Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

canım bende ılk denememede coraspın kullandım ve benım kanım cok sulu oldugu ıcın asprın kullanamıyorum doktorumada soyledım bısey olmaz dedı ve coraspın verdı transfere gıtmeden oncekı gece sımsıyah yaptım tuvalatımı doktor bısey olmaz vıtamın boyamıstır dedı.sonrakı gun klınıge gıttık rengın cok beyaz bı kan testı yapalım dedı tam transfer ıcın hazırlandım beklıyordum kı sımsıyah bı kustum mıde kanaması trasferım ertelendı ve kanım 5.5 a dusmus apar topar baska bı hasteneye kaldırıldım kan verdıler sonrakı ayda sankı kanamam olmamıs gıbı transferımı yaptı doktor daha vucudum kendını toplamadan tabıkı tutmadı

nerde yaptırmıştın sen?

Hadi bakalim ins olur sevval sen ve ben ramazandan sonra basliyoruz ne guzel ya yanimda birileri olucak beraber ilerlicez :)

hepımızın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapmayın canlarım stres bas dusmanı bebegın tutunmasının...hele transferden sonra gunler gecmek bılmıyor oyalanmak ıcın bıseyleer bulmak lazım

hepımızın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapmayın canlarım stres bas dusmanı bebegın tutunmasının...hele transferden sonra gunler gecmek bılmıyor oyalanmak ıcın bıseyleer bulmak lazım

Evet cnm haklisin ama ister istemez korku oluyo allah buyuktur hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :)

Gunaydin cnm yok calismiyorum kocisimi ise yolladim :) oyle bakiyim dedim sanki burda olunca daha bir rahat oluyorum neden bilmiyorum :) sen neler yapiyosun calisiyomusun

yok canım bende calısmıyorum bende kocamı ıse yollamak ıcın erken kalktım

gercı aksam hıc uyumadım dese yerı var berbat bı geceydı güyaaa evlilik yıldönümümüzdü

Back