Tüp bebek yaptiranlar ! 5 gün boyunca embriyo gelişiminiz nasildi!???

Buarada embriyoskop diye bir teknoloji varmis bizde o kullanildi anne rahmine yakin i ortamda dis etkenlere hic maruz kalmadan 5 gün takip ediliyor embriyolar size bahsedildi mi boyle bisiden

Buarada embriyoskop diye bir teknoloji varmis bizde o kullanildi anne rahmine yakin i ortamda dis etkenlere hic maruz kalmadan 5 gün takip ediliyor embriyolar size bahsedildi mi boyle bisiden
ben duydum canım, hatta kamera ıle ızlnıyormus. koy cıkar yapıp yapılarını bozmamak ıcın

Hadi hayirli olsun siz nerede tedavi olacaksniz ve siZin sorun neydi
Aminnn inşallah canım.
Esimimde sperm azlığı ve hız sorunu vardı.
Benimde pıhtılaşma var sanırım oyke çıktı son testim.
Koç üniversitesi olcam inşallah

8 yumurtadan 3 embriyo olustuu 1 tanesi 5.gune ulasti ve suan o embriyo ile hamileyimiyi düşünün iyi olsun kizlarrr ❤
Yaaa bu yorumla bana o kadar umut oldunuz ki .. benim de sadece bir tane embriyom 5. güne ulaştı onu dondurdular bir dahaki ay transfer olacağım doktor kalitesi iyi değil dedi çok kafama takıyorum ama inşallah olacak bende oldu diye buraya yazacağım inşallah

Insallah canim benim yeterki icini ferah tut haberlerini bekliyorum mutlaka yaz banada❤❤

inşallah güzel haberler alırız. çok zor surec zaman gecmıyor sankı beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…