Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

canım bende herhangi bişey cıkmadı cok sukur zor degıl rahımı temızlıyorlar once guzelce sonrada tüplere ilaç veriyor tıkanıklık varmı dıye oyle fılmı cekıp verıyor okadar

hafıf bi sızlama olmustu bende okadar

nerde çekildin. anestezili mi yaptırdın

yok canım anestezıyle yaptırmadım fılm cektırmek ıcın anestezı almak dogru degıl bence ben almadım aneztezı istanbulda ecomar da cektirdim

canım bak benım bı tanıdıgımdada senın gıbı yumurta olusmuyordu bır kılo balın ıcıne 15 tane gunluk yumurta 15 tanede aktarlarda var günlük almıs bunları güzelce karıstırıp yemıs 40 gunde hamile kaldı

günlükleri ez güzelce denemek istersen

yok canım anestezıyle yaptırmadım fılm cektırmek ıcın anestezı almak dogru degıl bence ben almadım aneztezı istanbulda ecomar da cektirdim

iyi. iyki ist. da yaptırmışında bende senden tavsiye aldım sayende. :) neyse ne kadar fiyatı. birde ben normal muayene de de geriliyorum. öle olunca daha çok acır diyorlar. sen nasılsın. rahat bir insan mısın?

iyi. iyki ist. da yaptırmışında bende senden tavsiye aldım sayende. :) neyse ne kadar fiyatı. birde ben normal muayene de de geriliyorum. öle olunca daha çok acır diyorlar. sen nasılsın. rahat bir insan mısın?

bende radyomar ı tavsiye ederim. fiyatı 370. doktor yönlendirirse 300. ist daki en ii yerlerden biri. biraz ağrı yapıyor tabi. ama en önemlisi rahat olmak..

valla yalan olmasın ben arkadasım gonderdı tanıdıkmıs 160a cektırdım cok kasma kendını nekadar kasarsan okadar cok canın acıyor bende cok rahat olamıyordum ama artık farkettımkı rahat olunca bısey olmuyor aslında

canım benım nasıl oldun toparlandınmı biraz üzme sakın kendını cok

Allah razı olsun iyiyim çok şukur :) yalovaya gittim iki gunluğune biraz kafa dağıtmaya. arkadaş falan vardı gezdik biraz. kafayı dağıtayım dedim ama ben çok dağıttım herhalde :) acaip yorulmuşum hala dinleniyorum :)

Allah razı olsun iyiyim çok şukur :) yalovaya gittim iki gunluğune biraz kafa dağıtmaya. arkadaş falan vardı gezdik biraz. kafayı dağıtayım dedim ama ben çok dağıttım herhalde :) acaip yorulmuşum hala dinleniyorum :)

iyi olmus canım ben ılk ogrendıgımde kendımı eve kapatmıstım cok zor atlattım gez tozz daha gencız olur

iyi olmus canım ben ılk ogrendıgımde kendımı eve kapatmıstım cok zor atlattım gez tozz daha gencız olur

öyle bi durumdayım ki insanları ben teselli ediyorum artık :D sağolsunlar benden daha üzüldü herkes :) benim ikizlerim olacak o yuzden bu tutmadı diyorum. ikinciye iki yumurta koydurucam onlar tutacak diyorum, inş diyorlar :D zaten maşallah herkes " insallah ikizlerin olur" diye dua ediyo :D:D:D Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş :)

öyle bi durumdayım ki insanları ben teselli ediyorum artık :D sağolsunlar benden daha üzüldü herkes :) benim ikizlerim olacak o yuzden bu tutmadı diyorum. ikinciye iki yumurta koydurucam onlar tutacak diyorum, inş diyorlar :D zaten maşallah herkes " insallah ikizlerin olur" diye dua ediyo :D:D:D Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş :)

canım biz senle patlak mısır gibi ikiz ikiz dogurcaz insallahhhhhhhh ne güzel olur ikisi beraber büyür giderrrrrrrrr

vallla bebegim takma kafana insanın üzerine bazen okadar cok sey geliyorki dayanamayacak noktaya geliyor insan cevrremdekiler sagolsun ben unuttum üzüntümü kendime yanıyorum antidepresan içmeye basladım bi tanede karetmiyor ikiye cıkartıcam böyle giderse boyle stres içinde bende cocuk filan tutmaz , tutarsada durmaz zaten

ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun

geldim. rahim filmi için hasta olmayı bekliorum. olmadıkça umutlanıorum. kan testi yaptım negatifti. 0.70 di

Back