- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
geldim....................
hosgeldınnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim....................
geldim. rahim filmi için hasta olmayı bekliorum. olmadıkça umutlanıorum. kan testi yaptım negatifti. 0.70 di
selam nasılsınız ne var ne yok
ii canım sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür aynı devam ediyor
sen ne durumdaydın canım ya bayramımı beklıodun tedavı ıcın bugun kafam cok dalgın
evt ama hala hangi merkeze gideceğimize karar veremedik =(
arastırsana canım netten doktorlar hakkındakı yorumları fılan
canım kısmet sen kendıne dıkkat et belkı vardır bebıs bellımı olur
araştırıyoruz ama o kadar çok merkez var ki seçemiyoruz
inşallah ya. daha günüme var aslında. ama hasta olmadıkça umut kesilmior işte.
aslında merkez secerken cok dıkkatlı ol bahcecıye gıtme derım eger oda varsa dusuncende
canım biz senle patlak mısır gibi ikiz ikiz dogurcaz insallahhhhhhhh ne güzel olur ikisi beraber büyür giderrrrrrrrr
vallla bebegim takma kafana insanın üzerine bazen okadar cok sey geliyorki dayanamayacak noktaya geliyor insan cevrremdekiler sagolsun ben unuttum üzüntümü kendime yanıyorum antidepresan içmeye basladım bi tanede karetmiyor ikiye cıkartıcam böyle giderse boyle stres içinde bende cocuk filan tutmaz , tutarsada durmaz zaten
ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
evt ama hala hangi merkeze gideceğimize karar veremedik =(
ist tüp bebek merkezi diyorum bennnnnnnnnnnnnn. birinci hakkım memorialdeydi. mecbur ikiyide orda yaptırıcam. olurda ozaman da olmazsa doğğğğğru ist tüp bebek merkezine![]()
merhaba, ist. tüp bebekte hangi doktoru tavsiye edersın? çok fazla adı geçen bir merkez. benim hiç denemem yok. ilk olacak. henüz karar veremedim. ama yaz tatilini iyi değerlendirmem gerekiyor. bir an önce karar vermeliyim.
merhaba, ist. tüp bebekte hangi doktoru tavsiye edersın? çok fazla adı geçen bir merkez. benim hiç denemem yok. ilk olacak. henüz karar veremedim. ama yaz tatilini iyi değerlendirmem gerekiyor. bir an önce karar vermeliyim.