merhaba kızlar hepinize günaydın. tedaviye başlayanların, başlayacak olanların, ve trasndeferi yapılanların şans yanlarında hiç eksik olmasın, Allah'ım yanınızda olsun.
Ben henüz tüp bebek tedavisinde değilim ama takibim hiç bitmedi. Ayın 7.sinde adetimin 10.günü ilk aşılamam yapıldı. Ve aşılamadan 11 gün sonra adet oldum, aşılamamda adetimde erken oldu:) Dün 3.günüydü adetimin doktorum iğneler etkisini devam ettirmiş 16-17 hatta 26lık yumurtalar vardı. bu küçüklerin gelişimlerine salı günü tekrardan bakılıp 2.aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilecek, eğer ki yola devam denirse birkaç gün iğne ve aşılama yapılacak, bu sefer 13-14 .güne denk gelir sanırım eğer olursa. Bu arada tedavi gördüğüm yer istanbul tüp bebek merkezi, doktorum aret bey. kendisi hep moral veriyor. Hatta dün bakarken sen de yumurta eşinde sperm var, seni çocuksuz bırakmam, olacak elbet dedi,tabi allah bilir ama moral buldum sonuçta:) arkadaşlar peki sizde ki sorun nedir,eşinizin spermleri mi yumurtlama problemi mi, bazı merkezler sperm sorunu olanlarda daha olumlu sonuç alırken bazıları yumurtada sorun varsa daha başarılı diye duymuştum. Eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. sayı çok şükür iyi ama morfoloji düşük. onu da doktorlar önemsemiyor nedense, bir tane bile yeter diyorlar. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar.