- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
ooo neler geçmiş başından öyle çok geçmiş olsun nerde olmuştu bunlar
bahcecı fulya tup bebek merkezınde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo neler geçmiş başından öyle çok geçmiş olsun nerde olmuştu bunlar
iyiyim çok şükür sizler nasılsınız
Hos geldin cnm nasilsin sen ne asamadasin
ben suan dinlenmeye çekildim =) ramazandan sonra tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz
Hadi bakalim ins olur sevval sen ve ben ramazandan sonra basliyoruz ne guzel ya yanimda birileri olucak beraber ilerlicez :)[/QUOT
hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun
Hadi bakalim ins olur sevval sen ve ben ramazandan sonra basliyoruz ne guzel ya yanimda birileri olucak beraber ilerlicez :)[/QUOT
hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun
Fulya jinemed de devam edicem ins 2 senedir burda devam ediyorum 1 asilama 1 tup denedik bakalim
Fulya jinemed de devam edicem ins 2 senedir burda devam ediyorum 1 asilama 1 tup denedik bakalim
hııı anladım canım nasıl memnun musun ordan
hııı anladım canım nasıl memnun musun ordan
Hemde cokkkk cnm doktorum cok ilgilendi benimle hep yanimdaydi sonucu ogrendigimde yikilmistim teselli etti saolsun hep yanimdaydi calisanlarda oyle transfere kadar on kere aramistirim nasil olcak ne olcak diye hic bikmadan usanmadan cevap verdi saolsun
Hemde cokkkk cnm doktorum cok ilgilendi benimle hep yanimdaydi sonucu ogrendigimde yikilmistim teselli etti saolsun hep yanimdaydi calisanlarda oyle transfere kadar on kere aramistirim nasil olcak ne olcak diye hic bikmadan usanmadan cevap verdi saolsun
peki maliyeti ne kadar
canım bende ılk denememede coraspın kullandım ve benım kanım cok sulu oldugu ıcın asprın kullanamıyorum doktorumada soyledım bısey olmaz dedı ve coraspın verdı transfere gıtmeden oncekı gece sımsıyah yaptım tuvalatımı doktor bısey olmaz vıtamın boyamıstır dedı.sonrakı gun klınıge gıttık rengın cok beyaz bı kan testı yapalım dedı tam transfer ıcın hazırlandım beklıyordum kı sımsıyah bı kustum mıde kanaması trasferım ertelendı ve kanım 5.5 a dusmus apar topar baska bı hasteneye kaldırıldım kan verdıler sonrakı ayda sankı kanamam olmamıs gıbı transferımı yaptı doktor daha vucudum kendını toplamadan tabıkı tutmadı
peki maliyeti ne kadar
Valla cnm sadece ilaclari biliyorum 1000 tuttu ama hastaneyi bilmiyorum esim soylemedi hala soylemiyo bosver sen dunme ben hallettim dedi
Hadi bakalim ins olur sevval sen ve ben ramazandan sonra basliyoruz ne guzel ya yanimda birileri olucak beraber ilerlicez :)
hepımızın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapmayın canlarım stres bas dusmanı bebegın tutunmasının...hele transferden sonra gunler gecmek bılmıyor oyalanmak ıcın bıseyleer bulmak lazım
Evet cnm haklisin ama ister istemez korku oluyo allah buyuktur hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :)
dogru canım
gunaydın nasılsın neler yapıosun calısıomusun sen cok erkencısın:)
Gunaydin cnm yok calismiyorum kocisimi ise yolladim :) oyle bakiyim dedim sanki burda olunca daha bir rahat oluyorum neden bilmiyorum :) sen neler yapiyosun calisiyomusun
yok canım bende calısmıyorum bende kocamı ıse yollamak ıcın erken kalktım
gercı aksam hıc uyumadım dese yerı var berbat bı geceydı güyaaa evlilik yıldönümümüzdü
Aaaaa niye ki uzuldum cnm ya en ozel gun senin icin
günaydın arkadaşlar