gunaydın canım hosgeldın
hoşbulduk canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın canım hosgeldın
hoşbulduk canım nasılsın
iyi akşamlar kimse yok gibi
gunaydın kızlar bende yeniyim aranızda...bende dün itibariyle tedaviye başladık doktorumla...inş.iyi haberlerle hepimiz birbirimize seviniriz hayırlı evlatlarla doldursun rabbim kucaklarımızı..aminnn
dun hayırlısıyla tarnsferimi yaptırdım, şimdi hayırlı haberler bekliyorum ...
hadi hayırlısı olsun ins.
hayırlısı olsun inş da şimdiden dertler başladı. acile kaldırdılar beni. şiddetli karın ağrısı yuzunden(((( hala ağrıyo..
aaaa niye öyle oldu ki çok geçmiş olsun
orta derece ohsss, az miktarda enfeksiyon ve kum döküyürmuşum...
çok geçmiş olsun hangi merkezde tüp bebek yapmıştın?
gunaydın kızlar bende yeniyim aranızda...bende dün itibariyle tedaviye başladık doktorumla...inş.iyi haberlerle hepimiz birbirimize seviniriz hayırlı evlatlarla doldursun rabbim kucaklarımızı..aminnn
dun hayırlısıyla tarnsferimi yaptırdım, şimdi hayırlı haberler bekliyorum ...
hayırlısı olsun inş da şimdiden dertler başladı. acile kaldırdılar beni. şiddetli karın ağrısı yuzunden(((( hala ağrıyo..
Arkadaşlar herkese selam.Ben de bugün 2010 'da ilk kez denediğim (ancak doktor hatası ile başarısız olan , ancak şua anda o doktor artık neyse ki yok)Bahçeci Fulya'da tEMMUZUN BAŞINDA İKİNCİ KEZ tüp bebek denemesine başlayacağız.Birtakım testler istendi,ilaçlara başladık.onları yaptırıp,adetin 2.günü 2.kez başlayacağım.Allahım ne olur doktorum ERBİL YAĞMUR'un ve benim yardımcım olsun , şu anda ezan okunuyor , ikinci tüp bebekte tutsun bebek/bebeklerimi kucağıma alayım.AMİN...
çok geçmiş olsun hangi merkezde tüp bebek yapmıştın?