valla ben ilkini 4500 tl ye yaptırdım ilaçlar hariç ikincisi donmus yumurtalar oldugu için 2250 ilaçlar hariç
ufff ben tüp bebeğe kalırsam benim bebek işi yatar ya. ssk lı fiyatlar mı böle. devlet karşılamıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben ilkini 4500 tl ye yaptırdım ilaçlar hariç ikincisi donmus yumurtalar oldugu için 2250 ilaçlar hariç
merhaba arkadaşlar. ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş gelmiyor. denizlide erpa da yaptırdım ilk tüp bebeği olmadı. şimdi memoriale gittim öncelikle tüp bebeğin neden olmadığını
araştırmak istediler ki bu çok hoşuma gitti.kendi doktorum böyle bir şey dememişti. cevapsız sorularım vardı. tedavi başında 3 yumurta varken 2 si kendi kendine yok olmuştu.kromozom
ve amh testleri istediler çok ilgilendiler profesör semra hanımı tavsiye ederim. tedavimiz temmuz sonuna kaldı eğer testlerim normal çıkarsa.
ufff ben tüp bebeğe kalırsam benim bebek işi yatar ya. ssk lı fiyatlar mı böle. devlet karşılamıyor mu?
devlette karsılıyor canım ama bazı sartları oluyor uc defa asılama yaptırmıs ve tutmamıs olması falan fılan hayırlısı be canım sen takma kafana bakarsın tüpe gerek kalmadan kendisi gelir bebiş herseyin hayırlısı
hosgeldın canım senıde lısteye ekleyelımmı tedavı surecını bızımle paylasmak ıstermısın biz senınle aynıyız yanı uc yıldır bebek ıcın ugrasıyoruz amma ben ınanıyorum bebısler dogru vaktı beklıyorlar hayırlı bı zamanda hemencecık geleceklerrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canım. listeye beni de eklersen sevinirim tabiki. ama şuan değil temmuz sonu başlayacak tedavim. adet günüm de 2 temmuz. 2 temmuzda testleri yaptırıp sonra tüp bebek
deneyeceğiz.
kızlar merhaba, dün gittim doktora. adetimin 9. günüydü, doktor dedi ooo ne güzel bir ay iğne kullan 3 ay yumurta oluşsun falan, bende dedim bir de döllenseler...4 tane yumurta saydı sanırım en küçüğü 16 en büyüğü 17mm. idi, perşembe sabahtan çağırdı bu sefer, büyümüşlerse kan tahlilinde kalitelerine bakacak, eğer sonuç iyi çıkarsa sonraki günler 2.aşılamam olacak, dedim iğne vermeyecek misiniz , yok hayır dedi. bakalım büyümeye devam etmişlerse aşılamam olur.bende gelişmeler böyle arkadaşlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bugün test yaptıracak olanımız var sanırım. inşallah güzel haberlerle gelir.
hayırlı olsun arkadaşım. çok sevindim senin adına.4 yumurta güzel inşallah yumuoşlar bu kez döllenir ve hamiş kervanına katılırsın.
teşekkürler canım. bakalım hayırlısı artık. aşılama olursa bu sefer sonu güzel olur inşallah.
inşallah canım inşallah. hatta inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz da kendiliğinden hamile kalıverirsin. ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebek?
kızlar merhaba, dün gittim doktora. adetimin 9. günüydü, doktor dedi ooo ne güzel bir ay iğne kullan 3 ay yumurta oluşsun falan, bende dedim bir de döllenseler...4 tane yumurta saydı sanırım en küçüğü 16 en büyüğü 17mm. idi, perşembe sabahtan çağırdı bu sefer, büyümüşlerse kan tahlilinde kalitelerine bakacak, eğer sonuç iyi çıkarsa sonraki günler 2.aşılamam olacak, dedim iğne vermeyecek misiniz , yok hayır dedi. bakalım büyümeye devam etmişlerse aşılamam olur.bende gelişmeler böyle arkadaşlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bugün test yaptıracak olanımız var sanırım. inşallah güzel haberlerle gelir.
amin inşallah cnm.
nerdeyse 3 yıılık evliyim ama eşimle farklı şehirlerdeydik, son 1,5 yıldır düzenli bir ilişkimiz var. 10 ay öncede varikosel ameliyatı oldu eşim. sıkıntımız morfoloji sizde durum neydi cnm?
ayyy canım bizimde aynı ama takma kafana akrabamız amelıyat oldugu halde esı kendılıgınden hamıle kaldı
amin inşallah cnm.
nerdeyse 3 yıılık evliyim ama eşimle farklı şehirlerdeydik, son 1,5 yıldır düzenli bir ilişkimiz var. 10 ay öncede varikosel ameliyatı oldu eşim. sıkıntımız morfoloji sizde durum neydi cnm?
canım benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 2 sene önce. biz de de morfoloji düşük çıktı. keçi boynuzu kürü yaptım. az buçuk sonuç aldık. sen de dene derim.ben de de rezerv ile ilgili
sorun olabilir dendi. test yaptırcam. ama kızlar siz siz olun klomen gibi yumurta kaliteleştirici ilaçları mutlaka doktor takibiyle yaptırın. benim doktor bunu yapmadı ve çok sorun yaşadım.
evet var böyle olanlar ama ben o şanslılardan olamadım maalesef. zaten ameliyattan sonra 1 yıl diyorlar. ben beklemek istemediğimden başladık tedaviye.
yumurtaların durumu iyi olursa aşılama yapacak cnm doktor, olmadı bir sonraki ay bakalım.
canım sen 2 kere tüp denemiştin değil mi? benim bu aşılama olur ve tutmazsa artık tüp deneyeceğiz ama çekiniyorum ayni yumurta toplama olayından, ne kadar sürüyor aşağı yukarı?
sizde de mi morfoloji problem cnm, allah yardımıcımız olsun.
canım yumurta toplamadan korkma hıc 15 dakıkalık bı ıslem zaten narkozla oluyor ben hiç birşey anlamadım korkulacak bişey yok canım inşallah tüp bebege gerek kalmaz sen kendını rahat ttu asılama tutar ben ınanıyorum
ayyyy canım hadı bakalım hayırlısı bence ılk hamiş sen olacaksınnnnnn ayyyyyy cok heyecanlı ama sen sakın heyecan yapma biz senin yerine yaparızzzzz
heyooooooooo