım. sen burdaki topikleri bi araştır istersen..
ben ist. da oturmuyom o yüzden biraz sıkıntılı benim için
arkadaşlar ilk görüşmede tüp bebek için ne gibi tetkikler istiyorlar
canım rahım fılmı sperm testı hormon testı kan tahlıllerı ne kadar cok seyı arastırırlarsa okadar ıyı cok arastırmayan yerlere gıtme ben sımdı ıst tup bebekle gorustum genetık testı bıle ıstedıler cok dıkkatlı ol ben ıkı defa denedım ıkısıde tutmadı doktorumun ılgısızlıgınden dıkkat et canım agzın yanmasın ist tup bebek merkezınde aret beye gıt
ama şehir dışından gideceğim için ben direk tedaviye başlamak istiyorum bu tetkikler benim çok zamanımı alır ve çalışıyorum o kadar izin alamam
canım once ara sıze gelmek ıstıyorum hangı testlerı yaptırayım calısıyorum cok ızın alamam de onlar sana yaptıracagın testlerın ısımlerını verıyorlar bende burada yaptırıp gıdecegım kabul edıyorlar dısarıdan gelen testlerı
öyle mi çok iyi o zaman dün tüpbebek istanbul diye bi merkezle görüştüm onlar rahim filmine gerek yok direk gelin tedaviye başlarız dediler
bende son anda aret beyden dönup memorial e gittim. kötu bişey duyduğumdan değil tabi. tamamen kısmet :) kendi doktorum yumurta koyma işlemi hakkında bana bilgi vermişti. ana rahmi bir taneyi zaten zor besleyip buyutuyor iki tanesi riskli olur, embriyoların birinci kalite ise hiç yoktan vucudu yormayalım bi tane koyarız, ama ikinci kaliteyse zaten iki tane koyucaz demişti.
bende ona bırakmıştım. çok şukur embriyoların gelişimi ii oldu benım. bi tane koydular. şimdi gun sayıyorum. haftaya çrşmb belli olacak inş. hepimizin hakkında hayırlısı :)
canım aramııza hosgeldın ınsallah bebısını kucagına alırsın ben bu detavı surecıne tatlı telas dıyorum ınsallah bebek tadını hepımız tadarız
ama şehir dışından gideceğim için ben direk tedaviye başlamak istiyorum bu tetkikler benim çok zamanımı alır ve çalışıyorum o kadar izin alamam
mrb canım ,inşallah sonucun hayırlı olur ve sonunda bebişine kavuşursun. doktorun güzel bir açıklama yapmış, sanırım 1. kaliteyse gerçekten vücudu yormamak gerekiyor ama bizler işte sanki 2 tane olursa daha iyi olur düşüncesinde oluyoruz:) bende memorial düşünüyordum hep, ama çalıştığım için bir arkadaş bana aret beyi tavsiye etti , kendisi akşam saatlerinde de hasta kabul ediyor, ona başladım bende, ilk aşılamam tutmadı ama çok şükür memnunum kendisinden, öncelikle rahat bir doktor, ve espri yaparak moral veriyor hep:) 2. aşılamamda onda olacak inşallah. o da olmazsa tüp bebek için hayırlısı bakalım.
teşekkürler canım, hoşbulduk:) amin inşallah hepizin çabaları sonuç verir, ve bizde sonunda mutlu oluruz canım.
taksım meydandamı kı canım ıst tup bebek merkezı
akşam randevularında haklsın. saat 6dan sonra kimseyi bulamıyosun maşallah memorialde. acile gittiğimde nöbetçi kadın doğumcu muayene etti beni ama sonrasında gece 12 de doktorum nur hanımı arayıp yanımda bilgi verdi. öyle de bi sistemleri var işte. inş tüm kalbimle diliyorum rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin, hayırlı olanıda kucağına bir bebek verilmesi olsun inş :):):)
listemıze senıde ekleyelım ıstermısın
isterim cnm neden olmasın:) ama ben aşılama serüveninin içindeyim henüz. aret bey doktorum, istanbul tüp bebek merkezi. bugün randevu sonunda bakalım 2. aşılamaya ya start vereceğiz ya da 1 ay beklemeye geçeceğim.
yok canım beylikdüzündeymiş bunun adı tüpbebek istanbul