Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dogru benım doktorumda tutunma kanaması olabılır korkma demıstı
...............çok............. ((((((
sen içini ferah tut canım.ümitsiz olma lütfen.
muhtemelen yarın muayeneye çağıracak..
doktorumla konuşup muayene olmadan içim rahat etmeyecek. hem kaç saat oldu aradım kanamam var dedim. tamam biz doktorunuza ileticez o sizi arayacak dedi. hani kimse aramadı.. biliyor musun kendimden çok kocama üzülüyorum. çunku o çok uzulecek ....
doktorum aradı şimdi. kesin ve kesin hamile diiiiiiilimmmmmmmmmmmmmmmmm.. herşey için sağolun arkadaşlar..
doktorum aradı şimdi. kesin ve kesin hamile diiiiiiilimmmmmmmmmmmmmmmmm.. herşey için sağolun arkadaşlar..
olsun canım boşver nasip şimdi değilmiş. dünyanın sonu mu bu? hem daha son şansın da değil ki. yaşadığın üzüntüyü anlıyorum ben de yaşadım onları. ama yıkılma sakın! olumlu
düşünmeye çalış. biizm de imtihanımız buymuş dünyada.
canımız saolsun tatlım hayırlısı boyleymıs demekkı bıdahakıne ıkız olur belkımmmmmmm kıssssssssssss
anammmmm iki iki gelirler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :))
ya Allah razı olsun kızlar yaaaaa, çok sağolun çok iyisiniz hepiniz. hakkınızı helal edin bana..
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :))
ya Allah razı olsun kızlar yaaaaa, çok sağolun çok iyisiniz hepiniz. hakkınızı helal edin bana..
slm. kızlar bu tüpler açık mı değil mi ona bakmak için yapılan testten oldunuz mu
canım sana rahim filmimi dediler ben cektırdım rahım fılmı kasımda sanırım
Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
nasıl bişi zor mu. senn sonuç nasıl çıktı