Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

sen içini ferah tut canım.ümitsiz olma lütfen.

doktorumla konuşup muayene olmadan içim rahat etmeyecek. hem kaç saat oldu aradım kanamam var dedim. tamam biz doktorunuza ileticez o sizi arayacak dedi. hani kimse aramadı.. biliyor musun kendimden çok kocama üzülüyorum. çunku o çok uzulecek ....

muhtemelen yarın muayeneye çağıracak..

konusmadınız demı daha doktorla bakalım ınsallah cagırırda gıdersın üzme daha belli olmadan kendini belki vardır biseyler umudunu kaybetme benım deger 0.16 cıkmıstı yınede belkı bısey vardır dıye doktorumu arayana kadar dımdık durdum

doktorumla konuşup muayene olmadan içim rahat etmeyecek. hem kaç saat oldu aradım kanamam var dedim. tamam biz doktorunuza ileticez o sizi arayacak dedi. hani kimse aramadı.. biliyor musun kendimden çok kocama üzülüyorum. çunku o çok uzulecek ....

sen dimdik dur ki kocanda üzülmesin cok zor bi süreç çiftleri cok yıpratıyor daha gencsınız olur

doktorum aradı şimdi. kesin ve kesin hamile diiiiiiilimmmmmmmmmmmmmmmmm.. herşey için sağolun arkadaşlar..

canımız saolsun tatlım hayırlısı boyleymıs demekkı bıdahakıne ıkız olur belkımmmmmmm kıssssssssssss

anammmmm iki iki gelirler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

doktorum aradı şimdi. kesin ve kesin hamile diiiiiiilimmmmmmmmmmmmmmmmm.. herşey için sağolun arkadaşlar..

olsun canım boşver nasip şimdi değilmiş. dünyanın sonu mu bu? hem daha son şansın da değil ki. yaşadığın üzüntüyü anlıyorum ben de yaşadım onları. ama yıkılma sakın! olumlu

düşünmeye çalış. biizm de imtihanımız buymuş dünyada.

olsun canım boşver nasip şimdi değilmiş. dünyanın sonu mu bu? hem daha son şansın da değil ki. yaşadığın üzüntüyü anlıyorum ben de yaşadım onları. ama yıkılma sakın! olumlu

düşünmeye çalış. biizm de imtihanımız buymuş dünyada.

anatolya dogru soyluyor canım ben ıkı kere yasadım senın bugun yasadgını ve ıkı kere de yıkılmak cok zor bız sana ne dersek dıyelım cok uzuldun bılıyorum en cokta esını dusunuyorsun ondada haklısın ama ıkınızınde bırbırıne moral vermesı lazım esın gelene kadar agla ona cok gösterme göz yaslarını dimdik dur bidahakine sakla bütün ümitlerini ben eminim biz böyle sınanıyoruz sakın isyan etme hayırlısı boyleymıs elbet bızede bebısler gelecek bizimkiler nazlı nazlı gelıyor :)

canımız saolsun tatlım hayırlısı boyleymıs demekkı bıdahakıne ıkız olur belkımmmmmmm kıssssssssssss

anammmmm iki iki gelirler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :))

ya Allah razı olsun kızlar yaaaaa, çok sağolun çok iyisiniz hepiniz. hakkınızı helal edin bana..

ya Allah razı olsun kızlar yaaaaa, çok sağolun çok iyisiniz hepiniz. hakkınızı helal edin bana..

helal olsun canım ne yaptıkkı bız sadece bizi anlayan birilerinin oldugunu bılmek bıle cok guzel

biz seni anlıyoruz ve azıcıkta olsa derdıne ortak oluyoruz

aynen canım. tabiki helal olsun. ne yaptık kki? bizi bizden başkası anlamıyor. nasrettin hoca misali. eşekten düşeni eşekten düşen anlıyor bir tek.

canım tekrardan geçmiş olsun. eğer ki sen üzüldüğünü gösterirsin eşin o zaman üzülür, bunda olmazsa sonrakine olur. allah sağlık versin sen ve eşine. sonra bebekte gelir inşallah.

slm. kızlar bu tüpler açık mı değil mi ona bakmak için yapılan testten oldunuz mu

Back