Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

canım ben 28 yasındayım sen kac yasındasın

ben begenmedim bahceciyi ilgi önem yok diye düşünüyorum üçüncü denememi istanbul tüp bebekte yaptırdık ve suan memnunum

sonucunu aldınmı pekı?? ben 39 yasındayım 3 ay once zeynepkamılde yaptırdım 1 yumurta olustu tek embrıyon o da tutmadı bende sorun cok normal bır gebelıkten sonra kuretaj olddum tuplerım kapandı mıon olustu suanda tuplerım yok yumurtam bır tane o da yarım suanda 3 folıkul gorunuyor yarın bellı olucak yazarım sıze suanda ıyı gıdıyor dedı dr bakalım allah herkeze cocuk nasıp etsın...tedavınız ne asamada??

sonucunu aldınmı pekı?? ben 39 yasındayım 3 ay once zeynepkamılde yaptırdım 1 yumurta olustu tek embrıyon o da tutmadı bende sorun cok normal bır gebelıkten sonra kuretaj olddum tuplerım kapandı mıon olustu suanda tuplerım yok yumurtam bır tane o da yarım suanda 3 folıkul gorunuyor yarın bellı olucak yazarım sıze suanda ıyı gıdıyor dedı dr bakalım allah herkeze cocuk nasıp etsın...tedavınız ne asamada??

canım allah kolaylık versin benim üçüncüde tuttu ama gelişemedi düştü iki yumurta toplamamdada onaltı yumurtam olmustu suan bekliyorum vücudum biraz dinlensin dört ay oldu zaten en son yaptıralı

Merhaba arkadaşlar bende Bahçeci Fulyada tedavi gördüm ve şuanda hamileyim Allah onlardan razı olsun ben çok memnun kaldım. Rabbim herkese nasip etsin inş.

Merhaba arkadaşlar bende Bahçeci Fulyada tedavi gördüm ve şuanda hamileyim Allah onlardan razı olsun ben çok memnun kaldım. Rabbim herkese nasip etsin inş.

doktorun kimdi canım ben iki kere denedim orda burcak hanımda hiç memnun kalmadım degıstırdım

doktorun kimdi canım ben iki kere denedim orda burcak hanımda hiç memnun kalmadım degıstırdım

benim doktorum Güvenç Bey canım. Ben merkezden ve doktordan çok çok memnunum. bahçeci kliniği bu işi gerçekten biliyor ve laboratuvarları çok çok gelişmiş bu işin mutfağı çok önemli biliyosun. Bu arada sen kaç yaşındaydın canım ve kaçıncı denemendi ??

benim doktorum Güvenç Bey canım. Ben merkezden ve doktordan çok çok memnunum. bahçeci kliniği bu işi gerçekten biliyor ve laboratuvarları çok çok gelişmiş bu işin mutfağı çok önemli biliyosun. Bu arada sen kaç yaşındaydın canım ve kaçıncı denemendi ??

merhaba canım peki transfer sonrası neler yaptın nasıl beslendın yazarmısın bnmde onumuzdekı gunlerde 2 denemem olcak ılac asamasındayım :(

meraba kızlar öncelikle Allah bu konuda herkese sabır ve başarılı tedaviler nasip etsin ben 2012 mayıs ayında samsun omüde tüp bebek yaptırdım şimdi kucağımda bebişlerim 2.5 aylıklar omüde idris koçak var sonuna kadar desteğini esirgemedi sağolsun burda tedavi görek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

merhaba canım peki transfer sonrası neler yaptın nasıl beslendın yazarmısın bnmde onumuzdekı gunlerde 2 denemem olcak ılac asamasındayım :(

benim doktorum protein agırlıklı beslen demişti gazlı içecekler içme kabız yapacak seylerden uzak dur

merhaba bende nisan başında 2.denememi yaptım bahçeci umut tüp bebekte koşuyolunda ama tutmadı doktorum ulun beydi ben 3.denememide orada yaptırmayı düşünüyorum.kuru kayısı kuru incir yemedi tavsiye ederim. özellikle konposto iç ve bol bol su iç inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba bende nisan başında 2.denememi yaptım bahçeci umut tüp bebekte koşuyolunda ama tutmadı doktorum ulun beydi ben 3.denememide orada yaptırmayı düşünüyorum.kuru kayısı kuru incir yemedi tavsiye ederim. özellikle konposto iç ve bol bol su iç inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel haberlerini bekliyoruz.
bende ılk ıkısını bahcecıde denedım ama ordan vazgectım artık ıst tup bebek aret kamara gidiyorm

Merhaba,
Bende oraya gitmeyi düşünüyorum.Fikir ve görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen? Tşk,

slm canım aret kamar ıyı bı doktor ılgılı ben cok memnunum ama herzaman dıyorum bana ıyı gelen belkı sana ıyı gelmez ılk ıntıba cok onemlı sen bı doktordan randevu al gıt sen konus emınım sanada ıyı gelecektır

merhaba bayanlar ben 10 yıllık evliyim ve Bahçeci ekibi sayesinde Arasıma kavuştum yakışıklı oğluma :)) öylesine güzel bi mutlulukki sadece yaşamak gerek. Sizlerde en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. bu yoldaki herkesi çok çok iyi anlıyorum.. doğru adreste olmak çok önemli. Ben sizlere Bahçeci Fulyayı tavsiye ederim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah...

ankara gata... benim ki başarısız oldu ama hastanede tanıştığım arkadaşlarım şuan hamile.. dr. seyit temel ceyhan gerçekten çok ilgili ve başarılı mart ayında yine gideceğiz inşallah bu sefer olur :50:

mrb arkadaşlar bn brüksel tüp bebek merkezinde oldum tedavimi çok şükür şuan haftalık hamileyim doktorumu şiddetle tavsiye ederm yücel karaman ekibi ve kendisi çok sağlam ilk denememde tuttu ve tane dondurulmuş embriyom var .. rabbm hamile olanlara salıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin gebe kalamayanlarada tez zamanda evlat sahibi eylesin inşallah .. rabbm kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin ..

Back